קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חדשות] חדשות וספוילרים 06.12.2011.
    על ידי -Edge- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-12-2011, 20:29
  2. [חדשות] חדשות וספוילרים 04.12.2011.
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-12-2011, 20:17
  3. [חדשות] חדשות וספוילרים 23.11.2011.
    הודעה אחרונה: 23-11-2011, 17:18
  4. [חדשות] חדשות וספוילרים 31.10.2011
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-10-2011, 21:25
  5. [חדשות] חדשות וספוילרים 28.10.2011.
    הודעה אחרונה: 30-10-2011, 16:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חדשות וספוילרים 04.11.2011

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספוילרים 04.11.2011

שבת שלום חברים יקרים.

נציגי THQ נמצאים במשרדים של הWWE בסטמפורד קונטיקט הם אלה שאחראים על המשחק של הWWE והם אומרים שהם מכינים גם את המשחק לפיסבוק בקרוב הם עכשו מתמודדים עים ההצלחה של המשחק במחשב.

שון מיקלס נמצא עים טריפל איץ וצוות הWWE במיאמי כדי לקדם את רסלמניה 28 ואולי זה רמז קטן ששון מיקלס יהיה ברסלמניה .

אלופי הזוגות של הWWE קופי קינגסטון ואוון בורן מופעים על שער מגזין חדש לילדים בבריטניה.

מכרית כרטיסים לאירוע מיוחד של סמקדאון ב28 לדצמבר במשיגן ספישל כריסמס (חג המולד) תתחיל מחר בבוקר.

זאק ריידר רוצה קרב על התואר אליפות ארצות הברית ובראו הקרוב הוא ישוחח עם גון לורינטס ויבקש קרב ויערך קרב על התואר לא ידוע עים בראו או בסדרת ההשרדות זאק ריידר אומר אני חושב שמגיע לי אחרי שהצמדתי את האלוף הבין יבשתי 3 פעמיים.

הWWE מעלים סקר לראות מי הדיווה הטובה ביותר בכול הזמנים שבראש הטבלה עומדים בת פיניקס ומישל מקול זה יהיה מעניין לדעת מי ינצח התוצאות בערך בעוד שבוע לקראת סדרת ההשרדות.

גולדאסט מדבר על הסכסוך שלו עים אחיו ואומר זה שטויות אנחנו לא מסוכסים הראו ככה פשוט שיבנה בנינו פיוד טוב אני מחלים מהפציעה שלי בקצב טוב ואני חוזר לאימונים לקראת סדרת ההשרדות.

על החזרה של ריי מיסטריו.
    ריי בתקווה לחזור בזמן רסלמניה 28: דווקא אחרי הפציעה שהיתה לי, אני רוצה לוודא לעבוד קשה לאורך כל הטיפול הזה כדי שאוכל להמשיך ולהיות בחזרה עד אז ".
    גים אדלר העיתונאי שראיין את ריי מיסטריו אומר ריי מיסטריו הוא האיש שהביא שינוי להאבקות בכול 3 המדינות ארצות הברית מקסיקו וספרד המסכה שלו היא הסגנון שלו ליחודיות.

האים גון מוריסון איבד מערכו?.
    גון מוריסון לא ניצח מאז אוגוסט הניצחון האחרון שלו היה על קודי רודס ומאז הוא איבד מהקסם שלו דבר שמוביל בהחלט לעזיבה שלו בWWE הוא אומר מוריסון מאז שחזרתי מהפציעה שלי בצוואר הכול שונה הם החליטו שיגמר לי החוזה אני עוזב לא רצו להמשיך איתי.

למרות שכבר פורסם הרבה לאחרונה כי מאריס ביקשה להשתחרר מהWWE אבל למעשה הWWE שיחרר אותה כין להם ממש מה לעשות איתה שאלו אותה מה התגובה שלך בעניין אז מאריס ענתה רק דבר אחד וינס מקהמאן ההפסד כולו שלך.

הWWE חוזרים להופיע ונקבור קולומביה הבריטית ב14 לינואר 2012 בשעה 7.

הWWE הופתעו לשמוע ששיר הכניסה של האחים אוסו הוא שיר מוביל ולכן הם מתכננים להם שיר כניסה קצבי ופוש לאחים אוסו (שיר מוביל ברדיו).

הWWE מוציאים DVD חדש של הרוק ב21 לפבואר שבכריכה שלו יהיה מוצג שהWWE הוציאו אותו עוד פרטים בהמשך אבל דבר אחד ברור הוא יהיה 540 דקות.

עניין סמקדאון וראו ככול הידוע לכולם ימשך עד אוקטובר 2014 ואז אולי זה יחזור לתוכנית אחת שאלו את ויס האים זה יכול להמשך הוא ענה בתשובה חלקה כן וינס עוד מוסיף שFCW זה העתיד של הWWE/

NoDQ.com > WWE > עדכון PPV Buyrates והערות יותר
    פורסם על ידי דייב מיטשל על 2011/11/03 בשעה 16:18

- WWE חשף במהלך בעלי המניות של היום קוראים לזה רסלמניה 27 היו 65,000 "מצטבר קונה", הוסיף ברבעון השלישי, אשר סייע ההכנסות תשלום לפי להציג. להלן רשמי pay-per-להציג מספרים ברבעון השלישי:

* כסף בבנק - 195,000 קונה, למעלה מ 165,000 בשנת 2010

* בסאמרסלאם - 296,000 קונה, לעומת 350,000 בשנת 2010

* לילה של אלופים - 161,000 קונה, לעומת 165,000 בשנת 2010

- WWE הולך לשחרר שלושה סרטים שהיו חלק של המודל העסקי החדש על פני ששת החודשים הקרובים. לגבי העתיד של ה-WWE אולפנים, אמר וינס מקמהן במהלך שיחת ועידה היום, כי "קיימת התאמה הערכה מתמשך עם בקטגוריה זו."

ה-WWE לא מתכננת להוסיף NXT ו Superstars שוב בטלוויזיה שלהם שורה למעלה לפני שנה הסתיימה, למרות שמועות מוקדם יותר השנה. WWE איבדה 9 מיליון דולר הכנסות הטלוויזיה הזכויות השנה בגלל שלא מראה בטלוויזיה במשך חודשים.

שבת שלום חברים יקרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תודה רבה על החדשות כמו תמיד
    פשוט אפשר לבכות על מוריסון שאחרי כול המאמץ שלו הכישרון שלו יזרק לפח. חבל אין הרבה מתאבקים מעניינים היום בWWE ועד שיש אחד כזה שלא מעט מדברים עליו הוא נופל מהר.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    תודה רבה על החדשות כמו תמיד
    פשוט אפשר לבכות על מוריסון שאחרי כול המאמץ שלו הכישרון שלו יזרק לפח. חבל אין הרבה מתאבקים מעניינים היום בWWE ועד שיש אחד כזה שלא מעט מדברים עליו הוא נופל מהר.
    אין מה להוסיף

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,373 | הודעות: 8,200,966 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect