ידידה שלי יושבת ליידי בכיתה כבר כמה זמן, מדברים מלא בצט בפייסבוק צוחקים מלא..
אבל אני חושב שזה ניצול ולא לשם אהבה..
אני חושב שאני מרגיש אליה משהו.. מה לעשות?
היא הפסקות יושבת על בנים אחרים ולפעמים גם עלי, ואני לא יודע מה לעשות.
.
אנחנו בני 17 +-
ידידה שלי יושבת ליידי בכיתה כבר כמה זמן, מדברים מלא בצט בפייסבוק צוחקים מלא..
אבל אני חושב שזה ניצול ולא לשם אהבה..
אני חושב שאני מרגיש אליה משהו.. מה לעשות?
היא הפסקות יושבת על בנים אחרים ולפעמים גם עלי, ואני לא יודע מה לעשות.
.
אנחנו בני 17 +-
|
|
תגיד לה שאתה רוצה אותה ואיים היא עדין הולכת עם אחרים אז היא לא בקטע שלכ אחי
מה לעשות? תתחיל לעשות! אתה לא יודע איך היא מרגישה כלפיך? שאל אותה!
בגיל שלכם זה יותר קל, אין כאן באמת עניין של "האם היא רוצה אותי או לא" זה יותר תלוי בך ובמה אתה משדר.
כשהיא יושבת עליך, שחק איתה משחקים שטותיים כמו קרב אגודלים, קרב מבטים קרב דיגדוגים.. זה יתרום לכימיה ביניכם.
אגב, תתחיל גם אתה להושיב עליך בחורות אחרות.. ככה תצבור ניסיון (ה"להושיב" הייתה סתם מטפורה, אני מתכוון שתתיידד עם עוד כמה בחורות ושגם היא תבין שאתה יכול בכל רגע לחמוק לה מהידיים).
ואהבה לא חושבים, אהבה מרגישים, זכור זאת!![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-01-2011 בשעה 23:10.
+1..
אבל אני ביישן.
ואם אני אשאל אותה מה היא מרגישה והיא תגיד לי שכלום אני אוכל זין לעין + אני לא אוכל להסתכל עליה ויהיה לי פאדיחות..
יעני ושאני אשב לידה לא יהיה לי את האומץ לדבר אתה מבין..
אני רוצה לדעת בוודאות שהיא רוצה אותי ושלא יהיה לי פאדחות כי אני מתחיל להרגיש משהו , השאלה היא אם גם היא..
אנחנו מדברים הרבה בפייסבוק ובכיתה, אבל לא על אהבה..
גבר, בוא נהיה כנים:
ביישן =
אבל נעזוב את הקטע של הביישנות.ואם אני אשאל אותה מה היא מרגישה והיא תגיד לי שכלום אני אוכל זין לעין + אני לא אוכל להסתכל עליה ויהיה לי פאדיחות..
יעני ושאני אשב לידה לא יהיה לי את האומץ לדבר אתה מבין..
אני רוצה לדעת בוודאות שהיא רוצה אותי ושלא יהיה לי פאדחות כי אני מתחיל להרגיש משהו , השאלה היא אם גם היא..
אנחנו מדברים הרבה בפייסבוק ובכיתה, אבל לא על אהבה..
עליך להבין שבחיים אין דבר המובטח לך ב-100% חוץ מהמוות.
כל דבר שתעשה יכלול בחובו אחוז כלשהו של סיכון, אין מה לעשות וזה תכלס מה שיפה בחיים, זה האתגר!
גם אם היא תגיד שהיא לא סופרת אותך ממטר, ניסית שזה הכי חשוב וגם הרווחת מידע על מצבכם ותוכל לשנות אותו בהתאם.
לעולם לא תדע כל עוד לא תנסה! אגב, ממליץ לך בחום לגשת לפורום ממש פה בצד שמאל ולקרוא קצת על פחד גישה וכיצד עוקפים אותו, על זרימה, על להיות ישיר, על כיצד לפתוח עם בחורות בשיחה (THENUTS כתב על זה מדריך מעולה, לי אישית הוא עזר אז אני מאמין שלך עוד יותר) בכל מקרה - עשה משהו! עשה את הצעד (גם הקטן ביותר) כל עוד לא תעשה כלום אתה סתם תשאר מתוסכל ויכול להיות שתפספס את האהבה של חייך! גבר - תשקיע בעצמך ותתחיל עם הבחורה!
נ.ב.
תודה על המילים החמות, אתם מדהימים לא פחות! (חרוז?).
נזכרתי - ממש אתמול ניגשתי לבחורה שלא הכרתי קודם, התיישבתי מולה וכך פתחתי בשיחה:
אני - "שלום, אני סוניק וממש מצאת חן בעיני, אפשר לשאול איך קוראים לך?" ומושיט את ידי לשלום.
הבחורה - מגמגמת.
בוא נומר שהכנות והפתיחות שהפגנתי פעלו לטובתי אז אתה לא מסוגל לעושת את זה אפילו עם בחורה שאתה מכיר כבר דיי זמן? זה כלכך פשוט... באמת שאין ממה לחשוש, זה אפילו כיף!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-01-2011 בשעה 23:20.
חח איזה מניאק אתה אחי, מנסה לגרום לו להתנהג כמו AFC.
עלק מה היא מרגישה כלפיו חח היא לא מעניינת היא סתם עוד כוס שאפשר לזיין. אם מישו ידבר ככה למישי הוא ישאר בתול כל החיים שלו ואף אחת לא תרצה אותו ואתה יודע את זה בדיוק כמו שאני יודע את זה.
לנושא - תתרחק ממנה ותן לה יחס שלילי (אבל לא כמו מטומטם) ואל תהיה ידיד גיי שלה, ידידים לא מזיינים.
תחפור לה גם על בנות אחרות ותשבח אותן, אפילו תנשק בנות אחרות לידה.
אחרי שבוע של יחס כזה היא תתחיל להתחרפן.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-01-2011 בשעה 13:25.
מוכר לי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=697160
אתה יכול למצוא שם פתרון נרחב לבעיה
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post6468419
טוב תודה לכולם
אני אנסה לקחת את עצמי לידים למרות שאני פוחד להיכשל, תודה!
עזרתם לי מאוד..
תקשיב,אני לא חושב שהפחד מסירוב זו תוצאה של כישלון אלא להפך,לך אין מה להפסיד תנסה תנסה תנסה ורק תנסה,מקרה הכי גרוע תדחה אותך,אתה לא צריך להיכנס עם עצמך לתסביכים שאתה שמן או שאתה מכוער או שיש לך פלולה בטוסיק.
תראה את זה כצבירת נסיון וביטחון,היא לא הבחורה הראשונה ולא הבחורה האחרונה שתהיה לך בחיים,אז מקרה הכי גרוע היא תדחה אותך,אתה להבא תדע לא לחזור על הטעויות שעשית עם הקודמת וכך תלמד מכל בחורה ומכל קשר איך להתייעל להבא.
שיהיה בהצלחה
עריכה: כל מי שאתה רואה שהוא מזיין את ההכי כוסיות אני יכול להגיד לך שתי דברים עליו: הוא לא נולד זיין,ותהיה בטוח שהוא גם לא הכי נראה טוב,מה שכן יש לו ביטחון ונסיון-הביטחון והנסיון בא כתוצאה מהמון סירובים שגם את זה צריך לקחת בחשבון בשביל המטרה לעתיד.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 13-01-2011 בשעה 14:06.
לפי ההתנהגות שלה אני כבר יכול להגיד לך שהיא לא בחירה טובה.
אבל בכל מקרה ,תפתח אליה ותסביר לה איך אתה מרגיש ,ותאמין
לי אין לך במה להתבייש ,לספר את האמת הכי טוב מכל בחינה אפשרית.
ככה לפחות תדע מה הרגשות שלה כלפיה ואיך היא באמת מתייחסת אליך.