מה נישמה. . .
אז ככה , אני התחלתי ללכת לחדר כושר . כבר עשיתי 3 אימונים .
וזה פחות או יותר הגוף שלי. . .
זה טוב ? לא טוב ?
תגובות ותודה אל הזמן שלכם .
התמונה השניה לא כל כך טובה אבל בכל זאת העלתי אותה . . .
![]()
מה נישמה. . .
אז ככה , אני התחלתי ללכת לחדר כושר . כבר עשיתי 3 אימונים .
וזה פחות או יותר הגוף שלי. . .
זה טוב ? לא טוב ?
תגובות ותודה אל הזמן שלכם .
התמונה השניה לא כל כך טובה אבל בכל זאת העלתי אותה . . .
![]()
נערך לאחרונה על ידי CrackerFTW; 09-12-2009 בשעה 00:20.
|
|
1.מה המטרה שלך?
2.אחרי שעברת על 1 תעבור על המדריכים בנעוץ,תבנה תכנית מתאימה, תפריט..וכד'.
אני ממליץ לך על האתר kilogram.co.il
3.תוכל מקרר.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-12-2009 בשעה 00:28.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אני רוצה ליגדול יותר אבל לא יותר מידי .
אני באיגרוף תאילנדי ואני רוצה גם לחזק , ומזה תוכל מקרר חחח לך תקלף מנגו בחושך .
נערך לאחרונה על ידי CrackerFTW; 09-12-2009 בשעה 00:30.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-12-2009 בשעה 00:35.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
עוד הפעם. תעבור על המדריכים שיש בנעוץ [ותכנס לאתר שהבאתי לך למעלה].
אחרי שקראת הבנת והפנמת, תבנה לעצמך תכנית אימונים+תפריט לעלייה במסה [לפי מה שמתאים לך: גובה,גיל, משקל נוכחי וכד'. יש מחשבונים ועוד פירוט על זה ועל דרכי החישוב במדריכים!].
כך אתה מעביר את השבועות/חודשים , כמה שזה יקח לך, עם אכילה נכונה[לפי התפריט השבועי שלך] + אימונים במכון [גם על זה יש פירוט במדריכים על מה לעבוד בתקופת המסה, כי לא משנה אם אתה עולה במסה או לא- אתה לא צריך להיות פדלעה בתקופה הזאת].
כך עד שאתה מגיע למסה הרצויה. ואז סיפור חדש- חיטוב, החלק שאתה מחטב/מעצב את הגוף, ידיים, גב, בטן, חזה...וכו'. [כמובן רק בסוף תקופת המסה]. לחיטוב יש תפריט שונה, ואימונים שונים.
תקרא נעוצים כתבתי לך רק בכללי!
ג'פניקה זה צ'יט? ג'פניקה זה ארוחת צהריים
חחחח אחי משבוע בחדר כושר לא יהיה שינויי חח היית ככה גם לפני שהתחלת להתאמן..
ומה זה טוב? זה מה יש חח עכשיו תעבוד על לשפר ..
תגיד קוראים לך רוי ? אני מכיר אותך נראה לי ...
תעבוד על מסה אחי עם תרצה אני הבנה לך תוכנית אימונים :]
(¯`*·.¸,¤°´'`°¤,¸.·*´¯)
¸,¤°´'`°·.¸O¸.·°´'`°¤,¸
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯·.·¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|
:דירוג:=success10000=:דירוג:
|__________.·.__________|
*´'`°¤¸¸.·'´O`'·.¸¸¤°´'`*
(_¸.·*´'`°¤¸'¸¤°´'`*·.¸_)