קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-08-2010, 10:36
  2. אני בתסביך עם עצמי על מזה שטויות...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 14-03-2010, 21:32
  3. עכשיו אני באמת רציני
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 22:54
  4. תגובות: 66
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 17:21
  5. אני בוכה, אני רציני, כנסו תיראו למה...
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אני בתסביך רציני..

ברירת מחדל אני בתסביך רציני..

יש לי איזה ידידה שדי התקרבנו ויש סיכוי מאוד טוב שנהיה בקשר(תלוי בי הרוב..) עכשיו הקטע שאותה אחת הייתה יוצאת עם חבר טוב שלי לפני חצי שנה משהו כזה. מאז שהם נפרדו עוד שתי חברים שלי(שמכירים אותה גם) דיברו איתה וגם רצו אותה היא אמרה להם לא. ולפני כמה שבועות היא הייתה בסוג של קשר עם חבר ממש טוב כמו אח והם נפרדו בגלל שהיא לא "נתנה" לו. הקטע הוא היא אמרה לו אני רוצה אותך עוד כמה ימים וזה יקרה. ועכשיו אני והוא מספרים הכל אחד לשני ואין סודות, לא ידעתי מה היה ביניהם אז שלאתי אותו ואמרתי לו תענה לי בכנות הוא אמר לי היינו ביחד אבל נפרדנו בגלל הקטע הזה. וזה גורם לי לחשוב עכשיו אם אני רוצה אותה בכלל. כאילו מה את זונה? קיבלת את הגבר שלך, אתא יתו פחות מחודש וכבר את עושה אותו? מה אתם אומרים זה אמור להפריע לי כי מאז שאני יודע על זה אני רואה אותה באור אחר..

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אם יש לך כבר רגשות אליה זה כבר בלאגן..ואם אין תתרחק,ואם לה יש והיא רוצה אותך אז היא תדע להתקרב בכל זאת,אם לא זה אומר שזה לא שווה את מה שאתה חושב עליה אחי

זה לא שאני מאוהב בה בטירוף, אבל כן יש קצת רגשות. מה שעוצר אותי זה המחשבה עליה מה ששמעתי ומה שאני יודע עליה. אני אומר לעצמי כל הזמן למה אני יודע את כל הדברים האלה עליה הלוואי ולא הייתי יודע את זה

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי בוא אני יגיד לך איך אצלי זה הולך..
    אני חולה על בנות נותנות מת על שרמוטות(טוב אין אחד שלא) אבל עד שזה מגיע לקשר רציני..אני בחיים לא יהיה בקשר רציני עם מישהי שחצי עיר עברה עליה או מישהי שיש לה שם..רק עם מישהי שקטה שלא מכירים אותה,לא שותה לא מעשנת..ילדה טובה כזאת

שמע אחי זה הכל מורכב והכל יחסי לבחורה..
    יש בחורות שזורמות וכל הבנים אוהיבם אותם כי הן יזיזות שלהן ולא יורת מסטוצים וכאלה
    אבל אם אתה פוגש אחת כזאת ואתה רוצה אותה לקשר זה כבר תלוי אךי אתה תתנהג ,אם אהת ממש תעשה לה את זה ,תקסים אותה תגרום לה לרדוף אחרך היא תהיה כולה שלך שלא לדבר על שלהגיע איתה למיטה זאתלא תהיה בעיה בשבילך ,אבל יש גם צד רע אחי של לבטוח בה אבל שוב אמרתי לך זה תלוי בך אם אתה תשחק נכון והיא תתאהב בך היא שלך !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תקשיב ככה זה עם בחורה שכבר שכבה יותר מ10 פעמים בערך....היא יודעת מה זה,היא יודעת שכיף לך כשהיא שוכבת והיא יודעת שהגבר רוצה את זה,אז אם יש לה אפשרות,היא תשיג את זה לכיף...בין אם זה יהרוס את הקשר ואם לא.

בכל מקרה,היה לה קשר עם חברים טובים שלך והכול עוד דיי טרי ככה שאני מציע לך להתרקח ממנה ולמצוא אחת לעניין.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,567 | הודעות: 8,174,154 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect