1.אבא אחד קורה לבנות שלו הקטנות כשהוא מחליט ללמד אותן את דרך הארץ, הוא מראה את הזין שלו לבת שלו בת ה-17 ושואל אותה מה זה, והיא עונה זין, אז הוא נותן לה שתי סטירות ושולח אותה לחדר, אחרי זה הבת בת ה-15 באה והוא שואל אותה מזה והיא עונה זין, והוא מכניס לה מכות ומרתק אותה שבוע בחדר, אחרי זה באה הבת בת ה-14 והוא שואל אותה מה זה, אז היא אומרת שהיא לא יודעת, אז הוא אומר לה : יפה מאוד, הגיע הזמן שתדעי, זה זין ! אז היא אמרה : כזה קטן, זה לא זין זה בכלל !
2.רוסי אחד נכנס לתוך באר ומבקש מהברמן משהו חריף, מוזג לו הרבמן קצת וודקה, הוא שותה, הולך הביתה חוזר יום למחרת ואומר לברמן שזה לא מספיק חריף, הברמן מתעצבן לוקח אלכוהול 100% טהור מערבב אותו עם ארק, ומוזג לו, הרוסי שותה הולך הביתה חוזר יום למחרת ואומר שזה לא היה מספיק חריף, נותן לו המוכר את הבקבוק של ה-100% טהור הרוסי שותה הולך וחוזר יום למחרת ואומר שלא מספיק חריף, הברמן שכבר לא יודע מה לעשות לוקח חומצה כימית ונותן לרוסי, יום למחרת חוזר הרוסי והברמן שואל אותו : היה מספיק חריף ? אז הרוסי ענה : כן, אבל מתי שעשיתי פיפי כל האסלה התפוררה !
3.מה היתרון בלזיין בחורה פוזלת על חוף הים ? שהיא גם מזדיינת איתך וגם שומרת לך על המטקות !
4.בעל אחד שמזדיין עם אשתו שואל אותה אחרי הזיון : גמרת ? אשתו עונה לו שלא, והוא אומר לה : אני רוצה שבפעם הבאה שגם את תגמרי שתגידי לי, אז היא אמרה לו : בסדר, אם יהיה לי את הפלאפון עליי.
5.בעל יום אחד אחרי הסקס שואל את אשתו : עם כמה גברים הזדיינת לפני ? האישה שותקת, הוא שואל שוב, והיא לא עונה, אז הוא אומר לה : נו מה קורה, אני שאלתי שאלה, תעני לי ! אז היא אומרת : טוב תירגע, אני סופרת..
6.בעל אחד הולך עם אשתו לעשות אורגיה עם קבוצה של גברים ונשים, יום אחרי זה הבעל שואל את אשתו : אותך אני זיינתי במטבח על השיש ? אז היא ענתה לו : לא יודעת, אתה זוכר מה הייתה השעה ?

ציטוט ההודעה