מצרכים :

1/2 ק”ג בשר בקר {צוואר}
בצל מגורד גדול
2-3 שני שום
פטרוזליה
1 ביצה
מעט פירורי לחם
כמה כפות שמן
1/2 כוס מים{ להוסיף לבשר את כל הכמות לא לפחוד}
מלח, פלפל שחור , אגוז מוסקט מגורד, וראש אל חנות{ תבלין קציצות מרוקאי , לא חובה}

ביצה טרופה, וסולת לציפוי.

לרוטב
בצל קצוץ, שום קצוץ, שמן, כורכום, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
פטרוזליה או כוסברה קצוצה.

אופן ההכנה :

לערבב את כל החומרים לקציצות . המים הם שעושים את הקציצות רכות.
לתת לתערובת להיתמזג כ- 1/2 שעה
ליצור קציצות ולצפות הפוך מהרגיל
קודם לתבול בסולת ואז בביצה הטרופה, ולטגן.

הרוטב
לטגן את הבצל והשום להוסיף מים קצת יותר מחצי גובה הקציצה
להוסיף תבלינים ולפזר פטרוזליה. כאשר רותח להוסיף את הקציצות.
ולבשל עד שהרוטב מסמיך והקיצה מבושלת.
מבטיחה לכן מעדן