ערב טוב חברים יקרים.
גל הפיטורים בWWE מרחף מעל כולם מאחורי הקלעים והמתאבקים מפחדים שזה יהיה.
כול אחד מהם לכן הם אומרים שהם יתנו הכול בזירה ואפילו הם יראו דברים מלהבי עין .
הרוק מגיב על גל הפיטורים ואומר המתאבקים הבכירים לא נראה לי שזה צרעך להדאיג אותם יש כמה שאיכזבו את וינס והוא ציפה מהם ליותר לכן הוא מאוכזב ומצפה מסין קארה לגדולות.
הWWE התחילו לבחון את כול האורחים המיוחדים שהיו ברסלמניה כדי לראות עים מי הם יכולים לדבר להמשך הופעות במהלך השנה הרבה מגעים נמצאים עים טריש סטראטוש והרוק ויש כאלה אומרים שגם עים באטיסטטה למרות שלא היה ברסלמניה.
(להאמין או לא?).
בילי גארם אומר בהודעה רשמית באתר שבעתיד הרחוק הוא יהיה שמח להכניס את כריס גריקו להיכל התהילה ואומר אל תבינו אותי לא נכון כריס עוד יחזור יש לו עוד המון שנים לתת אני מדבר על העתיד רחוק רחוק.
יש דיבורים שבדארפט הקרוב מאוד רוצים להחזיר את סי אם פאנק לסמקדאון כדי להגביר כנראה את הפיוד המיועד עים הקור.
יש דיבורים שבראו הקרוב אולי הרוק יופיע וידבר על כריס גריקו .(לא סגור).
שימו לב לזה.
השמועות הולכות וגוברות שבאקסטרים רולז יחזור אחד המתאבקים הWWE לא מוכנים להגיד מי כי הם עדין לא סגורים מי המתאבק.
המיז מגיב על הניצחון ברסלמניה ניצחתי את אחד המתאבקים הטובים של החברה .
עכשו אני מוכן לאתגר חדש .גון סינה אומר בתגובה ולא נשאר חייב אני ימשיך לרדוף אחרי המיז.0מיזה מבינים שהפיוד בניהים לא נגמר).
גון סינה מגיב גם הוא על גל הפיטורים המרחף באוויר אני חושב שיש כאן ים כשרונות בחברה בעצם אני בטוח ולכול אחד צריכה להניתן ההזדמנות להראות מה יש לו כי אני בטוח שיתגלו כאן הרבה יותר ממה שיש ואני מוכן להקדיש זמן ולעזור להם וינס צריך להבין שהצעירים הם העתיד של החברה וחבל שיתבזבזו נקווה שוינס יבין זאת.
ערב טוב אוהב אותכם ותשמרו על עצמכם.

ציטוט ההודעה