קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות קורעות על בלונדיניות
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 23:24
  2. [בדיחות]-עוד מלא בדיחות קורעות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 08:50
  3. [בדיחות] קורעות
    על ידי Aviad בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 16:17
  4. [בדיחות]קורעות *תקרא בבקשה חוקים*
    על ידי yehonatan01 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 20:07
  5. בדיחות קורעות שווה קליקקקקקקקקקקקק
    על ידי CrAzY_BoY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 08:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות]בדיחות קורעות ..

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות

ברירת מחדל [בדיחות]בדיחות קורעות ..

איזה מרוקאי אחד מגיע לרופא ומתלונן על כאבי ראש, הרופא נותן לו צנצנת ומבקש שיום למחרת הוא יחזיר אותה מלאה בשתן, המרוקאי מחליט לעשות צחוק, שם בפנים שתן של הבת שלו, של אשתו, של הכלב שלו, ושל השכן ומביא את זה יום למחרת בחזרה לרופא, הד"ר בודק את זה במעבדה חוזר ואומר לו : הבת שלך בהריון, לכלב שלך יש כלבת, אשתך חולה באיידס, והשכן שלך דופק את אשתך, אז אתה מתפלא שיש לך כאבי ראש ?

בחור אחד יושב בפאב ושותה בירה, לפתע נכנס בחור מבוגר אחד מתיישב ליד הצעיר ואומר לו : זיינתי את אמא שלך ! השני ממשיך לשבת בשקט לשתות בירה ולא מתייחס, המבוגר עוד פעם אומר לו : זיינתי את אמא שלך ! הצעיר מסתכל עליו, מסובב את הראש וממשיך לשתות, המבוגר קם מהכסא עומד מולו וצועק עליו : זיינתי את אמא שלך כל הלילה ! אז הצעיר קם, תופס את המבוגר בידו ואומר לו : אבא אתה שיכור, בוא אני אקח אותך הביתה.

אישה פרסית נותנת לבן שלה כסף ושולחת אותו לקנות בקבוק שמן זית, אחרי חצי שעה מופיע הילד בכניסה לבית עם ידיים ריקות, בוכה ומלא דמעות, אמא שלו ניגשת אליו ואומרת לו : מה קרה, תענה לי, מה קרה ?! אז הילד אומר לה : אבא נדרס, אז היא אמרה : איזה אידיוט, כבר חשבתי ששברת את הבקבוק !

לפני שנים רבות היה לו רבי גדול, שהיה אוהב מאוד את משחק הכדורגל, כל יום לאחר התפילה הוא היה יוצא מהישיבה והולך לשחק כדורגל, יום אחד הופיע לו אליהו הנביא באחד החלומות ואמר לו שבשל זה שהוא צדיק כזה גדול הוא יכול לשאול אותו שאלה שהוא ינסה להשיב לו עליה, הרבי שואל אותו אם יש גם למעלה מגרש כדורגל, אליהו הנביא מופתע מהשאלה ומבטיח לבדוק לו ליום המחרת, ביום למחרת מופיע שוב אליהו הנביא בחלום ואומר לו : יש לי שני דברים למסור לך : אחד, זה שיש למעלה מגרש כדורגל, ושניים שמחר רשמנו אותך למשחק !

איזה בחורה אחת חוזרת לבעלה המרוקאי ושואלת אותו : אתה אוהב אותי ? אז הוא עונה לה : כן, מאמי, אז היא אומרת לו : הימרתי בבורסה בסוד והפסדתי את הבית שלנו את האוטו ואת כל הכסף שלנו, אבל אתה עדיין תאהב אותי, נכון ? אז הוא ענה לה : בטח שאני אוהב, אני אפילו אתגעגע !

הרבה אנשים עומדים בתור ארוך לקנות כרטיסים למופע חד פעמי חשוב, בינתיים אחד אומר לזה שמאחוריו, יאללה אני חייב להשתין אבל אני מפחד להפסיד את התור שלי, אז זה שמאחוריו אמר לו : תשתין בכיס של זה שמקדימה לך, אז הוא אמר לו : השתגעת, אבל הוא ירגיש, אז זה מאחורה ענה לו : ואתה הרגשת ?

שני מטיילים שהלכו ביערות אפריקה נתפסו ע"י שבט של קניבלים, הקניבלים שמו מים בסיר גדול והכניסו אותם בפנים, תוך כדי שהמים מתחממים אחד המטיילים מתחיל לצחוק, אז השני אומר לו : מה אתה צוחק ? אז הוא עונה לו : חרבנתי להם במרק !

שלושת הדובים נכנסים לבית, אבא דוב אומר : מישהו אכל את הדייסה שלי ! אמא דובה אומרת : מישהו אכל גם את הדייסה שלי ! בן דוב אומר : תעזבו אתכם מהדייסה, מישהו לקח לנו את הוידיאו !
    חייל כורדי עומד ליד המפקד שלו שמסביר לו איך זורקים רימון, הוא משחרר את הנצרה ומחזיק את הרימון ביד, המפקד נכנס לפאניקה וצועק עליו : נו למה אתה לא זורק אותו כבר ?! אז הכורדי עונה לו, אל תדאג יש לי עוד כמה רימונים בכיס !

ישראלי ורומני טסים במטוס, הישראלי מוציא את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל ישראל, שואל אותו הרומני : איך אתה יודע ? אז הישראלי עונה לו : הרגשתי את מגדלי עזריאלי, הם ממשיכים לטוס ולפתע מוציא הרומני את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל רומניה, אז הישראלי שואל אותו : ואיך אתה יודע ? אז הרומני ענה לו : כי גנבו לי את השעון

קרדיט לאתר אחר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רן אשכנזי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בלה בלה

חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,358 | הודעות: 8,199,951 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect