קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות
    על ידי Dodge בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-06-2010, 03:50
  2. [מתכון]דג ברוטב עגבניות וזיתים
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 11:59
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 02:32
  4. [מתכון] ספגטי ברוטב עגבניות
    על ידי tototomet10 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 04:30
  5. מתכון | פסטה ברוטב עגבניות
    על ידי Tal בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-11-2007, 13:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

קציצות ופטריות ברוטב עגבניות

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Avi Rikan
    שם פרטי
    שרוליק
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    10,914
    לייקים
    666
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון.
    מין: זכר

    ברירת מחדל קציצות ופטריות ברוטב עגבניות

    קציצות ופטריות ברוטב עגבניות
    13-14 קציצות גדולות


    מצרכים לקציצות:
    500 גרם בשר בקר טחון
    500 גרם בשרעוף טחון
    בצל קטן מגורר
    תפוח אדמה קטן מגורר
    חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
    חצי כוס כוסברה קצוצה
    ביצה
    4 כפות פירורי לחם / פרוסת לחם לחה מפוררת
    2 שיני שום כתוש
    1/2 כפית ראס אל חנות
    פלפל שחור
    מלח
    1/4 כפית כמון
    1/4 כפית סודה לשתיה

    אופן הכנה:
    - מערבבים את כל חומרי המלית ומשהים בצד עד שמכינים את הרוטב.

    מצרכים לרוטב:
    קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם
    קופסת רסק עגבניות 100 גרם
    4 כוסות מים
    1/4 כפית כמון
    1/2 כפית ראס אל חנות
    פלפל שחור
    מלח
    4-5 שיני שום פרוס
    1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות
    שמן זית

    לטבילת הקציצות:
    סולת
    ביצה טרופה

    לתוספת:
    סלסילת פטריות שמפיניון (כ-12 פיטריות)

    אופן הכנה:
    מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את השום ומזהיבים קלות.
    מוסיפים את העגבניות ומערבבים, אם רוצים אריסה מוסיפים בשלב זה.
    לאחר כ-5 דקות יוצקים את המים , 1/2 מכמות הירק והתבלינים ומבשלים עד להסמכה, כרבע שעה.
    שמים את הסולת בצלחת, לוקחים חופן מתערובת הקציצות, יוצרים קציצה וטובלים בביצה ואחר כך בסולת.
    מזהיבים קלות את הקציצות במחבת מכל צד.
    מעבירים לסיר עם הרוטב המבעבע.
    מכסים במכסה ומבשלים את הקציצות 20 דקות.
    מוסיפים את הפיטריות וממשיכים לבשל עוד 20 דקות

    קרדיט לנענע, בתאבון


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    3,693
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    כל הכבוד על היוזמה!
    באמת נראה טעים! המשך כך
    קציצות זה דבר מעולה! מתנה מהאל!

  4. #3
    משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    28
    הודעות
    12,483
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect