גבר אחד התחתן ונולד לו בן שקראו לו שרגא מגיע לבית החולים כדי לאסוף את אשתו ואת התינוק החדש, מגיע ורואה שעל הדלת הראשונה כתוב תינוקות יפים, מיד נכנס בפנים אבל לא מוצא את אשתו ואת בנו, אומרים לו הרופאים שינסה בהמשך המסדרון, יוצא החוצה וממשיך ללכת רואה חדר שכתוב עליו תינוקות שנראים בסדר, נכנס בפנים וגם פה הוא לא מוצא אותם, יוצא החוצה ממשיך במסדרון רואה חדר שכתוב עליו תינוקות מכוערים, מתבאס לגמרי, אבל נכנס בכל זאת ואף פה הוא לא מוצא אותם, לבסוף הוא יוצא ורואה עוד דלת אחת בסוף המסדרון, מתקדם לאט, מגיע אליה ורואה שלט לבן עם אותיות כיתוב שחורות : שרגא .
בחורה מבואסת שאין לה חבר יוצאת לצוד לעצמה גבר בפעם המי יודע מה כמה, וכשהיא מגיע לבית קפה עם חברה שלה לפתע ניגש אליה איזה חתיך, היא ישר נדלקת והוא אומר לה ככה : איזה בחורה את, השיער שלך ממש מזכיר לי את הגלים שבים ועינייך הכחולות מזירות לי את צבעו היפה והנעים, רק כל כך חבל שהאף שלך שובר גלים !
ערבי שחלומו להיות שהיד בגלל שרצחו את אחיו מגיע לתנועת החמאס ומבקש להצטרך אליהם ומספר את סיפורו, החמאס מסכימים, נותנים לו מטען נפץ ואקדח שיוכל להגן על עצמו אם ייעצר, הוא מגיע למרכז העיר בירושלים מרים טלפון ושואל אם להתאבד עכשיו, אומרים לו כמה אנשים יש לידך אומר 2 אומרים לו, לא תחכה, הוא מחכה מצלצל שוב ואומר שיש לידו 20, אומרים לו שיחכה אחרי שעה הוא מצלצל ואומר שיש לידו 100, אומר לו אללה יברך אותך תתאבד, הוא הוציא את האקדח מהכיס וירה לעצמו בראש.
דוד לוי חוזר מקנייה בשוק, נוסע בכביש ועוצר אותו גמד אדום, אומר לו הגמד אני בן זונה תביא לי את הפלפלים האדומים שלך דוד ממשיך בכביש ועוצר אותו עוד גמד הפעם בצבע חום ואומר לו הגמד אני בן זונה תביא לי את תפוחי האדמה שלך, דוד לוי ממשיך לנסוע ונעצר ליד גמד כחול, דוד מסתכל על הגמד הכחול בעצבים ואומר לו : אתה בן זונה תגיד בר מה אתה רוצה ותן לי ללכת, רישיונות בבקשה !
איזה מסטול אחד יושב בבר ומזמין כוסות טקילה במשך שעה וחצי ומקפיץ אחת אחרי השנייה, אחרי שהוא הקפיץ כבר כמעט 20 טקילות, ומבקש ממנו עוד אחת, המוזג בבר אומר לו שחבל, בגלל שהוא לא ירגיש טוב אחרי זה, אז אומר לו השיור תאמין לי, שאם היה לך את מה שיש לי אז גם אתה היית ממשיך לשתות, אז אומר לו המוזג, למה מה יש לך ? עונה לו השיכור : יש לי רק חצי שקל !
איזה אחד נסע במהירות של 80 קמ"ש ועברה אותו מכונית על 200 קמ"ש הם נפגשים בבית החולים כעבור שעתיים בחדר ניתוחים, רואה נהג ה-200 קמ"ש את השני ושואל אותו : אני נסעתי מהר, החלקתי בסיבוב והועפתי מהכביש, אבל מה קרה לך ? אומר לו השני, כשעברת אותי כל כך מהר חשבתי שאני עומד אז יצאתי לבדוק מה עם המנוע.
תייר הגיע לספרד ונכנס לתוך מסעדה, הוא רואה בשולחן שלידו מישהו שמקבל ביצים ענקיות עם רוטב ומבקש גם הוא בדיוק את אותה המנה, אך נאמר לו שזה ביצים של שור ומלחמת שוורים נוספת תתקיים רק שבועיים מהיום, ולכן אין עוד מנה כזאת, שבועיים שאחרי ביום הנתון הוא מגיע למקום מהראשונים ומבקש את המנה, מקבל ביצים קטנות, אוכל אותם אך אינו שובע, ניגש למלצר ושואל אותו למה הביצים הפעם היו הרבה יותר קטנות, אז המלצר אמר לו : בפעם שעבר המטדור ניצח, והיום השור ניצח !
בעל מבקש מאשתו שלמחרת כשהוא יהיה בעבודה היא תלך ותקנה מסור חשמלי, האישה הולכת לחנות ומבקשת מסור חשמלי, המוכר אומר לה שאין לו מסור חשמלי, אבל שיש לו משהו יותר טוב מזה, היא שואלת מה ? והוא אומר לה תראי יש לי תוכי מיוחד, בואי אני יעשה לך הדגמה ואמר : תוכי על השולחן, התוכי ישר קפץ על השולחן וניסר אותו לחלקים שווים, אחרי זה הוא אמר תוכי על הכסא, התוכי קפץ על הכסא וניסר גם אותו, האישה התלהבה וקנתה את התוכי, הבעל חוזר עייף מהעבודה בערב ורואה את האישה ושואל אותה, נו קנית מסור ? אומרת לו, לא היה לו מסור אז קניתי תוכי, אבל זה תוכי מיוחד ! הבעל התעצבן ואמר : מה תוכי ? תוכי על הזין שלי !
פרופסור למתמטיקה בן 60 מתקשר לאשתו ואומר לה : מצאתי לי בחורה צעירה בת 20 ואני לא חוזר אליך, אני נשאר איתה, אז אשתו אומרת לו : איזה קטע, גם אני מצאתי לי בחור בן 20, אבל תזכור ש-60 נכנס בעשרים הרבה פחות מאשר 20 ב-60 !
סופרמן נהייה ממש חרמן, הוא עף בשמי הארץ ופתאום הוא רואה בחורה יפה חבל"ז עם החבר שלה, הוא מחליט לבסוף לזיין אותה מהר שהיא לא תרגיש ולעוף משם, הוא עף למטה במהירות מזיין גומר, ועולה לשמיים ועף, בינתיים השניים למטה מנהלים שיחה והבחורה שואלת את החבר שלה : תגיד לי מה זה היה ? אומר לה החבר, וואלה לא יודע, אבל מזה שורף לי התחת.
ילד שומע בבית הספר את המורות מדברים במילים שהוא לא מכיר, חוזר הביתה ובא לאבא שלו ושואל אותו : אבא מה ההבדל בין תיאורטי למעשי ? אומר לו האבא תלך תשאל את אחותך ואת אמה שלך בנפרד אם היו מביאים להם מליון דולר אם הן היו עושות סקס עם השכן, הוא הולך ושואל אותן ומספר לאבא שלו שהן אמרו שכן, שהן היו עושות, אז אבא שלהן אומר להן אתה רואה, תיאורטי יש לנו 2 מליון דולר ומעשי, יש לנו שתי זונות בבית !
תהנו =]

ציטוט ההודעה

תודה גבר.

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי

Ani Magniv