קראתי פה בפורום שעל מנת לשפר את הניתור שלי הדרך הכי יעילה היא לעבוד על השריר הארבע ראשי..
מישהו יכול לתת לי תרגיל עם משקולות\משקל עצמי שבעזרתו אני יכול לפתח את השריר הזה בכושר ביתי?
תודה
קראתי פה בפורום שעל מנת לשפר את הניתור שלי הדרך הכי יעילה היא לעבוד על השריר הארבע ראשי..
מישהו יכול לתת לי תרגיל עם משקולות\משקל עצמי שבעזרתו אני יכול לפתח את השריר הזה בכושר ביתי?
תודה
|
|
תעבוד על כוח מתפרץ גם.
תרגילים עם משקולות שעובדים על כוח מתפרץ או שרירי רגליים יהיו טובים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ממליץ לך בחום לחפש בגוגל/אימיול את התוכנית Air Alert 3 (III)
ואם יש כבר את 4 ( IIII) אז את 4.
אני אישית השגתי בחודש עבודה 7 סנטים יותר לניתור. ואורך התוכנית הוא 3 חודשים...
אני אומר לך מניסיון של חברים... אם תעשה את כל התוכנית אתה תקפוץ 10-20 סנטים יותר גבוהה.. שזה המון!
אם לא מתמידים מה המטרה?!
אגב, הכנתי את התכנית לעצמי בעברית... שיהיה יותר קל סידרתי הכל בוורד =]
מה שמקשה עליי יהיה אימוני הכדורסל שאני עובר באותם ימים... אני לא יודע איך אני אשרוד ימים כאלו כולל מכון כושר אימוני רגליים, אחרי האימון היום הרגשתי שאני מת... ומאימון לאימון הדרגת קושי עולה ועולה בסופו של דבר אחרי 15 שבועות אתה עושה 4 סטים של 500 קפיצות מהירות, 2 סטים של 100 קפיצות רגילות, זה קורע אותך... אממה, זה באמת גורם לך לנתר 20+ ס"מ יותר...
אגב, אם אני לא טועה, שחקני כדורסל מה-NBA משתמשים בתוכנית הזאת...
נערך לאחרונה על ידי vicon; 30-10-2009 בשעה 01:14.
תקשיב... אימוני רגליים בחדר כושר אתה לא צריך, ואם אתה עושה את זה + AIR ALERT אז אתה לא מרוויח כלום כי כל הרעיון זה שזה האימון רגליים שלך.
אני היתאמנתי 4 פעמים בשבוע + יום משחק (5 פעמים) כדורסל ועשיתי את התוכנית. עדיף תמיד שתעשה את זה ביום נפרד בלי אימון נגיד אתה מתאמן 1 3 5 אז תעשה 2 4 6 אבל לי לדוגמא היה 1 2 3 4 5 אימונים ומשחק.. ככה שלא ממש יכולתי אז עשיתי את זה בימים של אימון וביום של המשחק לו (המשחק היה רביעי.. עשיתי ב 1 שלישי וחמישי)
וואי וואי, נשמעת מבטיחה התוכנה הזאת אני אחפש אותה..תודה
כן התבלבלתי..
רק כמה שאלות לפני שאני מתחיל בתכנית - אין סכנה שזה ידפוק תברכיים או משהו כזה? צריך להתאמן עם נעליים?
מן הסתם שכדאי להתאמן עם נעליים כדי לא לדפוק שום דבר בגוף אלא אם כן אתה מתאמן בים ואז אין בכלל סיכון...
ובכללי זה לא אמור לדפוק לך תברכיים זה סך הכל קפיצות על משקל גוף...
אגב, לא הגיוני בתכנית שזה משפר את הניתור ב-8 אינץ'... אולי ב-5-10 ס"מ...
לפי מה שקראתי שם זה מינימום 8 אינץ זה יכול להגיע עד ל14 אינץ כאשר רק השבוע ה-15 אמור לשפר את הניתור ב 1-2 אינץ