קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מילון מושגים ענק על עולם האבקות - TNA + WWE
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 11:06
  2. מושגים בwwe
    על ידי שורש בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 00:48
  3. ניתוח מושגים בהיסטוריה.
    על ידי S.m.P בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 20:58
  4. מושגים ביהדות דחוף דחוף!
    על ידי DjBa בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 23:17
  5. צריך מושגים ביהדות ומורשת
    על ידי שליחטא בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 09:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מושגים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מושגים

מזה DISQUALIFY? מתי משתמשים בזה?
    למה עוזר MULTIPLE THREADING? ומתי משתמשים בזה? אפשר דוגמאות(יותר מאחת)
    מתי ולמה עושים BODY ROCKING? אפשר דוגמא
    נערך לאחרונה על ידי fananman; 10-07-2010 בשעה 19:50.

כי רק החזק שורד

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

DISQUALIFY זה פסילה, אתה פוסל את מה שיכול להיות ביניכם, זה סוג של GIFT AND TAKE, נגיד: וואו יש לך גוף כל כך יפה, הייתי שוכב איתך, חבל שאנחנו ידידים. מתי משתמשים בזה? אם אתה הולך לפי מיסטרי מת'וד, בA2, A3 ובחלק מהנוחות... זה יכול גם לבוא בLMR.

למה עוזר MULTIPLE THREADING ומתי משתמשים בזה? בתחלה אם לא תמיד, אתה צריך להרגיש מתי זה נכון ומתי זה לא, מתי שאתם ברגעים אינטימיים, אתה לא תדבר על 50 נושאים ביחד נכון? פשוט תדע מתי להשתמש בזה, זה בא עם ניסיון. למה זה עוזר? לפיתוח השיחה ולעניין. דוגמאות: תבחרי מספר בין 1 ל4 ואל תגידי לי אותו, תזכרי אותו בראש! אה אז שומעים, איזה יום אחד הלכתי לסופר ואיזה מישהי דווקא בי מבטים חצי שעה........ המספר הוא 3? "כן, וואו איזה מגניב" אז איפה הייתי? המוזרה הזאת הסתכלה עליי שעות ואז חברה שלה דחפה אותה לדבר איתי......
    יש עוד דוגמאות אין לי כוח לכתוב פשוט...

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

false disqualify זה נג במילים אחרות, "את דווקא נראת טוב, חבל שאת לא הטעם שלי"
    וBODY ROCKING זה שאתה בשפת גוף שאתה צריך ללכת עכשיו ואתה צריך לעשות את זה בA2 אתה אומר להם שאתה צריך לחזור לחברים שלך בעוד דקה ואם פתחת טוב הם ינסו לגרום לך להישאר
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 10-07-2010 בשעה 22:33.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

על המושגים (בהתאמה) -
    אתה משתמש בפאלס דיסקווליפייר כשאתה רוצה ל"נטרל" ביץ' שילד או קוק בלוק - זה בעצם פוסל זמנית את הרעיון שאתה מתחיל עם המטרה.
    אתה משתמש במספר ת'רדים כי זו הדרך הכי טובה לשמור על שיחה מעניינת, ומשתמשים בו בעיקר בשלבים A1-A3, יש הסבר יותר מעמיק במאמר שלי (נעוץ בפורום מאמרים)
    אתה משתמש בבודי רוקינג בתור False Time Constraint (או מגבלת זמן מזוייפת), שוב אם הבחורות בסט חושבות שאתה עוד שניה הולך, הן לא מאוימות. "יש לי רק דקה חבר שלי צריך להגיע" (ואתה מסובב חצי גוף, אולי לכיוון הדלת, מחפש את "חבר שלך" - זה בודי רוקינג)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

Body rocking זו שיטה שמשתמשת בתזוזה של הגוף בשביל לגרום לתחושה שאתה בדיוק הולך לעזוב את הסט. זו בעצם כפיה לא מילולית של זמן ,אתה חייב לגרום לאלו שאיתך בסט תחושה שאתה לא הולך להישאר להרבה זמן.
    תוך כדי דיבור ,תתחיל להסיט את הגוף אחורה ולהעביר את המשקל אל הרגל האחורית שלך ,כאילו אתה ממש הולך לעזוב בכל רגע,ואז תחזור כשאתה אומר "אה ,דרך אגב .. " ותמשיך עם הסיפור או הרוטיניה הבאה שלך.

יש עם זה קצת בעיה ,כי זה לא טוב כשיש לך הרבה תזוזה בסט ולמתחילים יש בדרך כלל בעיה עם יצירת Body rocking נכון מפני שהתזוזות האלו יכולות להראות על לחץ וחוסר נוחות מצידך,אם אין לך WING MAN שירמוז לך שאתה זז יותר מידי ,אתה יכול לעשות את זה גם בלי לשים לב.

האדם שזז הכי מעט בסט (האדם שמגיב הכי מעט ) הוא בדרך כלל האדם עם הערך החברתי הגבוה יותר.
    אם אתה לא זז בצורה מחושבת ועם סיבה כמו body rocking ,אז עדיף להישאר במקום אחד בתנוחה נוחה והמנעות מתנועות חדות.

(תרגמתי מכאן http://www.seductionbase.com/seducti..._PU/BL/66.html כי ההסבר שלהם באמת קולע בול ומכסה את כל מה שצריך לדעת ,לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב לבד ).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    Body rocking זו שיטה שמשתמשת בתזוזה של הגוף בשביל לגרום לתחושה שאתה בדיוק הולך לעזוב את הסט. זו בעצם כפיה לא מילולית של זמן ,אתה חייב לגרום לאלו שאיתך בסט תחושה שאתה לא הולך להישאר להרבה זמן.
    תוך כדי דיבור ,תתחיל להסיט את הגוף אחורה ולהעביר את המשקל אל הרגל האחורית שלך ,כאילו אתה ממש הולך לעזוב בכל רגע,ואז תחזור כשאתה אומר "אה ,דרך אגב .. " ותמשיך עם הסיפור או הרוטיניה הבאה שלך.

יש עם זה קצת בעיה ,כי זה לא טוב כשיש לך הרבה תזוזה בסט ולמתחילים יש בדרך כלל בעיה עם יצירת Body rocking נכון מפני שהתזוזות האלו יכולות להראות על לחץ וחוסר נוחות מצידך,אם אין לך WING MAN שירמוז לך שאתה זז יותר מידי ,אתה יכול לעשות את זה גם בלי לשים לב.

האדם שזז הכי מעט בסט (האדם שמגיב הכי מעט ) הוא בדרך כלל האדם עם הערך החברתי הגבוה יותר.
    אם אתה לא זז בצורה מחושבת ועם סיבה כמו body rocking ,אז עדיף להישאר במקום אחד בתנוחה נוחה והמנעות מתנועות חדות.

(תרגמתי מכאן http://www.seductionbase.com/seducti..._PU/BL/66.html כי ההסבר שלהם באמת קולע בול ומכסה את כל מה שצריך לדעת ,לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב לבד ).
    חידשת לי בנוגע לכמה שפחות תזוזה!
    תודה.
    (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה חברים עזרתם מאוד

כי רק החזק שורד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect