פעם אחת היו שני ילדים ששיחקו דמקה, אחד היה טיפש ואחד לא. הטיפש ניצח, אז השני אמר "יא חרא". הטיפש הלך לאמא שלו ושאל אותה "מה זה חרא?" ואמא שלו אמרה לו שזה אוכל. אחר כך הטיפש ניצח שוב, אז השני אמר לו "בן זונה". הטיפש הלך לאמא שלו ושאל אותה "מה זה בני זונות?" אז היא אמרה לו "אורחים". אחר כך הטיפש שוב ניצח, אז השני אמר לו "זין". הטיפש הלך לאמא שלו ושאל אותה "מה זה זין?" והיא אמרה לו שזה "מכנסיים". אחר כך הגיעו אורחים, הטיפש אמר: "שלום בני זונות, החרא על השולחן ואמא מגהצת את הזין של אבא".
אלכוהוליסט: הידיים רועדות לי כל הזמן ! שואל אותו הרופא: אתה מרבה לשתות? האלכוהוליסט: לא, הרוב נשפך לי
משפחת קניבלים יושבים ליד מדורה כשהאמא מבשלת מרק. האב טועם את המרק יורק ומייד מעיף סטירה לאשתו: "כמה פעמים אמרתי לך, לפני שאת מכניסה את הבשר למרק, תורידי את הגרביים..."
מרוב שאמא שלך דפוקה היא גולשת באינטרנט עם גלשן
אנגלי, אירי, סבתא וחתיכה נוסעים ברכבת. הרכבת פתאום עוברת דרך מנהרה, ונשמע קול נשיקה ואח"כ סטירה. הנה הרכבת יוצאת מהמנהרה, ורואים שלאנגלי יש פנס גדול בעין. חושבת הסבתא: "בטח האנגלי ניסה לנשק ת'חתיכה, והיא - כל הכבוד, סטרה לו!". חושבת החתיכה: "בטח האנגלי המטומטם הזה ניסה לנשק אותי, ובחושך בטעות הוא נישק את הסבתא, והיא סטרה לו.." חושב האנגלי: "בטח האירי הזה ניסה לנשק את החתיכה, והיא התבלבלה בחושך ובטעות סטרה לי.." חושב האירי: "הנה באה עוד מנהרה, ושוב אנשק את כף ידי ואכניס כאפה לאנגלי המעצבן הזה.."
מורה אחת עברה ליד תלמיד, התלמיד: "אם כבר את עוברת אז תתני לי את התיק בדרך. " המורה: "מה היא מילת הקסם? " תלמיד: "אברא קדברה. "

ציטוט ההודעה