חברה זה רק פריקה, אז לא חייבים להגיב הקיצר אני בן 29 .ו10 שנים לא יצאתי לעולם, דרך אזיה מסגרת מסויימת . שאני נמצא בא מצאו לי עבודה. אכשוו בעבודה יש לי מדריכה , שאני התאהבתי בה הקיצר לא אמרתי לה שום דבר. אמרתי לה עם אפשר לקשקש איתה בטלפון והיא דחתה אותי לגמרי, אחרי אזיה יומיים שלושה היה לנו הרצאות בכל מיני נושאים . אז היה את ההרצאה של הטרדה המינית והיא הסתכלה עליי ואמרה לא זה לא ואני תבינו לא התקשרתי לא עשיתי כלום הקיצר נפגעתי ממנה . אז אמרתי לה ואז מתוך רחמים היא אמרה אפשר לפתח קשרי ידידיות , גם עם תעזוב אני ימשיך איתך על קשר . וכל מיני חרטות כאלה , והרגשתי שזה לא אמיתי אז תבינו שזה בא מרחמים .והיא לא התכוונה לאף מילה שם , הקיצר ספרתי למשיהו שהתחברתי אלייו. בעבודה וחשבתי שהוא יהיה חבר אמיתי ולא יספר הקיצר הוא סיפר . ואז לא היתה, לי ברירה אלא לספר לה שהיו לי רגשות. כי לא רציתי שהיה למי שהוא סיפר קלף עליי, ויחזיקו את זה נגדי ושאמרתי לה. היא סגרה את בזה בסדר, ומתי אתה בא לעבודה מחר. כאלו תבינו עד כמה היא לא שמה עליי. וגם היה אזיה יום היא ישבה עם ,סיגריה וקפה ובאתי אליה בחיוך ואמרתי לה באתי לארח לך לחברה. אז היא אמרה אני רק מסיימת את הסגריה. וזהו ואמרה לי משפט אחד, וברחה ממני כאלו אני מצורע . אכשוו אני בעבודה הולך להתרחק ממנה עד כמה שאני יוכל, במסגרת העבודה ולא לדבר איתה ולא להיות איתה לבד. אני יודע שאני יעלה לה את האמא של האמא של האגו, אבל אין לי ברירה ואני מקוה. שזה יעזור להוציא ממני את הרגשות ואותה מהראש שלי
תודה רבה לכל מי שקרא את הסיפור שלי
ולכל מי אלה שרוצים לצחוק בגלל הגיל שלי אוו קטע כזה מוזמנים בבקשה לצאת מהאשכול ולא להגיב

ציטוט ההודעה