קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] הומור גדול #2
    על ידי ExcluSive בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-07-2009, 17:00
  2. [בדיחות] הומור שחור
    על ידי Yossi Menashe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 14:11
  3. [בדיחות]הומור שחור-קורע ביותר-הכניסה שווה היציאה לא!
    על ידי מיכאל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-09-2008, 13:00
  4. [בדיחות] הומור שחור
    על ידי Santa Claus בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 18:20
  5. [בדיחות] הומור שחור .
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-11-2006, 10:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות] הומור גדול

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ברירת מחדל [בדיחות] הומור גדול

1.איזה זקן אחד מגיע לרופא ומבקש ממנו כמה כדורי ויאגרה, הרופא אומר לו שבגיל שלו הוא כבר לא צריך לעשות סקס כי זה יכול לפגוע בו, אבל הזקן מתעקש ואומר לו שבערב יגיעו אליו 3 שבדיות, והוא חייב ליהנות אולי בפעם האחרונה בחיים ככה, אז הרופא הסכים ונתן לו מרשם, יום אחרי זה הוא רואה את הזקן עם גבס על הזין ועל יד ימין, הוא שואל אותו : מה קרה ? אז הזקן עונה : הן בסוף לא הגיעו !

2.כל יום אם המנזר ראתה שהנזירות שלה מאחרות לארוחות, היא התחילה לכעוס וביררה למה זה, אחרי שהיא גילתה שהנזירות נהנות לשבת על האופניים, היא כינסה את כולן ואמרה להן : עוד פעם אחת שמישהי מאחרת ואני מחברת מושב לאופניים !

3.מרוקאי אחד מסיים את העבודה בערב וחוזר לביתו, הוא נכנס לבית ולא רואה את אשתו וכשהוא נכנס לחדר השינה הוא רואה את אשתו ערומה, הוא שואל אותה למה היא ערומה והיא עונה לו שאין לה מה ללבוש, הוא פותח את הארון ואומר : הנה שמלה, והנה שמלה, מה עניינים יובל ? הנה שמלה, הנה שמלה ! יום אחרי זה בעבודה חבר שלו שומע את הסיפור ואומר לו : בחייך, אתה לא מבין, אשתך בוגדת בך עם יובל ! המרוקאי מתעצבן יוצא מהעבודה לפני הזמן ומגיע הביתה, שואל את אשתו למה היא שוב פעם ערומה, והיא אומרת לו שוב שאין לה מה ללבוש, הוא פותח את הארון ואומר : אבל הנה שמלה והנה שמלה, מה עניינים ביטון, אם אתה רואה את יובל תגיד לו שאני הולך לפוצץ אותו מכות, וממשיך הנה שמלה.. הנה שמלה !

4.איזה אחד שאיבד את רגלו במלחמה בים, ואחרי כמה שנים תנין אכל את ידו ומאז הוא שם קרס במקום יד, חוזק הביתה לאשתו והפעם גם בלי עין, אז אשתו שואלת אותו : מה קרה ? אז הוא עונה לה : ציפור חרבנה לי על העין, אז היא אומרת, ומזה איבדת עין ? אז הוא אמר לה : לא, כשבאתי לנגב שכחתי לרגע שיש לי קרס במקום יד..

5.בלונדינית נכנסת לתוך ספרייה ניגשת לספרנית ואומרת לה : אני רוצה שתי מנות המבורגר וקולה אחד ! אז הספרנית אומרת לה : איפה את חושבת שאת נמצאת, כאן זה ספרייה ! אז הבלונדינית אמרה שהיא מצטערת, ניגשה קרוב יותר לספרנית ולחשה לה : אני מזמינה שוב את מה שביקשתי !

6.איזה אחד מזיין ארגנטינאית עולה חדשה ואחרי הזיון היא מחבקת אותו ואומרת לו מהיום אני קוראת לך אונו, אז הוא שואל למה והיא מסבירה שאונו זה אחד, כי הוא היה הראשון והיחיד שלה, אז הוא אמר לה, אם ככה אני קורא לך פיג'ו 205, אז היא שאלה למה, והוא ענה : כי את ה-205 שלי !
    ".It always seems Impossible until it's done"

2. קישורים ממומנים

פורץ שפיץ
    האוואטר של *JoKer*
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "כי ברטלין תעשה לך שלווה"

תודה מצחיק

קונה הרשמות לאתרים ביתמורה ל 300 נקודות לפרטים שלחו לי פרטית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,270 | הודעות: 8,203,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect