המחזור ה- 20 של ליגת העל | כל המשחקים!
![]()
הפועל פ"ת - מכבי ת"א
(17:10, שבת) אצטדיון ר"ג
הפועל פתח תקווה יצאה בתיקו 3-3 עם נתניה בחוץ, אך כבר הובילה ועשתה טעויות שהובילו לשיוויון, אבל הם שיחקו מצוין ברוב המשחק.
מכבי ת"א פירקה 4-1 את אשדוד במשחק טוב שלהם והם כרגע במקום השלישי.
הימור אישי:
מכבי תנצח, אבל זה לא ילך בקלות לדעתי.
![]()
הפועל חיפה - הפועל עכו
(19:00, שבת) קרית אליעזר
הפועל חיפה נראית בכלל לא טוב ומתדרדרת משבוע לשבוע, ויצאו בתיקו 0-0 עם אשקלון שבוע שעבר.
הפועל עכו יצאה בתיקו 0-0 מאכזב מול רמת גן האחרונה בטבלה, ופספסה הזדמנות להתקרב עוד יותר למקום רביעי.
הימור אישי:
עכו קבוצה טובה, אבל הפועל חיפה חייבים ניצחון ואני חושב שהם ישיגו אותו.
![]()
הפועל ת"א - מכבי נתניה
(19:30, שבת) בלומפילד
הפועל ת"א יצאה בתיקו 1-1 עם קריית שמונה, במשחק לא טוב של האדומים, וזה הוריד אותם למקום השני.
נתניה יצאה בתיקו 3-3, והצליחה לחזור מפיגור, עקב טעויות של היריבה, אבל הם צריכים להתחיל לנצח.
הימור אישי:
הפועל ת"א תנצח בקלות.
![]()
מ.ס. אשדוד - מכבי פ"ת
(19:00, שבת) אשדוד
אשדוד הפסידה 4-1 למכבי ת"א בחוץ, והם כרגע במקום השמיני בתקופה פחות טובה שלהם, וצריכים לחזור לנצח.
מכבי פתח תקווה הפסידה הפסד בית מפתיע 2-1 מול סכנין, וינסו לשוב גם כן למסלול הנצחונות.
הימור אישי:
אני חושב שיהיה משחק עם הרבה שערים, וייגמר תיקו.
![]()
בני יהודה - הפועל אשקלון
(15:00, שבת) בלומפילד
בני יהודה נראתה בסדר גמור מול הירוקים מחיפה, אך הפסידו 1-0 בסופו של דבר, וחייבים חייבים להתחיל לנצח.
אשקלון מנגד הוציאו תיקו 0-0 בבית מול הפועל חיפה, והם מתקרבים מאוד לקו האדום.
הימור אישי:
בני יהודה בבית מול הקהל ינצחו.
![]()
בני סכנין - הפועל ב"ש
(19:00, שבת) דוחא
בני סכנין אומנם ניצחה בשבוע שעבר 2-1 את מכבי פתח תקווה, אבל במידה והם לא ימשיכו לנצח הם יירדו ליגה.
באר שבע הפסידה 2-1 לבית"ר ירושלים אחרי שכבר הובילו, ופספסו הזדמנות לעלות למקום 5.
הימור אישי:
אני מאמין שייגמר בתיקו המשחק.
![]()
הפועל ר"ג - עירוני ק"ש
(19:00, שבת) וינטר
הפועל רמת גן הוציאה תיקו נגד הפועל עכו, אבל הם במקום האחרון ורחוקים 9 נקודות מיציאה ממנו, וזה יהיה קשה מאוד.
קריית שמונה יצאה בתיקו 1-1 עם הפועל ת"א והם נראו טוב מאוד, אך הם עדיין במקום הרביעי.
הימור אישי:
קריית שמונה תתעלל ברמת גן שגם כן יכבשו אבל.
מה דעתכם? יהיה מחזור טוב?

ספוילר: