קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ספורט חדש משו משעשע
    על ידי rapakost בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 15:31
  2. הבחירות של ספורט 5+ עלובות !!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי RaUl בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 12:29
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ספורט , ושינה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ספורט , ושינה !

שלום אני סוגשל בפורום , עד עכשיו קראתי ולא הגבתי או הייתי פעיל במיוחד , אבל מצאתי משו שברצוני לשתף !!

בזמן האחרון , התחלתי לעשות ספורט עם חברים , לשחק כדורסל כדורגל אנא ערף מה שבא , גייליתי שלאחר כל משחק אני יותר שמח ואנרגטי , פעולה זו קורת מפני שמוח משחרר חומר שנקרא " אנדרופינים " שהוא גורם לשמחה ואושר , בדיוק כמו כמה סוגי סמים XDD ( אין פה שום כוונה שתתחילו לעשן ! )
    אני ממליץ , לכל מי שמשתעמם ביום שלו , ובכללי רוצה לבלות חברים , אחד הדברים שאני ממליץ זה לעשות ספורט , גם משמח , גם שומר על כושר ובריאות , וגם מגבש

עכשיו בושא השינה -

מה אתם , עושים לפני שאתם הולכים , כדי ליצור שינה ערווה יותר , ולמחרת " יום מדהים " בדיוק כמו שאתם הייתם רוצים ?

• אני אישית , מתקלח , מצחצח שיניים , עושה את כל הסידורים , שומע 2-3 שירים שעושים לי מצב רוח , מתכסה , ומדמיין מה שהייתי רוצה שייקרה מחר , מדמיין לפרטי פרטים , וכך בעצם אני מארגן את היום כמו שאני רוצה .. בנוסף אני מארגן לי שעון ל6 וחצי , מתארגן בזמן , מספיק לשמוע שירים , לנוח קצת , ובכללי לעשות מה שאני רוצה , גם אני ערני יותר לפני בצפר ^^ ..

אשמח אם תשתפו את דעותייכם , אשמח ללמוד . (:
    <----- איזה סמיילי גדול ! XDD

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קודם כל תרשה לי לציין שאתה פועל ומתפקד בהחלט בכיוון הנכון, או לפחות בכיוון שהפורום הזה מכוון אליו, שפו!

אם רצית לדעת, אלה הם ההרגלים שלי:
    • שוטף פנים או מתקלח.
    • אוכל שעתיים לפני השינה (עדיף שלוש, לי פשוט אין זמן כרגע).
    • מתעסק עם דברים יצירתיים, משחקי מוח, שיטות זיכרון, קריאת כמה מקורות חזקים להתפתחות אישית וכו'.
    • שעה לפני השינה כותב על דף את כל הדברים שהציקו לי במהלך היום (אני כן עם עצמי לגמרי) ובצד השני של הדף מספק דרכים מעשיות לפתרון אותן ביום המחר (זה דבר שמשחרר אותך מעצבים לפני השינה).
    • חצי שעה לפני השינה מפסיק עם כל הפעילות, המחשב, האינטרנט, הטלויזיה וכל השאר, זהו פרק הזמן בו עליך להירגע מנטאלית ונפשית.
    • שותה מים.
    • מתיישב על המיטה וקורא את אחד הספרים האהובים עלי לגבי ההתפתחות האישית.
    • מודה על כל מה שאהבתי שקרה במשך היום ועל הדברים הטובים הכי קטנים שקרו (לרוב כותב זאת).
    • נכנס לרמת אלפא שאתה כלכך אוהב
    • מבצע דמיון מודרך במצב אלפא.
    • נרדם בשלווה.
    • מתעורר בשמחה

אבל בואו נודה בכנות, נכון שזה נשמע מפגר? כאילו שהשינה זהו איזה טקס שצריך להתכונן אליו..
    יכול להיות שזה נשמע מטופש קצת, אך לא מעט מורי הצלחה שונים ציינו שהשינה זהו הזמן שבו המודעות שלנו היא הגבוהה ביותר, שגופנו הוא סוג של בית מקדש שיש להשקיע בו ושהשינה זוהי סוג של תפילה המתקיים בבית במקדש הזה.
    אל תשתגעו לגבי העניין ואל תיקחו אותו ביותר מידי רצינות, רק שימו לב לא לזלזל בשינה מכיוון שיש לה השפעה גדולה על חייכם יותר ממה שנדמה לכם. מה שרק נותר לציין זה שפתח אחלה פוסט ושאני מאושר שהרמת את הכפפה והחלטת לשתף ולהשתתף, רק בצורה כזאת תוכל להפיק מהפורום הזה תועלת! הידד
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2011 בשעה 18:59.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,718 | הודעות: 8,201,311 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect