אולי זה ישמע לא הכי רלוונטי לפיק אפ אבל אולי בתורה הזאת יש פה משהו שיעזור לי להחזיר אליי מישהי
זה הסיפור טיפה ארוך בחייאת תקראו הוא לא כזה מסובך
יש מישהי שרצתה את חבר שלי אבל הוא לא רצה אותה כי חבר שלו רצה אותה...אז הוא התעלם ממנה והיא יותר נמשכה אליו עד שאני הגעתי...קראתי את הספר של מיסטרי הפעלתי את קסמייהיא נשבתה התחלנו לדבר בפייסבוק עברתי שם לשלב הנוחות...
היא השיגה את הפלאפון שלי מאותו חבר והתחלנו לשמור על קשר בהודעות ואז עלה לי רעיון דפוק בראששהיא אולי מנסה לגרום לו לקנא בכך שהיא תצא איתי...דיברתי עם ידידה שלי שהיא חברה שלה שאלתי אם היא אחת שהיא אוהבת משחקים(היא בכלללי אמרה שלא..עוד סיבה שנמשכתי אליה) היא אמרה שכן ואוהבת שרודפים אחריה...בקיצור הורדתי הילוך היא שמה לב לזה שאלה מה קרה..החלטתי את לפתוח את זה מולה סיפרתי לה מה חבר שלי אמר על העבר שלה
הגרסה שלו(והוא היה שיכור באותו זמן)
שהיא רצתה אותו אבל הוא לא רצה אותה כי חבר שלו רצה אותה אז הוא התעלם ממנה וזה והיא אמרה לו "בוא נהיה חברים" זה נשמע לי די הזוי אבל השילוב עם זה שהיא לא אוהבת משחקים היה נשמע לי עוד אפשרי...
הגרסה שלה.
היא ראתה שהוא חמוד ביקשה מחבר שלו שיכיר בניהם היא ראתה שזה לא זורם אז היא חתכה את זה...
שני גרסאות שונות משהו מסריח אז אמרתי לה שהרגשתי שמישהו פה משקר עליי ואם זו היא רק כדי לגרום לו לקנא אני לא מוכן להיות משחק שלה..היא נפגעה.
הבנתי שהיא ממש חשובה לי וזה לא בקטע רק מיני או ידידותי כי היא ממש בחורה איכותית שלחתי לה הודעה שאני מצטער שקפצתי למסקנות מהר מידי ויבין אם היא לא תסלח....
שלחה הודעה וכתבה ככה "שלא תחשוב שאני מתעלמת מהודעה שלך אבל אין לי מה להגיד שיהיה לך יום טוב."
ואז גילתי שהיא כבר לא אצלי בפייסבוק היא שלחה "שלא תחשוב שחסמתי אותך בפייסבוק אלא מחקתי את שלי"
חבר שלי זה מהתחלה של הסיפור דיבר איתה ואמר לי שהיא אמרה לו שהיא בכתה בלילה בגלל מה שקרה.
ניסתי לנהל איתה קצת שיחה היא ללא ממש זרמה בלילה שוב ניסתי לפתח שיחה היא אמרה שהיא היתה שמחה לנהל איתי "שיחת נימוסין אבל היא לא רוצה להסתכן שוב והיא מצטערת."
עכשיוווווו איך אני מחזיר אותה אליי כי חברים כמו שאמרתי זאת לא עוד סתם בחורה היא מצחיקה יפה דתייה משהו שחשוב לי בתור בחור מסורתי ...איך אני מחזיר אותה? חלק מהידידות שלי הציעו להתקשר אליה ולהתעקש ולהראות לה שאני שווה עוד צ'אנס...מה אתם מציעים לעשות?

היא נשבתה התחלנו לדבר בפייסבוק עברתי שם לשלב הנוחות...
שהיא אולי מנסה לגרום לו לקנא בכך שהיא תצא איתי...דיברתי עם ידידה שלי שהיא חברה שלה שאלתי אם היא אחת שהיא אוהבת משחקים(היא בכלללי אמרה שלא..עוד סיבה שנמשכתי אליה) היא אמרה שכן ואוהבת שרודפים אחריה...בקיצור הורדתי הילוך היא שמה לב לזה שאלה מה קרה..החלטתי את לפתוח את זה מולה סיפרתי לה מה חבר שלי אמר על העבר שלה
ציטוט ההודעה