1)מה זה נמלה בתוך ראש של כורדי?
אסטרונאוטית בחלל!
2)למה הבדיחות על הגרוזינים כל כך קצרות?
כדי שגם הכורדים יוכלו לזכור אותן.
3)מה זה 5 אמריקאים ב Gmc?
צוות לעיניין
מה זה 5 ערבים בgmc?
צוות לבניין...
4)גרוזיני מורוקאי וכורדי פרצו לבנק. לפתע ההזעקה החלה לפעול והגיעו שוטרים. המורוקאי רץ והתחבא מתחת למכונית בא אליו השוטר ואומר: צא צא יגנב!
המורוקאי: אני לא גנב. אני מתקן את האוטו!
השוטר: כן? אז איפה הכלים שלך? ותפס אותו.
הגרוזיני רץ והתחבא מתחת לפרה. בא השוטר ואמר: צא צא יגנב. הגרוזיני: אני לא גנב. אני חולב את הפרה!
השוטר: כן אז איפה הדלי שלך? ותפס אותו.
הכורדי רץ והתחבא מתחת לחמור.
בא השוטר ואמר: צא צא יגנב!
הכורדי: אבל הרגע נולדתי!
5)שלושה אנשים הגיעו לגן עדן. המלאך גבריאל אומר שיש מקום רק לאיש אחד. בעל הסיפור העצוב ביותר ייכנס!!!
הראשון:"חשבתי שאישתי בוגדת בי, אז החלטתי לחזור מוקדם הביתה. שמעתי את אישתי מתקלחת וחיפשתי בבית וראיתי שבמרפסת איש ניתלה לי על המעקה!... קפצתי לו על האצבעות, קפצתי וקפצתי...לא נפל! הלכתי להביא פטיש, דפקתי לו על האצבעות עד שנפל. למזלו היו שיחים למטה... אז לקחתי את המקרר, וזרקתי עליו. לא יכולתי לחיות עם עצמי לאחר המקרה וקפצתי אל מותי." השני:"אני גר בקומה 27 והשקיתי את העציצים שלי, לפתע המעקה נפל ונפלתי גם, עד לקומה ה-12 ונאחזתי במעקה. פתאום, משוגע קופץ לי על האצבעות, אבל לא נפלתי. למזלי הוא הלך אך חזר עם פטיש ביד, ודפק לי על האצבעות עד שנשברו ונפלתי... למזלי היו שיחים למטה אז ניצלתי. אז המשוגע זרק עלי מקרר. ונמעכתי." השלישי:"אתה יודע מזה ליפול 12 קומות בתוך מקרר, מתחבא מבעלה של אהובתי??".
6)מה משותף בין מרוקאי ופינוקיו?
שתיהם רוצים להיות בני אדם...
ומה ההבדל?
- רק פינוקיו הצליח!
7י)לד פרסי הולך עם אמא שלו לדודים שלו ואלה מביאים לו סוכריה.
האמא אומרת לו: "מה אומרים?"
הילד משיב: "אפשר עוד אחד?!"
8)מה כושי אומר שהוא עובר במעבר חצייה?
רואים אותי לא רואים אותי
רואים אותי לא רואים אותי.
9)שני גרוזינים רבים פיתאום אחד מרים בלטה אומר לו הגרוזיני השני:"הלו!, הלו! לא לערב הורים..."
10)איש אחד הלך למסעדה,הזמין מרק והתחיל לאכל.
בזמן האכילה היגע חשק חזק שהוא חייב לחרבן,הוא לא ידע מה לעשות אם ילך יאכלו לו את המרק,חשב וחשב ובסוף החליט,הוא יכתוב פתק ליד המרק ושם הוא כתב"ירקתי לתוך המרק".
כשחזר ראה עוד פתק והיה כתוב שם "גם אני".

ציטוט ההודעה