המחזור ה- 21 של ליגת העל | כל המשחקים!
![]()
מכבי חיפה - בני סכנין
(17:00, שבת) קרית אליעזר
מכבי חיפה בכושר טוב, אבל יצאו רק בתיקו מטדי עם 0-0, וירדו למקום השני בטבלה, ורוצים לחזור לנצח.
בני סכנין בכושר טוב בליגה, אך הפסידו לראשון בגביע, וינסו לשוב לנצח, ולחזור לתקופה הטובה יחסית שהם היו בה.
הימור אישי:
חיפה תנצח בגול אחד לדעתי.
![]()
הפועל ב"ש - מ.ס. אשדוד
(17:00, שבת) וסרמיל
הפועל באר שבע יצאו בתיקו 1-1 עם סכנין בשבוע שעבר, והם כרגע במקום השביעי וצריכים את שלושת הנקודות.
אשדוד נראים בכלל לא טוב בתקופה האחרונה, ובשבוע שעבר הפסידו 3-1 למכבי פתח תקווה.
הימור אישי:
אני חושב שיצא תיקו 1-1 בין שני הקבוצות.
![]()
בית"ר ירושלים - בני יהודה
(19:10, שבת) טדי
בית"ר ירושלים יצאו בתיקו 0-0 עם חיפה בטדי, ויוצאים לדרך חדשה עם רוני לוי, והם נראים שונה לגמרי מתקופת מלמיליאן.
בני יהודה ניצחו אומנם 2-0 את אשקלון, אך הם עדיין בחלק התחתון של הטבלה, וצריכים להמשיך בקו העלייה.
הימור אישי:
בית"ר אומנם בכושר טוב, אבל אני לא חושב שהם ינצחו (אולי בגול), אני מאמין שייגמר בתיקו.
![]()
מכבי נתניה - הפועל ר"ג
(19:00, שבת) נתניה
מכבי נתניה בכושר מצוין ואחרי ניצחון משכנע וקל על בני יהודה בגביע, אבל בשבוע שעבר הפסידו להפועל ת"א.
הפועל רמת גן במקום האחרון חייבים ניצחון שימתיק במעט את העונה העגומה של המועדון הזה.
הימור אישי:
נתניה תידרוס את רמת גן האומללה, במיוחד בכושר המצוין שהם נמצאים בו נתניה.
![]()
מכבי פ"ת - הפועל פ"ת
(19:00, שבת) אצטדיון ר"ג
מכבי פתח תקווה בכושר מעולה, והם יבואו לדרבי בשיא הטירוף כדי להראות מי הקבוצה השולטת בעיר.
הפועל פתח תקווה נראים לא טוב, אבל זה דרבי והשחקנים ינסו לתת את הכל על המגרש ולהפתיע את מכבי.
הימור אישי:
מכבי טובים יותר, אבל הפועל תילחם ותסחט נקודה.
![]()
הפועל עכו - הפועל אשקלון
(19:00, שבת) גרין
הפועל עכו נראים מצוין מתחילת העונה, אבל יצאו רק בתיקו בחוץ מול הפועל חיפה בשבוע שעבר, והם בתקופה פחות טובה.
אשקלון לעומת זאת הפסידו 2-0 לבני יהודה, והם עדיין בסכנת ירידה, וצריכים את הנקודות.
הימור אישי:
עכו קבוצה טובה יותר, וינצחו, אבל רק בשער אחד.
![]()
עירוני ק"ש - הפועל חיפה
(19:00, שבת) ק"ש
קריית שמונה ניצחה ללא קושי מיוחד את רמת גן החלשה, 3-0, והם רוצים להמשיך את העונה הטובה שלהם.
הפועל חיפה יצאו בתיקו ביתי 1-1 עם עכו והם חייבים להתחיל לחזור לנצח אחרי המשך עונה לא טוב בכלל מבחינתם.
הימור אישי:
קריית שמונה תנצח 2-0 אני חושב.

ספוילר: