טוב אז בחודשים האחרונים שיחקתי בALLODS די הרבה וכל הזמן - זה מה שקורא שיש לך משחק טוב. היגעתי לרמה 40 הכי גבוהה של קוסם במשחק. למרות שהייתי מעוצבן רצח על המשחק שפשוט שחט את הדמות הזאת של קוסם עדדין המשכתי לשחק כי ברמה 40 אתה מתחיל לעשות קווסטים שמטרתם לקבל דברים יותר טובים ומיוחדים לרמה גבוהה כמו נשק ובגדים וכו'.
המשחק רחוק מלהיות שווה בין כל הדמויות כמו קוסם ולוחם. אני משחרר קצת לחץ פה כי אני ממש מעוצבן בקטע הזה על המשחק ובעיקר שאין עם מי לדבר.קוסם שבכל משחק ששיחקתי עד עכשיו ( ושיחקתי בכמה - לפחות 7 נדמה לי) יש לו את הקסמים הכי חזקים שעושים הכי הרבה DAMAGE יותר מכל דמות אחרת. זה התפקיד של קוסם כשלאחרים יש דברים אחרים כמו שריון יותר חזק אפשרות עמידות גבוהה יותר מול מפלצות וכו'. במשחק הזה המתכנתים סלחו לי -חשבו מהתחת. מסיבה לא ידועה קוסם יש לו את ההתקפה הכי חלשה במשחק או אחת מהחלשות ביותר. לצערי דבר זה לא נפתר עם קבלת ITEMS טובים יותר כי כולם מקבלים דברים יותר טובים. מגוחך לחשוב שלוחם עושה יותר פגיעה מקוסם אבל במשחק הזה זה ככה. יש אפילו דמות -שהיא בעצם שתי דמיות-אני מתכוון ללוחם ולחיה שלו - שיש לה כוחות קסם שפגיעה אחת שלה הורגת כל קוסם או כל דמות שה HP שלה נמוך והקסם הזה עולה פחות MANA מכל קסם של קוסם. איך בדיוק זה אמור להביא את הדמויות לשיוויון אני לא יודע והייתי הראשון שפרסם בפורום שם שדמות הקוסם גרועה בצורה מחרידה (רק אחרי כמה זמן הצטרפו עוד שחקנים ופרסמו גם הם את תחושותיהם הדומות) אבל אחת הבעיות היא שאין אם מי לדבר. המשחק ALLODS הוא משחק בפיתוח רוסי. החברה המשווקת אותו והאחראית על הפורום לא קשורה לצוות הרוסי והרי לכם קצר בתקשורת שאי אפשר לגשר אותו.
אם כן למה שיחקתי במשחק. ובכן עד לפני שבוע היתה תקלה במשחק שאפשר היה לנצל אותה בכך שאפשר היה לעשות את הקווסטים לקבלת ITEMS טובים כמה פעמים ביום שרצית . זה היה ניצול מסויים של אלמנטים במשחק ושל התנהגות של BOSS שמפיל את הדברים הטובים. זה מה שהמשיך את העיניין לשחקן ברמה 40 שאין לו כבר לאן להתקדם.
לצערי בשבוע האחרון הם הוסיפו PATCH חדש שכביכול מתקן את השגיעות הללו. מה שאומר שאפשר לעשות רק קווסט אחד ליום. זה הפך את המשחק למגוחך וחסר כל עיניין לרמה 40. הם תיקנו את התקלות אבל הרגו את המשחק. כבר אתמול - יום ראשון - היום העמוס ביותר במשחק (יום השבתון הנוצרי) רוב הגילדה שלי הייתה חסרה דבר שלא ראיתי בכל החודשים שאני משחק. קווסט אחד ליום זה לא לעיניין ולא מהווה אתגר להמשיך לשחק. מי שמשחק ברמות נמוכות ישים לב שהרמות הגבוהות פשוט עזבו את המשחק.
הדבר היחיד הטוב בזה שאני כבר לא צריך להתעצבן על הדמות העלובה שלי שאינה יכולה לנצח אף דמות אחרת במשחק.
היה טוב וטוב שהיה. - הסוף.