שלום חברים יקרים.
ליליאן גרסיה חוזרת לWWE אבל לסמקדאון שתחליף את טוני מיצטל שהולך לNXT או סופרסטאר הפעם היא לא חוזרת לתוכנית אחת היא חוזרת לעבוד במשרה מלאה (רק חבל שלא לראו).
אלוף הWWE סי אם פאנק צין בטיויטר שלו שהוא הולך מחר לעבור בדיקת רנטגן בכתף מחשש לפגיעה והוא אומר ומוסיף פציעה קלה לא תמנע ממני להמשיך להיות אלוף הWWE גם אחרי הTLC.
רנדי אורטון בריאיון מיוחד לעיתון ספייק (עיתון WWE) הנה חלק מהדברים .
אני המום מהמשחק WWE 12 זה משחק נהדר אני מנצח שם כול אחד (הוא מעלה חיוך).הוא גם אומר שהיריב הכי טוב שהוא נלחם מולו הוא גון סינה סינה הוא חיה בחדר כושר אני חיה במיקרופון הוא טוב בסרטים אני טוב בתרגילי סיום
גון סינה הוא בחור ענק עים לב זהב עוזר ותומך לכולם לא פלא שהוא האיש שמוביל את הWWE ובצדק הוא עזר ועוזר לי אישת ברגעים קשים ולכול אחד שצריך עזרה הוא ישר שם.
אני רוצה לפרוש קצת אחרי גיל 40 לא בגלל הצאוור בגלל שאני רוצה לפרוש שאני למעלה ולא לפרוש בגלל פציעה בצוואר ומקווה שעד הפרישה שלי אני ימשיך להיות למעלה.
הסטיבל הלטיני בWWE הולך לקרות ממש בקרוב ורואים את זה לאחרונה זה יכלול את הוניקו פרימו פיקו ורוזה מנדז הם גם ככה מסתמן יקבלו הזדמנות על אליפות הזוגות.
גם לתוכנית ראו שאחרי רסלמניה 28 שתתקים ב2 באפריל במיאמי התחילו להגמר הכרטיסים.
הWWE החליטו לחכות בשינוי חגורת האליפות של הWWE בנתיים עד אחרי הרסלמניה .
לראשונה מיזה הרבה זמן שוינס מקהמאן לא היה בראו מאחורי הקלעים וטריפל איץ ניהל את העניניים ודאג שהכול ילך כשורה.
לאחרונה הWWE משנים כול הזמן את הפרומואים לחזרתו של קיין אבל אולי זה בכלל יהיה כריס גריקו או אנדרטייקר לא סגורים על עצמם .
מכרית הכרטיסים לאירוע TLC שיערך ב 18.12.2011. נגמרה והתפרסמו הקרבות לאירוע.
דולף זיגלר נגד זאק ריידר על אליפות ארצות הברית.
קרב אליפות משולש סי אם פאנק נגד המיז נגד אלברטו דל ריו.
קרב על אליפות העולם בין מארק הנרי לביג שואו.
קרב בין טריפל איץ לקווין נאש.
אר טרות דיבר בטיוטר ואמר אני מודה לכול המעריצים אני יחזור ואני יטפל במי שהכה אותי (במיז?) פייס טרן לאר טרות בWWE אי אפשר לדעת.
הWWE חוזרים לסיבוב הופעות טורנטו אוטריו קנדה ב9 במרץ 2012 ובמרכז לונדון ב10 במרץ מכירת הכרטיסים תחל ב7 במרץ.
דיוות הWWE לשעבר סירנה (זוכרים?) חגגה אתמול שנה ללא שתיה ואמרה זה הרבה זמן שאני גאה במה שעשיתי הדרך קשה ועכשו היא יותר קשה כי אני הולכת להמשיך עים זה והצטלמה עים מעריצים.
הקלטות סמקדאון וNXT יערכו הלילה והקרב בסמקדאון יהיה מארק הנרי נגד ביג שואו( לא סופי).
קאמרה שנמצאת בחופש עקב הלידה הציגה את טבעת האירוסין שלה והודיעה שביוני 2012 היא מתחתנת.(מזל טוב קאמרה).
לילה טוב חברים יקרים ותשמרו על עצמכם אוהב אותכם.

ציטוט ההודעה