קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צו ראשון , גיוס , זימונים וכד הכל פה .
    על ידי Ravid בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-01-2012, 13:40
  2. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 02:28
  3. [ידיעה] ציון ראשון ל Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:19
  4. צו ראשון
    על ידי Balas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 02:56
  5. בבוקר יום ראשון של בצפר :( :(
    על ידי Bboy_Mastik בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

סארג' ראשון (17)

ברירת מחדל סארג' ראשון (17)

אני וחבר שלי (בני 17) הולכים מחר לנסות להתחיל עם בנות, בים. לשנינו אין נסיון בפיקאפ, חוץ מקריאת מדרכים בפורום אין לנו שום ידע.
    אשמח לכמה עצות:
    -איך אפשר לגשת/להתחיל שיחה? אפשר כמה משפטי פתיחה לדוגמה? וגם עזרה כללית בנושא של התחלה, איך לגשת? כי זה נראה לי הקטע הכי קשה- איך אפשר לעבור ממצב של 2 זרים לא קשורים למצב של שיחה.
    -נושאי שיחה וכאלה.
    -איך להיות ווינגמן- איך 2 אני יכול לעזור לחבר שלי ולהפך, וגם איך להתחיל 2 אנשים עם 2 בנות. (אני לא זוכר איך קוראים לזה בשפת אומנות הפיתוי, אבל אני מתכוון לשאול אם תוכלו לתת scenarios, מצבים שבהם מתחילים עם מישהי בעזרת ווינגמן.)
    תודה מראש!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

האמת שהפתיחה זה לא הכי קשה ולא הכי חשוב
    אני אומר את לא להלחיץ אותך אלא ההפך להוריד לחץ מהפתיח

הפתיח ממש לא משנה
    השיחה אח"כ וכל האינטרקציה יותר חשובה ולאיפה אה מנחה את השיחה
    והרע לפני הנשיקה יןתר מלחיץ או לפני שאתם שוכבים בפעם הראשונה
    אבל הפתיח הוא לא הכי קשה או הכי חשוב או הכי מלחיץ

זה כולה פתיח
    פשוט לך ותדבר איתם, מקסימום זאת תלך תבוא אחרת
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

עצה שלי - תפתח כמה שיותר, ואל תתייחס לאיכות הסט יותר מידיי, אלה דברים שמתשפרים עם ניסיון, ואם תפתח כמה שיותר, תצבור אותו.

דבר נוסף - תנסה למשוך את השיחות כמה שיותר זמן, ושיהיו כמה שיותר מעניינות (הרבה נושאים, התלהבות מהבחורות)

בהצלחה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בשביל שיהיה לכם יותר קל ואתם לא סתם תתכננו מה לעשות מהצד,תעשו חימום לפני.
    תגידו שלום לאנשים תוך כדי שיחה,תתאמנו קצת בלעצור סטים בתנועה (גם אם יש שם גברים או נשים מבוגרות,זה רק החימום) לזרוק מחמאות לאנשים,לשאול אנשים איפה סוכה 3 וכדומה.

אחרי שאתם מרגישים שעברתם קצת את הפאדיחה של לפתוח שיחה עם בנדאם זר לחלוטין תנו לפתוח סטים,כמו שכתבו פה,אל תתייחסו לאיכות של הסט,השיחה יכולה להחזיק 3 שניות וגם להחזיק שעות,שניהם לא אומרים כלום.
    המטרה שלך היא שבעתיד הלא רחוק,אתה תוכל להתחיל כמעט עם כל אחת ולהצליח עם רובן,לא איזה בחורה אחת בים או 2 בחורות בקניון,אלא הצלחה מתמדת,ככה שאם סט לא כל כך מצליח,תמשיך הלאה אתה תתקדם עם הזמן.

תחשוב על בנדאם שלומד לנגן על הגיטרה או מישהו שמנסה ללמוד לעשות תרגילים עם הסקייטבורד,מספר הכשלונות הוא עצום,אבל בסופו של דבר מגיעים למצב שאתה יודע לנגן המון שירים,ולעשות המון תרגילים יפים בסקייט,אותו דבר בפיקאפ,בסופו של דבר אתה תגיע למצב שאתה תוכל לפתוח סטים ולסגור על ימין ועל שמאל

אני מחכה לדיווח ממך

עריכה:
    שחכתי לענות לך לגבי הווינגמן.
    לדעתי זו לא הולכת להיות בעיה רצינית כי בים לא מסתובבים הרבה זוגות של בחורות אלא בחורות בקבוצות.
    בכל מקרה,הבנדאם שהולך לסגור צריך לגשת,ולאחר דקה\2 הווינג מצטרף,הבחור מכיר אותו לבחורות והווינג יוצר ערך לחבר שלו (אתה לא צריך לומר "נו אז מה הולך עם מיכל ? היא התחננה שוב לסקס" אלא פשוט לדבר בשיחה כיפית ושטחית יחסית,ולהתייחס אל חבר שלך כאילו הוא מדהים,הבנות יקלטו את זה והן יחפשו מה כל כך מדהים בחבר של הווינג,אם הוא יתן להן סיבה מספיק טובה (פה בא סיפור עם DHV SPIKES מצד הווינג) הן יזרמו וימשכו אליו הרבה יותר,המטרה בעיקר.

זה משהו שלא הולך להצליח לכם מייד,זה אפילו משהו שכדאי לכם לשכוח כרגע ולחשוב עליו רק מאוחר יותר כשתתקדמו קצת,קודם כל תצליחו להחזיק סט לבד בסביבות ה 5 דקות ומשם תתקדמו.
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 25-07-2011 בשעה 23:48.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

חבר שלי (בן 19) התחיל לפני שבועיים עם עוד חבר שלו עם שתי בנות בים בנות 20. בערב הם היו בפאב, ובלילה...........
    ותנחש איך הוא התחיל איתן?

-"סליחה, יש לכן קרם הגנה?"

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אם זה סארג' ראשון שלך 70% שלא יצר לך מזה סגירת KC ולא לדבר בכלל על FC יהיה לך מקסימום סגירת מספר וגם זה לא בטוח בכלל בסה"כ אתה צריך ללכת להנות ולנסות גם כל מיני פתיחים מוזרים זה רק הפעם הראשונה שלך אם תרצה לסגור KC או FC אתה צריך לצבור ניסיון וזה מה שאתה צריך לעשות עכשיו

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

משפט טוב בים : "יש פה מדוזות?"

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

כל מה שתגיד טוב, העיקר שתגיד ולא תחשוב יותר מידיי.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect