שלוםאני סוגשל בפורום , עד עכשיו קראתי ולא הגבתי או הייתי פעיל במיוחד , אבל מצאתי משו שברצוני לשתף !!
בזמן האחרון , התחלתי לעשות ספורט עם חברים , לשחק כדורסל כדורגל אנא ערף מה שבא , גייליתי שלאחר כל משחק אני יותר שמח ואנרגטי , פעולה זו קורת מפני שמוח משחרר חומר שנקרא " אנדרופינים " שהוא גורם לשמחה ואושר , בדיוק כמו כמה סוגי סמים XDD ( אין פה שום כוונה שתתחילו לעשן ! )
אני ממליץ , לכל מי שמשתעמם ביום שלו , ובכללי רוצה לבלות חברים , אחד הדברים שאני ממליץ זה לעשות ספורט , גם משמח , גם שומר על כושר ובריאות , וגם מגבש![]()
עכשיו בושא השינה -
מה אתם , עושים לפני שאתם הולכים , כדי ליצור שינה ערווה יותר , ולמחרת " יום מדהים " בדיוק כמו שאתם הייתם רוצים ?
- אני אישית , מתקלח , מצחצח שיניים , עושה את כל הסידורים , שומע 2-3 שירים שעושים לי מצב רוח , מתכסה , ומדמיין מה שהייתי רוצה שייקרה מחר , מדמיין לפרטי פרטים , וכך בעצם אני מארגן את היום כמו שאני רוצה .. בנוסף אני מארגן לי שעון ל6 וחצי , מתארגן בזמן , מספיק לשמוע שירים , לנוח קצת , ובכללי לעשות מה שאני רוצה , גם אני ערני יותר לפני בצפר ^^ ..
אשמח אם תשתפו את דעותייכם , אשמח ללמוד . (:<----- איזה סמיילי גדול ! XDD

אני סוגשל בפורום , עד עכשיו קראתי ולא הגבתי או הייתי פעיל במיוחד , אבל מצאתי משו שברצוני לשתף !!
<----- איזה סמיילי גדול ! XDD
ציטוט ההודעה