המחזור ה- 19 של ליגת העל | כל המשחקים!
![]()
הפועל ב"ש - בית"ר ירושלים
(17:00, שבת) וסרמיל
הפועל באר שבע עשו תיקו מצוין נגד מכבי חיפה בחוץ במחזור הקודם, וינסו לנצח גם הפעם כדי להמשיך במומנטום.
בית"ר ירושלים נראית רע מאוד, והפסידה במחזור הקודם 2-0 למכבי פתח תקווה, אך כעת הביאה את רוני לוי, שינסה לעשות משהו.
הימור אישי:
אני חושב שרוני לוי בבכורה יוציא תיקו.
![]()
מכבי חיפה - בני יהודה
(19:00, שבת) קרית אליעזר
מכבי חיפה יצאה בתיקו במחזור הקודם, ואיבדה את המקום הראשון, אבל הם בכושר מצוין, ויבואו כדי לחזור לנצח, בסטייל.
בני יהודה רחוקה מלהיות הקבוצה של שנה שעברה, אך במחזור האחרון הם ניצחו 3-2 את הפועל חיפה במשחק טוב.
הימור אישי:
מכבי חיפה ינצחו ביותר מגול לדעתי.
![]()
מכבי ת"א - מ.ס. אשדוד
(19:30, שבת) בלומפילד
מכבי ת"א עם איווניר על הקווים מגיעה אחרי ניצחון 3-1 על סכנין, כאשר קולאוטי מציל אותם אחרי שעלה מהספסל.
אשדוד לעומת זאת ניצחה 1-0 את נתניה, ונראים לא רע בתקופה האחרונה עם 3 ניצחונות מ- 4 המשחקים האחרונים.
הימור אישי:
מכבי ת"א מגיעה עם איווניר לבלומפילד בפעם הראשונה, ואני חושב שמכבי יתפוצצו על אשדוד.
![]()
מכבי נתניה - הפועל פ"ת
(19:00, שבת) נתניה
מכבי נתניה הפסידה לאשדוד 1-0 במחזור הקודם, והשנה הם רחוקים מלהיות קבוצת צמרת וחייבים ניצחון.
הפועל פתח תקווה הפסידה 3-1 לקריית שמונה, ונראו לא טוב והם רחוקים רק 2 נק' מהקו האדום.
הימור אישי:
נתניה קבוצה טובה יותר, ותנצח.
![]()
מכבי פ"ת - בני סכנין
(19:45, ראשון) אצטדיון ר"ג
מכבי פתח תקווה נראים מצוין והם כבר במקום החמישי, ומגיעים אחרי ניצחון 2-0 בחוץ על בית"ר.
בני סכנין במקום האחד לפני אחרון נראו לא רע מול מכבי, אך הפסידו לבסוף 3-1 מצמד של קולאוטי.
הימור אישי:
מכבי פתח תקווה אומנם טובה יותר, אבל אני מאמין שסכנין יילחמו ויוציאו תיקו.
![]()
הפועל עכו - הפועל ר"ג
(19:00, שבת) עכו
עכו הפסידה 4-1 להפועל ת"א בבלומפילד, אבל העונה שלהם עד עכשיו היא מצוינת והם בכושר לא רע.
רמת גן מנגד נראית רע מאוד, והושפלה עם 4-0 לאשקלון, והם במקום האחרון וחייבים להתחיל לקחת נק'.
הימור אישי:
עכו ינצחו ביותר מגול את רמת גן החלשה.
![]()
הפועל אשקלון - הפועל חיפה
(19:45, שבת) אשקלון
אשקלון התפוצצה עם 4-0 גדול עם רמת גן, אבל הם חייבים להמשיך לנצח כדי לברוח מהתחתית.
הפועל חיפה הפסידה 3-2 לבני יהודה, ואחרי פתיחת עונה מצוינת הם רק הולכים ומתדרדרים, וצריכים ניצחון.
הימור אישי:
אני חושב שאשקלון ינצחו את חיפה ויגרמו שם לזעזוע.
בסה"כ יש משחקים מצוינים המחזור, ואני מאמין שיהיו הרבה שערים ומשחקים צמודים ומותחים.
מה דעתכם?

ספוילר: