שלום אני בת 15 ולכל החברות שלי כבר היה חבר והן התנשקו ואפילו יותר מזה. לי אף פעם לא היה חבר ואני לא יודעת מה לעשות. זה אומר שמשהו בי לא בסדר?![]()
שלום אני בת 15 ולכל החברות שלי כבר היה חבר והן התנשקו ואפילו יותר מזה. לי אף פעם לא היה חבר ואני לא יודעת מה לעשות. זה אומר שמשהו בי לא בסדר?![]()
|
|
אני עד לא מזמן גם פתחתי אשכול עם אותו נושא,ולפי התגובות שקבלתי הבנתי שזה לא סוף העולם (זה מרגיש ככה אבל זה לא) זה לא אומר שלא יהיו לך חברים כל דבר בזמן שלו
טבעי ביותר..כל דבר בזמנו...זה עוד יקרה אין לך מה לדאוג
כן משהו בך לא בסדר,את מקולקלת.
לכי לטכנאי הקרוב לביתך.
נו באמת,את רוצה חבר ? תיהי קצת יותר דומיננטית.
את דלוקה על מישהו ? תראי עיניין תעשי לו עיניים,תדברי איתו,תצחקי מהבדיחות שלו ואם הוא מחובר לקרקע הוא יזרום איתך.
שתדעי,שלבחורים בגיל שלך עדיין יש טאקט של תינוק,את יכולה להתחיל איתם והכול ויקח להם איזה 5-10 דקות להבין שאת מתחילה איתם.
ואת יכולה גם להמשיך לחיות את חייך כרגיל...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
קחי את הזמן , הבחור שלך כבר יגיע אבל כמו שאמר סנופקין לפני....שמעי תתחילי גם את להזיז עיניינים , חברות שלך בטח עשו לחברים שלהם עיינים הראו להם שהן נמשוכת אליהם וזה מה שגרם לחברים שלהם כנראה לגשת ולדבר וכו...
תראי לגבר את הרמז הכי קטן הוא כבר ידע להמישך מישם ..במקרה שלך נער .
את רואה בחור שמוצא חן בעיניך עשי לו עיינים , צחקי אליו קרצי אליו אני לא צריך להגיד לך איך להתנהג זה בא לכן טיבעי שאתן מסתכלות כן שניה על בחור שמוצא חן בעיניכן אבל אם עדיי ןאין תזוזה קרצי לו חייכי לו נסי להזרים ואם לא הולך לכי את ותדברי איתו , תאמיני לי אךא חד לא יזלזל בך אם תעשי את זה אפילו להפך כמובן שבטקט ולא להתרפס לפניו עשי לו חיים קשיים .
דרך אגב אני מאוד מקווה שאת שומרת על גיזרה ודואגת לטפח את עצמך אחרת אל תצפי ליותר מידי , בחורה צריכה להשקיע בעצמה כדי שבחורים ידלקו עליה ...
אל תשכחי של95% מהבנים בעולם אין ביצים אפילו לחשוב על להתחיל עם בחורה שהיא בטעם שלהם (במידה ואת נראית כמו בנאדם ולא גוש שעיר ששוקל 200 קילו), גם אם היא מנסה לרמוז להם בדרך הכי קיצונית שאפשר שהיא רוצה אותם.
את מוקפת בסמרטוטים שהבולשיט שהחברה מוכרת לנו סירסה אותם ושללה את הגבריות מהם.
אתם לא חושבים שבת שמתחילה עם בן זה קצת פתאטי?
ההפך,את רוב הבחורים זה דווקא ידליק,פתאום את באה אליו עם ביטחון עצמי ומתחילה איתו,הוא ישר מרגיש שהוא פחות טוב ממך.
בכל מקרה,את לא חייבת להיות כזאת מעשית (גם בגלל שאני לא חושב שאת באמת תלכי ותתחילי עם מישהו,רק בגלל מה שהחברה הכתיבה לך,שגברים אמורים להתחיל עם נשים) את יכולה גם סתם לעשות לו עיניים ,לשאול אם יש לו חברה ובכללי להיראות מעוניינת ומעניינת.
היתנ לי אחת בכיתה שים אחד באה אלי ומאז שמתי לב אליה ואכשיו אני זה שמוביל,כל הקטע זה שלא הייתי רואה אותה ממטר בלי זה שהיא "התחילה" איתי.
(אין לי כוח לפרט...)
אני אישית לא מבין מה הבעיה בזה שבת מתחילה עם בן ..
אחותי ... REALEXE ,תמשיכי לחיות את החיים ..
האביר על הסוס הלבן יבוא ואת תרגישי![]()
לא הייתה לי חברה עד גיל 12.5 ולכולם היו.
ואני כבר 2.5 שנים במערכת יחסים,אל תדאגי זה יבוא
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot