שלום לכם הנה אני שם לכם מדריך תרגילים בפרו + וידאו
קודם כל המקשים:
RB (R1 on Playstation) = ספרינט
RT (R2 on Playstation) = מקש תרגילים (כמו SHIFT בפיפא)
LB (L1 on Playstation) = החלפת שחקן
LT (L2 on Playstation) = מקש מערכים
והנה מדריך להחלפת מקשים, שתוכלו איך שנוח לכם: על המדריך להחלפת מקשים!!!
נתחיל ב- HEEL FLICK
את התרגיל הזה מבצעים: רונאלדו, כ. רונאלדו, הנרי ועוד כמה....
אותו עושים כך: בזמן שאתם רצים אתם מחזיקם את כפתור הספרינט (RB) ויחד איתו על LB ופנייה של 90 מעלות.
התרגיל השני הוא: NUTMEG (השחלה בין הרגליים/העברה מהצד)
התרגיל הזה עובד עם כל שחקן (במיוחד אם יש לו טכניקה טובה)
עושים אותו כך: מבצעים עצירה מוחלטת ע"י מקש RT אז לוחצים על המקש שלכיוון הנגדי לו השחקן מביט ואז מהר לכיוון שאליו הוא מביט לדוגמא: אם השחקן מסתכל שמאלה, עושים את העצירה ואז לוחצים על חץ ימינה ומהר שמאלה.
התרגיל השלישי הוא לא אחר מתרגיל ה........צלילה - DIVING
הצלילה היא לא בדיוק תרגיל, זה נועד בכדי "לעבוד" על השופט ולהתחזות כאילו שעשו עליך עברה, גם אותו אפשר לעשות עם כל שחקן, אך הזהרו מעיניו הקפדניות של השופט.... כשתתפסו מתחזים תקבלו כרטיס צהוב.
התרגיל פשוט מאוד לעשייה: כשאתם עם הכדור, לחצו פשוט על 3 הכפתורים הבאים... LB+LT+RB והשחקן שלכם יפול...
התרגיל הרביעי הוא המשיכה בחולצה - PULL SHIRT
התרגיל הזה נועד למשוך בחולצה של היריב, וגם הוא מבוצע עם כל שחקן
הוא מבוצע כך: כשאתם רודפים אחרי שחקן יריב, לחצו על (לחיצה ממושכת)LT וזה יגרום למשיכת חולצתו... הזהרו, כי אם הוא יבצע התחזות ייתכן שהשופט ישרוק לעבירה.
התרגיל החמישי הוא DRAG BALL STEPOVER - זה כמו פדאלאדה לצד
גם תרגיל זה מבוצע ע"י כל שחקן, והוא מאוד עוזר כאשר אתם עם שחקן טכני באגף.
מבצעים אותו כך: כאשר רצים עם שחקן, לוחצים על LB+RB ואז כמה לחיצות על החץ לכיוון מטה באנאלוג הימני (ראה החלפת מקשים למעלה)
והתרגיל השישי והאחרון (לבינתיים) אני חושב: ROLLOVER DASH - השחקן זז מהכדור
גם התרגיל הזה נתון לביצוע ע"י כל שחקן, התרגיל גורם לשחקן להתרחק קצת מהכדור..... זה משמש כהטעיה וכעזר להגבהה יותר מדוייקת....
כך מבצעים את התרגיל: באשר רצים, מחזיקים את LB ובלי לעזוב, לוחצים כמה לחיצות על RB
טוב.... עד כאן לבינתיים מקווה שתהנו מהמדריך (אני חושב) מושקע שלי.... הכרדיטים אליי (על המדריך) ועל המדריך החלפת מקשים ל - Saar_19 ועל הוידאו כרדיט לאתר ה-PES המצליח PES FACES