לאחר לאן סוכות האחרון שמענו על הצטרפות שחקני קבוצת ALT-Gaming לאירגון eSrael, ראיון על מצב הקבוצה, הציפיות להמשך ומצב הגיימינג בישראל.
שלום ערן, לאחר לאן סוכות האחרון שמענו על הצטרפות החברה של אלט-גיימינג לארגון שלכם, תספר לגולשים שלנו יותר על הקבוצה ועל מטרות הקבוצה החדשה שלכם לעתיד.
נכון הקבוצה הצטרפה לארגון איסראל לאחר הלאן אחרי שהראו שהם שולטים כרגע בארץ. הקבוצה מורכבת מארבעה שחקנים שמשחקים המון זמן ביחד שנה ומשהו..יש ביניהם כימיה ושפה משותפת. אני הצטרפתי לא מזמן לאחר שמיכאל הציע לי להצטרף לקבוצת הסיאס.
רוסטר eSr הנוכחי:
ערן 'syn' שוורץ
שחר 'xpansion' הילנברג
דור 'appears' ישועה
הינוי 'xnG' סלומון
איתי 'Itayz' דדוש
לא נסתר מהעין שהארגון שלכם שולט בקבוצה החזקה בארץ וכמו כן האירגון שלכם הוא החזק ביותר כרגע בסצנת הגיימינג, מה הסוד להצלחה?
אני חושב שהסוד להצלחה הוא להשאר קבוצה לאורך זמן לא להשבר ולהמשיך לתמוך אחד בשני כל הזמן. בקשר לארגון אין ספק שמיכאל עושה עבודה מעולה כמנהל הארגון אחרי ג'רמי,מיכאל דואג לקבוצה כמו ילדים שלו משיחות נפש ועד פתירת בעיות פשוט אבא שני.
האם אתם מרוצים ממצב הקבוצה כרגע, מאז לאן הסוכות האחרון לא ראינו אותם בפעולה כל כך?
אנחנו מרוצים מהמצב בקבוצה כרגע ביחס למצב בארץ. אנחנו נתאמן ונשאף גבוה כדי שגם אם תגיע קבוצה שתהווה לנו אתגר אנחנו נעמוד בה.
כידוע האירגון איסראל חתום על חוזה עם סטילסרייס אחת החברות המובילות בתחום מוצרי הגיימינג אם לא המובילה ביותר, האם קיבלתם כבר ציוד היקפי?
כן כמו שכולם יודעים נחתם הסכם בין איסראל לסטיילסריס. קיבלנו את הציוד ההיקפי לפני כ שבועיים נפגשנו בקניון עזריאלי קיבלנו את הציוד. הציוד כולל: עכבר ikari laser/opti , 5h v2 / icemat , mousepad 5L/SX מקלדות נקבל בקרוב.
האירגון שלכם לקח תחת חסותו קבוצות די מוצלחות בעבר, האם לדעתם יש הבדל בין הרמה של הקבוצה הזאת לבין הקבוצות שלקחתם תחת חסותכם בעבר עקב המצב הלא מזהיר בסצינת הגיימינג הישראלית?
כמובן שיש הבדל. הרמות היו הרבה יותר גבוהות פעם והקבוצות שהיו באיסראל לפני היו מוצלחות גם כן לפי המצב שהיה. לדוגמא era.. אבל אני מאמין שאם נמשיך להתאמן ולשחק אנחנו נגיע לרמה הזאת ואפילו ננצח קבוצות שיהוו אתגר.
אתם כרגע הקבוצה המובילה בארץ בתחום הסיאס והאירגון המוביל בארץ בתחום הגיימינג האם נזכה לראות את האירגון שלכם לוקח חלק באירועים שיתקיימו בחו"ל? אם כן אז מתי?
אני ממש מקווה שהארגון יצליח להטיס אותנו לחו"ל אני לא יודע את כמות הכספים והאמצעים של הארגון אז אין לי מושג אם נטוס לחו"ל בקרוב.
לסיום, יש לך משהו להוסיף ו/או לספר לקוראים?
קודם כל תודה רבה על הראיון, תודה למיכאל על הניהול הנהדר שלו על התמיכה בנו כמובן שלא נשכח את steelseries אשר מספקים לנו ציוד ואת WEBGAME.
לשאלון המסרותי שלנו למרואיינים, כמה שאלות קצרות:
קבוצה מעודפת בחו"ל : mym
שחקן מועדף : delpan
נשק : ak
מפה: inferno
רזו': 1024 & 768 + Large

ערן 'syn' שוורץ
ציטוט ההודעה