יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:42.
|
|
יום נעים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-07-2021 בשעה 02:14.
לא ממש הבנתי מה קטע של זה ואיך זה שונה מכל מיניי דברים אחרים.
אשמח אם תסביר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יום טוב![]()
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יום נעים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-07-2021 בשעה 02:14.
תוסיף גם משהו בסגנון של "פיתוח הגוף" - זה אחד מהדברים הכי מספקים שיש
נערך לאחרונה על ידי .NL; 15-01-2011 בשעה 16:41.
מתאמן SS/CrossFit כבר 3 שנים..
אני מאמין שכושר הוא המפתח להכל, כל מה שחלמת להשיג אי פעם יופיע יחד עם הכושר.
לא מאמין? נסה אותי...
טוב אני אפתח ואומר שאין בכוונתי לזלזל בכל הנוגע לפורום הנ"ל או בכל דעה או הכוונה שיש פה בפורום, אבל הרבה מין הדברים שעלו באשכול הנ"ל (בהודעה הראשית) הם לא בדיוק הכיוון הנכון למימוש עצמי, אלו בסך הכל טכניקות נבדלות להכוונה לא ממש מעשית ולא פקרטית לכיוונים שלרוב לא באמת יובילו אותך לשום דבר מלבד הרגשה שאתה תמיד יכול לעשות יותר..
אני מאמין בדרך טיפה שונה שמבוססת על פסיכולוגיה עצמית אחרת, וכשאני אומר אחרת אני מדבר על ניתוק הרצון המתמיד שיש לנו בתור בני אנוש לעצב את המציאות בצורה שניראית לנו נכונה, פשוט לוותר על מלחמות עם המציאות, לא לחנך את העולם ולא לריב עם המוחלט פשוט להיות שלם עם מה שיש ולא לתת לשום דבר שקורה מבחוץ להפריע לשקט העצמי שלי.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יום טוב![]()
אוקי לגבי הציטוט השני שלך..
תראה כניראה שלא הייתי ברור שהסברתי את עצמי (ושוב אני ממש לא מזלזל ולא בא להוציא רעה על הפורום)
ניקח לדוגמא את המודל הכי מוכר כיום, "הסוד" - קראתי את הספר וצפיתי בסרט והיה לי קשה לקבל את המיציאות שהם מתארים שם היא הרבה מעבר לדמיונית כי זה הרבה מעבר ללהאמין שהעולם ישלח לך ישועה או יתן לך את הדבר שהכי חסר לך באופן מצומצם זה מכריח אותך להיות כמה שיותר פסיבי בנוגע לעצמך כדי להשיג את הדרוש, זה מתעד אותך לשבת בחיבוק ידיים ולקוות שאיזה כוח בלתי מוסבר יגשים את השאיפות שלך ושוב בעיניי זה פשוט תמוהה.
כל פעילות שאינה כורחת בחובה מעשים אקטיבים לשיפור האני העצמי שלך (בלבד עם דגש) הם חסרי כל תועלת ואף מזיקים.
וזה מה שרוב השיטות לשיפור עצמי מציעות לך השג מקסימום במינימום מעשה וזה פשוט עצוב לראות קהל מאמינים נוהר לכיוונם ועל הדרך משיגים את המטרה הפוכה.
הצעה שלי תתמקד בטכניקות שלא מציעות אמונה תלושה ולא מועילה כזאת של המציאות, בנקודה זאת אני מציע לך לאתר את הספר "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי ולקרוא בו קצת אני סמוך ובטוח שזה יבאיר את הכוונה שלי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-01-2011 בשעה 18:19.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יום טוב![]()
אני ממש לא מבסס את ההבנה שלי בתחום על ספר אחד ויחיד, פשוט זה אחד הספרים שמסביר יותר טוב את הגישה הנכונה.
אני חי הגשמה עצמית כל יום ויומו וכל בן אדם שמכיר אותי יכול להעיד על זה.
בכל מקרה שוב כניראה שחמקה מעינייך העובדה שאני לא מגיע בראש חוצות וצועק שאתה לא מבין על מה אתה מדבר, מה שאני כן אומר ששים לב טוב מאוד שאתה לא מבלבל רמאות ("הסוד") למידע רלוונטי אמיתי..
וסתם כדי ליישר קו יכול להיות שהגזמתי לא כל השיטות הן פרו פסיביות אבל חלק נכבד מאוד מהן הוא כן
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-01-2011 בשעה 18:56.