קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאמר על תוספי מזון
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-12-2012, 19:12
  2. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 18:40
  3. [מאמר] 7 דרכים לשיפור חילוף החומרים
    תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 02:56
  4. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 03:28
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 15:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

פיקאפ ברמה הכללית - מאמר מסכם

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ברירת מחדל פיקאפ ברמה הכללית - מאמר מסכם

היי אנשים

בחודשים הקרובים אני לא אוכל להיכנס לפורום , מכמה סיבות שונות - ולכן , לפני הפרישה - החלטתי לפרגן לפורום הזה שבאמת בנה אותי מאפס במאמר מסכם ומקיף שיכלול את כל הגישה שלי לפיקאפ , את כל החומרים , המאמרים והתגובות שלי - את כל ההשקפה שלי לנושא.

חשוב שתבינו שפיקאפ זה לא ערך מוחלט , יש המון שיטות (מיסטרי מטוד , גאן סוויצ' ועוד רבות אחרות) ובעצם כל 'אמן פיקאפ' מכניס לתחום הזה משהו מעצמו.

הקדמה

אם קראתם חלק מהמאמרים והתגובות שלי ,
    בטח כבר שמתם לב שאני לא דוגל בכל המושגים , כל הדקויות והפרטים הקטנים שמלמדים בפיקאפ.
    אני לא אומר שהמושגים האלו לא נכונים , אבל לנסות לפעול על פי הם זאת טעות חמורה.

בן אדם שפועל רק אחרי שהיא נתנה לו '3 IOIים' ,
    או מנסה בכוח כל הזמן ליצור 'DHV' (עם סיפורים מומצאים בדרך כלל*) הוא בן אדם שלא מבין את הרעיון שעומד מאחורי המושגים.

נסו לצאת מהראש המרובע ולחשוב קצת יותר פתוח , קצת יותר בגדול.
    תנסו להבין מאיפה כל המושגים האלו הגיעו - וכשתבינו את זה , תוכלו להשתמש בהם בצורה הרבה יותר טבעית ונכונה.
    נסו להסתכל על הנושא הזה מבחוץ ולפעול על פי ערכים כלליים יותר ופחות מינוריים.

כשאתם לומדים דברים בצורה של שינון , ולא מבינים מה עומד מאחורי זה ,
    גם אם יש הצלחה - זה מרגיש מזוייף , מרגיש שנכנסתם לאיזשהו תפקיד בהצגה בשביל להצליח עם הבחורה.
    אבל ברגע שתאמצו את הגישה שאני אעביר לכם כאן - המישהו הזה כבר יהיה חלק מכם.

"החיים הם במה ואנחנו השחקן,הבמאי,המפיק והתסריטאי" - את זה אמר מישהו הרבה יותר חכם ממני.

לפני שנתחיל - אני רוצה שתבטיחו לי דבר אחד - חילקתי את המאמר לכמה חלקים , בכוונה.
    המאמר בנוי בצורה כזו במטרה שכל פעם תקראו חלק אחד , תיישמו ורק אחר כך תחזרו לקרוא.
    המאמר ארוך ומקיף - והוא יקנה לכם את כל מה שתצטרכו בשביל להצליח עם נשים. אבל קריאה רצופה שלו רק תקלקל לכם.
    תקראו , תיישמו ורק לאחר מכן תשובו לקרוא. זה סדר הפעולה. אל תנסו לדלג על שלבים ולרוץ קדימה - הפזיזות מהשטן.

קריאה מהנה בחורים
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-09-2010 בשעה 15:01.
    הייתי פה.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    258
    נקודות
    108

תכונות , ערכים וצורות התנהגות

בשביל להצליח עם נשים צריך לאמץ תכונות , ערכים וצורות התנהגות מסויימות. 'התנהגות של אלפא'.
    כל הפיקאפ מבוסס על כך שיש דרך התנהגות מסויימת שגורמת לנשים להימשך אליך.
    תכונות וערכים שאם תפעלו על פי הם , בחורות יתעניינו וימשכו אליך..

אם תשאלו כל בחורה מהו גבר החלומות שלה היא תענה לכם בדרך כלל : חכם , רגיש , מצחיק , אחד שיוכל להגן עליה , מישהו עם קשרים חברתיים - הרבה חברים ידידים וידידות...
    אתם מוזמנים לנסות - שאלו את אחותכם או ידידה קרובה שלכם מיהו הגבר האידיאלי בשבילה וספרו לי מה היא ענתה.
    כל המאמרים שלי מתייחסים בדיוק לתכונות האלו , איך לרכוש אותם ולהטמיע אותם בהתנהגות היומ-יומית שלכם.

אני אוהב לחלק את אותן תכונות,ערכים וצורות התנהגות ל-8 קבוצות.
    בכל חלק נדבר על תכונה אחרת , למה היא חשובה ואיך להטמיע אותה בחייך.
    התכונות מסודרות לפי סדר הגיוני מסויים , לכן אני ממליץ לקרוא וליישם תכונה אחרי תכונה , החל מהתכונה הראשונה.

עד כאן הייתה ה"הקדמה" , החלק התאורטי - עכשיו ניגש לתכלס.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

הערה : אל תקראו את השיעור הבא עד שתרגישו שהצלחתם ליישם את החומר של השיעור הקודם בצורה הטובה ביותר.

השיעור הראשון:
    ספוילר:
    // 1 // רוגע ונינוחות ////
    כאן מתחיל "השיעור הראשון" - קראו אותו , צאו ליישם ואל תחזרו לקרוא עד שאתם מרגישים שיישמתם את התכונה הזו ב-100% !
    התכונה הראשונה שאני רוצה שנדבר עליה היא רוגע ונינוחות.

קודם כל , לפני שתרוץ ללמוד את כל המושגים והרוטינות , חשוב שתירגע. תחייך.
    תכניס לעצמך לראש שקיבלת עכשיו מתנה. יש לך כלי להצלחה עם נשים. אין לך מה להילחץ מהנושא הזה יותר.

המצב שלך הוא בר-שינוי. אין לך שום סיבה להילחץ.
    בן אדם רגוע הוא מחושב יותר , לא פועל בפזיזות ולא עושה שטויות.
    לבן אדם לחוץ שבקושי נושם כשהוא חושב על שיחה עם בחורה יהיה הרבה יותר קשה להצליח עם הבחורה מאשר לבן אדם רגוע ונינוח.

למאמר המלא >>

דגשים : נסה להיות רגוע כשאתה מדבר עם אנשים , לאו דווקא בחורות - גם עם חברים או משפחה , אל תדבר מהר אבל גם אל תדבר לאט , אל תתנשם בקצב מהיר , נסה להתייחס לכל הנושא הזה כנושא קל שאין לך שום דבר להילחץ ממנו. הכל מתחיל ונגמר בראש.

סיים לקרוא את המאמר , ורק לאחר מכן , ולאחר שיישמת את הנקרא - רק לאחר ש"הורדת הילוך" , נרגעת קצת והפכת לבן אדם קצת יותר רגוע , רק אז תשוב לקריאת "השיעור השני".

השיעור השני:
    ספוילר:
    // 2 // אורח חיים שופע ////
    אורח חיים שופע מושפע בקשר ישיר לרוגע ונינוחות. אם תהיה רגוע ונינוח , תתחיל להנות בחיים ,
    ולהפך - אם תתחיל להנות בחיים , תהפוך בן אדם רגוע יותר.

הבעיה עם 2 הערכים האלו היא שכבחור תמים , שכל מה שהוא רצה זה בחורה לצידו , אבל אף פעם לא הצליח - ואף פעם לא ניסה,
    כל הנושא הזה הפך למשהו מלחיץ בעיניו.

אני רואה המון אנשים שמודאגים מהמצב שלהם בפוסטים בסגנון 'אני כבר בן 17 ואני בתול שפתיים , מה אני אעשה ?!?? '
    ברגע שתמלאו את החיים שלכם ולא תיתקעו כל היום בבית/מול המחשב ,
    המחשבה על 'אני חייב להשיג חברה' לא תשב לכם על הוריד ותהיו רגועים יותר.

אורח חיים שופע גם יעזור לכם מאוחר יותר , כשתרצו לצרף את הבחורה שהכרתם לחייכם.
    ברגע שתרגילו את עצמכם לצאת לבלות וכל הזמן להיות בתעסוקה ,
    תוכלו לצרף את הבחורה אל הבילויים שלכם ולהעניק לה 'חיים מלאי הרפתקאות'. בחורה מחפשת ריגושים ,
    היא לא מחפשת שתזמין אותה הביתה לשחק מאריו במחשב.

למאמר המלא >>

המאמר אמנם אותו מאמר שקראת בשיעור הקודם , זאת מכיוון שלרוגע ונינוחות ולאורח חיים יש קשר-ישיר. (הם תלויים ומשפיעים אחד על השני) , ובכל זאת - קרא את המאמר שוב , והפעם התייחס לדגשים הבאים:

דגשים : נסה למלא את היום שלך - ולא להשאיר פינה אחת ריקה. לך לעבוד , לך לעשות ספורט , לך לבלות עם חברים , לך סתם לקניון. אל תשאיר לך דקה אחת של שיעמום שתהפוך בסופו של דבר לחצי שעה אוננות מול המחשב. תמלא את החיים שלך בחוויות ובסיפורים שמאוחר יותר תוכל לספר. תהנה. משעמם? צא לטיול אופניים. צא לריצה. לך לטיול עם הכלב. כל דבר שיעסיק אותך יהיה מצויין בשלב זה.

השיעור השלישי:
    ספוילר:
    // 3 // סמכותיות ודומיננטיות ////
    גבר דומיננטי הוא גבר שולט. ה'אלפא'.
    חשוב להבין שבחורה מחפשת גבר יציב. אחד שיש לו דעה , שיודע מה הוא רוצה.
    בחורה לא רוצה גבר שמושפע מתגובות והערות של אנשים אחרים.
    היא רוצה גבר שיודע לעמוד על שלו , גבר דומיננטי. היא רוצה את זה שמכתיב את דפוסי החברה ולא את זה שהולך על פי-הם.

כדי להפוך לגבר כזה , עלייך להתרגל שהדיעה שלך כן קובעת , ויש לה השפעה.
    הימנע משימוש ב'לא יודע' , 'אולי' , 'כנראה' , 'יכול להיות' ושאר ביטויים שמביעים על חוסר-דעה וחוסר החלטיות ותתחיל להביע את דעתך.

מה שכן , חשוב שלפני שתקבע דעה נחרצת ותאמין במה שאתה אומר ותהיה בטוח במיליון אחוז שזה נכון - תבדוק שזה באמת נכון , או לפחות תחשוב - למה זה ככה?

גבר אלפא לא מתחרט. (או כמעט ולא) - אם הוא אמר משהו , זה נכון. אפשר לסמוך על המילה שלו. אם הוא אמר משהו אז יש לו הסבר מספיק טוב למה הוא חושב ככה.

כרגע אני לא רואה צורך להרחיב על העניין , מה שכתבתי היה קצר וקולע - ובכל זאת , אם יהיה ביקוש - ארחיב במאמר מפורט יותר.

דגשים : עמדו על הדעה שלכם. אם אמרתם משהו , אל תאמרו שנייה לאחר מכן "לא בעצם לא" ואל תתחרטו. זאת חלק מהמשמעות של סמכותיות. מילה שלכם היא מילה - אם הבטחתם משהו , קיימו אותו. דגש נוסף וחשוב מאוד - אתם הדומיננטים , ולכן כשגבר אחר יצעק עליכם או יעיר לכם איזו הערה שנועדה לבקר את מה שאתם עושים עכשיו - אל תקפלו את הזנב ותברחו - תעמדו על העקרונות שלכם , ותאמינו במה שאתם עושים. תראו דומיננטיות.

השיעור הרביעי:
    ספוילר:
    // 4 // שיחה זורמת - להיות מעניין ומתעניין ////
    אלמנט מאוד חשוב בפיקאפ הוא היכולת לבנות שיחות 'זורמות' עם בחורות (ובכלל) - לדעת איך לנתב את השיחה למקומות מעניינים ולהוביל אותה , ובכך לגרום לצד השני להנות מהשיחה.
    אם הצלחת לגרום לבחורה להנות לדבר איתך , היא תרצה לדבר איתך. היא תבוא אלייך. היא תפתח את השיחה בעצמה בפעם הבאה.

הנקודה הזו של 'להיות מעניין' היא נקודה שגברים רבים שנחשפו לפיקאפ מודעים לה ומשתדלים לשים דגש עליה.
    אם זה בעזרת סיפורי DHV, פיקוקינג או אמצעים אחרים ,
    אבל נקודה מאוד חשובה שהמודעות אליה נמוכה יותר היא : להיות מתעניין.
    חשוב שתדע להקשיב לבחורה , תזכור את הדברים החשובים והרלוונטיים שהיא אמרה,
    בחורות מוצאות את התכונה הזו של היכולת להקשיב ולזכור דברים שהיא סיפרה לך כתכונה מאוד מושכת.

נסה להשאיר לבחורה "טעם של עוד" בשיחות שלה איתך.
    תחתוך את השיחה באמצע ותגיד שאתה 'יוצא לטיול אופניים' , תתן לה להרגיש שהיא רוצה לדבר איתך ושהיא לא העיסוק המרכזי שלך.
    יש לך עוד דברים בחיים.

למאמר המלא >>

דגשים : מעתה והלאה - עם כל אחד , בכל שיחה - נסו באמת להקשיב למה שאומרים לכם. הרבה פעמים אנשים מדברים איתכם ואתם לא ב-100 אחוז הקשבה , עושים 'כן כן' עם הראש אבל לא באמת מקשיבים. תנסו באמת להקשיב , למצוא נקודה להעיר עליה ולהעיר. ההערה יכולה להיות מתובלת ב-C&F או אולי שאלה על הנושא , היא יכולה להיות עניינית , צינית או רצינית. הכל נתון לשיקולכם.

השיעור החמישי:
    ספוילר:
    // 5 // בעל חוש הומור - להיות 'צוחק ומצחיק' ////
    להיות מצחיק זה לא משהו שכולם נולדו איתו. - מצטער לנפץ לחלק מאיתנו אשליות שכל אחד יכול להיות מצחיק - זה לא נכון. אישית יש לי חבר שמספר בדיחות ותמיד הוא היחיד שצוחק מהן. (בנאדם טוב , הכוונה שלו טובה - אבל זה פשוט לא בשבילו.)
    אז תשים לב שלא תגיע למצב הזה - ואם כן , עדיף כבר לוותר על הבדיחות האלו.

חשוב שתבינו - הומור זאת לא תכונה הכרחית אבל היא בהחלט מקנה כמה נקודות בונוס אצל בחורות.
    הרי , מי לא אוהב לצחוק?

חשוב שתהיו מצחיקים (הכל כמובן בפרופורציה - אל תהפוך לליצן שלה) - זה יכול להתבטא בהערות C&F (משפטי שחצנות בטון ציני פה ושם)
    ובכלל להעביר שאתה קליל ואוהב לצחוק.

להצחיק זאת תכונה מאוד חשובה , אבל תכונה חשובה לא פחות זה היכולת לדעת לצחוק. בחורה שרואה אותך מהצד צוחק , מחייך , היא רואה שאתה בן אדם שמח. הקפד לחייך הרבה ולבוא תמיד שמח.

גם אם חברים שלך באים ואומרים לך רק 'היי , מה קורה?' - תחייך , תצחק , תזרוק איזו הערה - העיקר שיראו שאתה שמח.
    בחורה שמסתכלת מהצד ורואה שאתה שמח ואתה מעלה את האנרגיות בשיחה - גם אם היא לא יודעת על מה אתם מדברים , היא רואה שאתה בן אדם שמח , בעל חוש הומור.

דגשים : נסו לשלב 'ירידות' קלות (נקרא 'עקיצות' או 'נגים' , בשפה ה'פיקאפית') , הערות ציניות ומצחיקות בשיחות שלכם , מדי פעם אולי סיפורים מצחיקים על סיטואציות שקרו לכם.
    השתדלו גם לבוא בראש טוב , לצחוק ולחייך בכל שיחה מזדמנת שלכם. זה ישדר לסובבים אתכם שאתה בן אדם מאושר.

השיעור השישי:
    ספוילר:
    // 6 // להיות חברותי ////
    פשוטו כמשמעו - תהיה חברותי.
    בשלב הזה , אם כבר קראת ויישמת את חמשת השיעורים הקודמים , ודאי שמת לב לשיפור משמעותי בקשרים שלך עם החברים והידידות הקרובים , אלו שאתה מדבר איתם על בסיס קבוע. (אם כרגע המעגל החברתי שלך קטן - אל חשש המצב הזה ישתנה במהרה , בלי שתשים לב אפילו )
    עכשיו הגיע הזמן להרחיב את המעגל החברתי.

נתחיל מזה שמעכשיו אתה לא מסתובב לבד. אתה תמיד הולך עם חברים. גבר שהולך לבד נראה בודד ומחוסר חברים.
    אתה צריך לשדר שיש לך הרבה חברים , שאתה 'המנהיג של העדר'.
    ראית פעם מנהיג של עדר מסתובב לבד? תמיד יש מישהו לידו.
    תאמץ את הגישה הזאתי לחיים שלך.

יותר מזה - תשדר לכולם שאתה בן אדם חברותי , שכייף להיות איתו. תחייך , תעשה פרצופים , תתנהג כאילו אתה בעל-המקום וכל מי שנמצא בא בשבילך.
    תאמר לכולם שלום , תרגיל את הסביבה שלך שאתה בן אדם חברותי ושזה לא מוזר שבאת ואמרת שלום.

כמתחילים עוברת לכם בראש המחשבה שבן אדם שאתה בא אליו ואומר לו שלום יחשוב שאתה מוזר. זה באמת נכון בגלל שזה מה שאתם משדרים.
    אם תבואו לבן אדם אחד , תאמרו לו שלום ותלכו - הוא יחשוב שאתם מוזרים. אבל אם תאמרו לכל מי שלידכם שלום (או כל משפט אחר , דרך אגב) - תרגילו את הסובבים אתכם שזאת ההתנהגות הטבעית שלכם. אתם ח-ב-ר-ו-ת-י-י-ם!

דגשים : מעכשיו , תאמר שלום לכולם. תאמר בוקר טוב לבנות בכתה שלך , בעבודה שלך. - אל תחכה לאמצע/סוף שנה בשביל להיזכר לעשות את זה. (למרות שאף פעם לא מאוחר) - אם תעשה את זה ממש בתחילת שנה , ברגע הראשון שראית אותה.
    יש גישה שאומרת 'תתחיל עם כל מה שזז'. תדבר עם כל מה שזז , תהיה חברותי. אם ראית משהו ועלה לך לראש משהו שאפשר להגיד כתגובה לכך - תאמר אותו.
    תפעל על פי חוק שאני מכנה 'חשבת-אמרת' - אם חשבת על משהו , תאמר אותו. אל תחכה שהאמונות המגבילות שלך יאמרו לך 'לא , לא כדאי' - תעשה את זה.

השיעור השביעי:
    ספוילר:
    // 7 // מטופח ////
    נשים בוחנות את הגבר מבחינה חיצונית מבחינת 'כמה הוא מטופח'.
    זאת אומרת להתגלח , להסתפר , לטפל בפצעי בגרות (אם יש) , להתלבש יפה , לדאוג לריחות פה,בית-שחי , דאודורנטים ובשמים , לדאוג להיגיינה , וכל דבר אחר שמשתמע מהמילה 'טיפוח'.

תמצה את הפוטנציאל המקסימלי שלך מבחינה חיצונית - אם זה אומר להתאמן (כן , גוף טוב בהחלט צובר פלוסים גם אצל הבחורה וגם בתחושה הפנימית שלך).

טיפוח הוא ההשקעה שלך בגוף ובמראה שלך. העניין הזה מאוד חשוב , לכן כדאי לשים עליו דגש.
    המראה שלך זה איך שהבחורה רואה ומתרשמת ממך עוד לפני שהיא מכירה אותך , ואם אפשר ליצור רושם טוב - למה לא?
    דגשים : תתגלח , תסתפר , תתלבש יפה תמיד , תסתרק , תתאמן (רצוי - לא חובה). כל דבר שיכול לשפר את המראה הויזואלי שלך יסייע לך בתחום הטיפוח. זה הרושם הראשוני שבחורה שראתה אותך מהצד השני של הרחוב תקבל.

השיעור השמיני:
    ספוילר:
    // 8 // להיות פלרטטן ////
    החלק המעשי הרציני סוף סוף.
    להיות פלרטטן. את כל התכונות והערכים שכתבתי עד עכשיו יכול להיות שכבר יש לך. אבל זה עדיין לא מספיק בשביל לקדם עניינים.
    הבחורה לא תעמוד מולך סתם כך , תתפשט ותאמר 'קח אותי'.
    בשביל להגיע לסיטואציה המתוארת למעלה , תצטרך להיות פלרטטן.

להיות פלרטטן מתחיל בלהתרגל ולהרגיל אנשים אחרים למגע שלך , ממשיך בלהגיע עם הבחורה לשיחות מיניות , וממשיך בעצם לכל אורך הדרך מכאן והלאה.

דגשים : כאן נכנס הקינו , הנגים , הקוקי&פאני , ההערות המיניות המשולבות בשיחות...
    אחרי שיישמתם את כל התכונות , אתם כבר חברותיים , המעגל החברתי שלכם גדל , יכולות השיחה שלכם השתפרו , ועכשיו כל שנותר הוא לכוון את השיחות לכיוון המיני , להכניס מגע , 'קינו' , ולהתחיל לפלרטט.

לסיכום - בשביל להצליח עם נשים , תצטרך קודם כל :
    ספוילר:
    להירגע !
    לעניין אותה , לספר לה סיפורים.
    להתעניין , להתייחס למה שהבחורה אומרת.
    ליצור נוחות (בדיחות פרטיות , כינויים ושמות חיבה אלו כלים פשוטים יחסית לשימוש ומאוד שימושיים)
    תמיד להיות עם חברים
    להצחיק אותה ולצחוק איתה
    תמיד לחייך , לעשות פרצופים
    לא לשים זין !
    לעמוד על שלך
    להיות בעל דעה
    להיות חברותי
    קינו בהדרגה - להתרגל ולהרגיל אחרים למגע שלך
    להיות שונה מהשאר , להתבלט
    לא לזרוק סתם דברים באוויר - מילה שלי היא מילה.
    למלא את החיים שלך. לצאת לבלות.
    להשאיר טעם של עוד.
    לקחת הכל בפרופורציה ולהנות !

כאן נגמרו 8 השיעורים.
    כעת , אחרי שעברת אותם ויישמת את 8 התכונות , אני מבטיח לך שלא תצטרך לא סיפורי DHV , לא פיקוק , לא נגים ולא קוקי פאני מוכנים מראש. לא תצטרך רוטינות ולא תצטרך לספור IOIים.

מעתה והלאה - הדברים יבואו לך בצורה טבעית יותר. במקום לשבת בבית ולשנן משפטי פתיחה ועקיצות , תוכל לאלתר ולהמציא ברגע האמת.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-12-2010 בשעה 19:25.
    הייתי פה.

לייקים
    258
    נקודות
    108

לסיום :
    ריכוז שאלות נפוצות והפנייה למאמרים/תגובות/שיעורים העונים על השאלה :

איך להתגבר על פחד הגישה?
    פחד גישה נוצר בראש , כתוצאה מאי-נוחות ומלחץ. קרא שיעור 1 , וכן מאמר : רוגע ונינוחות

איך לקדם עניינים?
    תיצור קשר עין , תחייך , תגש ותפתח בשיחה. תגש קרא תגובה

עדיין מפחד לצאת לשטח , מה לעשות?
    קרא שיעור 1 , וכן קרא תגובה

אני מפחד ללמוד יותר מדי ולהצליח יותר מדי עם בחורות. מה לעשות?
    אל תקח את כל הפיקאפ כמו שהוא ותתחיל ללמוד. תקח מכל דבר רק מה שמתאים לך.
    קרא תגובה

איך להתחיל עם בחורה בחו"ל?
    אין הרבה הבדל , למעט העובדה שתצטרך להשתמש באנגלית.
    קרא תגובה

DC , כדאי?
    קרא תגובה וכן קרא גם את התגובות הבאות : תגובה , תגובה

הגישה הישירה מול הגישה העקיפה , מה עדיף?
    תנסה לשלב ביניהן.
    קרא תגובה

קינו - נגיעה בצוואר לקראת נשיקה.
    קרא תגובה

היא לא בחרה בי כי אני הכי קרוב אליה?
    *** אמונה מגבילה!!! ***
    קרא תגובה וכן קרא גם תגובה

קיבלתי מספר של בחורה , איך לקבוע פגישה?
    קרא תגובה וכן קרא גם את התגובות הבאות : תגובה , תגובה

איך לבנות נוחות?
    קרא תגובה

הפיקוק שלי הוא טוב או לא?
    קרא תגובה

איך לגרום לה לפתוח שיחות (איך להפוך מצב בו רק אני יוזם למצב בו גם היא) ?
    קרא תגובה

לקטוע בחורה באמצע שיחה - מה זה עושה , ולמה עושים את זה?
    קרא תגובה

היא ניפנפה אותי. למה???
    קרא תגובה

פגשתי מישהי , אבל החברים לא מפרגנים / אומרים שאני מסוגל ליותר. מה לעשות?
    קרא תגובה

פיקוק - איך להשתמש בו בצורה נכונה?
    קרא תגובה

אני כל הזמן עייף , מגיע לבית הספר/עבודה עייף ובלי כוח לכלום. מה עושים?
    קרא תגובה

איך לפתוח שיחה?
    הפתיח הוא לא החלק המרכזי והוא בכלל לא חשוב.
    קרא שיעור 1 , וכן מאמר : רוגע ונינוחות

אני בקשר טוב עם מישהי אבל מפחד להכנס ל-FZ. מה לעשות?
    קרא תגובה

מתקשה להשתמש בנגים/קוקי&פאני/*כל אמצעי אחר* מה עושים?
    קרא תגובה

פחד גישה , איך מתגברים?
    קרא תגובה

איך להתנהג במועדון?
    קרא תגובה

איך להפוך ל'אלפא'?
    קרא שיעור 1 , שיעור 3 , שיעור 6 .

מתי להתקשר אליה?
    הבחורה לא עומדת עם סטופר ומחכה. מה שכן - תתקשר אליה כשהברזל עוד לוהט והכל עדיין טרי.
    קרא שיעור 1, וכן מאמר : רוגע ונינוחות

איך לסגור טלפון / נשיקה?
    מילת המפתח היא רוגע. קרא שיעור 1 , וכן מאמר : רוגע ונינוחות

לאן להזמין אותה לצאת?
    לפני שתחשוב על 'לאן' , תדאג למלא את החיים שלך ולבלות - לפני שתצרף אישה לחייך.
    קרא שיעור 2 , וכן מאמר : אורח-חיים

איך להגדיל את המעגל החברתי?
    קרא שיעור 6 , וכן מאמר : להיות חברותי

איך להזרים את השיחה?
    קרא שיעור 4 , וכן מאמר : שיחה זורמת - להיות מעניין ומתעניין

איך לגשת לקבוצת בנות?/איך לפתוח סט של יותר מבחורה אחת?
    תהיה חברותי , תתייחס לכל אחת מהבחורות , לא רק למטרה.
    קרא שיעור 6

קיבלתי מספר , מתי להתקשר?
    אם השאלה הזו עלתה בראשך , תתחיל מלקרוא את המאמר : רוגע ונינוחות .
    מומלץ להמשיך בקריאה של שאר המאמרים.

איך להיפטר מאמונות מגבילות?
    הן נוצרות בראש , לכן נצטרך לשנות את הגישה והמחשבה שלנו.
    קרא מאמר : רוגע ונינוחות ואמץ : להיות חברותי (שיעור 6)

איך לגרום לה להימשך אליי?
    משיכה היא פונקצייה של מידת עניין ואתגר. בחורה מחפשת ריגושים , הרפתקאות.
    קרא את כל המאמרים ואמץ את התכונות.

איך להתחיל עם בחורה באוטובוס/קניון/ים?
    קרא את כל המאמרים ואמץ את התכונות.
    ברגע שתאמץ אותן השאלה הזאת לא תעלה לך אפילו לראש.

איך לספר סיפור מעניין בצורה טבעית?
    קרא תגובה וכן , מומלץ לקרוא וליישם את המאמר אורח-חיים כדי להכניס
    לחיים שלך קצת עניין
    ובשביל שתוכל לספר סיפור מעניין אמיתי

מומלץ לקרוא את כל המאמרים , אך לעצלים שבינינו ולאלו שמחפשים 'פתרונות מהירים' - הפנתי אתכם למאמר שמכסה את רוב הנושא עליו נשאלה השאלה.

זהו , מקווה שעזרתי לאנשים פה..

כל הרעיון הוא לאמץ רעיונות וערכים כלליים יותר - ברגע שתאמצו את כל אלו , סיפורי IOI , DHVים ,

פחד גישה ואף דבר אחר לא יעסיק אתכם וימנע מכם להתקדם.

אתם תוכלו פשוט להיות אתם ולהצליח !

בהצלחה בחורים

נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-09-2010 בשעה 16:46.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל הכבוד על ההשקעה. באמת.
    אני חושב שמבחינת תוכן, אתה באמת נותן פה השקעה יוצאת מהכלל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני 3> אותך

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

פשוט תותח.
    תודה רבה אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

ואווו O_O
    סחטיין אחי כל הכבוד =]

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

טוב שמעע !!~~
    אתה אחד ה-משתמשים פה בפורום ואני ממליך בחום !!! שתיכנס לניהול!!
    פשוט אין לי מילים ...

באמת כל הכבוד על ההשקעה..

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

השקעה מדהימה, כל הכבוד!!!
    אני שוקל לפצל את הנושא הזה לכמה נושאים שונים כדי שיותר אנשים יחשפו לתכנים המעולים הללו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אהבתי! אהבתי! ואהבתי!
    ואני חושב שה"ספוילרים" זה פשוט רעיון גאוני
    כי כשלומדים הרבה חומר בבת אחת באמת הכל הופך לסמטוחה !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה מדהים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

גאוני סוף סוף חומר שימושי ומסודר במקום לקרוא ב3 ימים ספר וליישם רק תרוטינות
    אחד המשקיענים בפורום... תודה רבה גבר!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

פשש ממש מושקע , תודה :]

פשוט מדהים. כל הכבוד על הסיכומים.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,995 | הודעות: 8,173,582 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect