לפני שאני יתחיל, קצת רקע על ליאור :
ליאור רפאלוב כיום בן 24, משחק במכבי חיפה ובנבחרת ישראל .
ליאור הוא קשר שמאלי שיכול לשחק גם כפליימיקר ומתחת לחלוצים .
זאת השנה השישית שלו בבוגרים במדי מכבי חיפה .
נתחיל עם הטור :
ליאור רפאלוב הוא אחד הכישרונות הכי גדולים בכדורגל הישראלי כיום, כל שנה ושנה הפרשנים טוענים ואומרים שזו תהיה שנת הפריצה שלו .
בשנים האחרונות זה לא ממש קורה, לא מעט בגלל בעיות משמעת של ליאור .
מאז שבא אלישע לוי לפני כשלוש שנים למכבי חיפה, היו לרפאלוב לא מעט משקעים עם אלישע, כשהשיא היה לפני שנה וחצי, במשחק נגד הפועל ת"א אלישע החליף את רפאלוב כ-30 דקות לפי סיום המשחק, רפאלוב העצבני בתגובה לא לחץ את ידו של אלישע לוי, זרק את חולצתו על הרצפה ובעט בבקבוק .
לאחר שיחת פיוס בין השניים, נראה היה שרפאלוב באמת יוצא לדרך חדשה .
השינוי ניכר ביכולת המשופרת במגרש, רפאלוב פשוט נתן משחקים מעולים והיה שיפור ענק ביכולתו של השחקן שגם מאז לא הסתבך בבעיות משמעת .
השנה רפאלוב קיבל את חולצה מספר 10 שאותה לבש ראובן עטר האגדי .
למרות שאומרים את זה כל שנה, אני בטוח שהשנה - תהיה שנת הפריצה, אבל באמת .
אם הוא ימשיך את היכולת הטובה מהעונה שעברה, יתרכז בכדורגל ולא בשטויות שהוא מרבה לעשות, הוא יכול להפוך לשחקן ענק ולשחקן לגיטימי בהרכב הנבחרת, אין לי ספק שיש לו את מה שדרוש בשביל זה, יש לו בעיטה מצויינת, טכניקה מדהימה, ביטחון, ראיית משחק וכו' .
הוא גם כובש שערים מדופלם שיכול בהחלט לתת תפוקה של 10-12 שערים לעונה, נקווה שהשנה נראה את זה .
עוד שנה-שנתיים טובות בחיפה, אני רואה את רפאלוב בליגה בכירה באירופה ומשם הוא רק יתקדם .
בשביל לעשות את זה כמו שציינתי כבר הוא צריך לשים את השטויות מאחוריו ובאמת להתרכז אך ורק בכדורגל, גם כשקשה ולא הולך, גם כשהוא מוחלף והוא מרגיש שזה לא צודק אז שישמור את זה לעצמו .
לפי דעתי זאת שנת המבחן של רפאלוב שבו ייקבע עתידו .
הימור אישי : רפאלוב נותן עונה מדהימה ומוביל את את מכבי חיפה לאליפות .
בדרך לקריירה גדולה .

ציטוט ההודעה