קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]אילו סרטים טובים יותר?בהמשכים או יחידים?
    על ידי -Uriel- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:25
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-12-2007, 19:07
  3. [משפטים]9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים
    על ידי mooshlam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 17:48
  4. טיפים לחיים טובים למחשב חלק א', קרדית לNFO
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 20:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הרגלים לחיים טובים יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ברירת מחדל הרגלים לחיים טובים יותר

דומגאות משלי:
    *מקלחת קרה בכל בוקר ישר שקמים מהמיטה (על מנת להתעורר)
    *מקלחת חמה בכל ערב לפני השינה (על מנת להכין את הגוף להירגע ולהירדם)
    *צחצוח שיניים בכל בוקר ובכל ערב עם המקלחות (ראה 2 שורות למעלה)
    *שתיית כמות המים שהגוף זקוק לו (שונה מאדם לאדם בדר"כ)
    *פעילות גופנית כמה פעמים בשבוע- ריצה,שחיה
    *כתיבת רשימת הדברים שאתם הולכים לעשות למחרת בכל ערב לפי שעה כל דבר (מטרות, או רצונות[מה שבא לכם] על מנת להגיע לאותם יעדים שאתם רוצים להגיע)
    וכו' וכו' וכו'.... יש לי עוד הרבה אבל אני אשמור אותם בנתיים ואחכה לראות את היצירתיות שלכם.
    אז איך אתם חושבים שצריך לחיות, ואילו הרגלים אתם כן לוקחים לחיים שלכם בכדי לחיות טוב יותר?
    רמז: (כל דבר שאת/ה עושה או שאת/ה חושב שצריך לעשות על מנת לחיות חיים טובים יותר.) תכתוב פה בהודעה בתיבת הטסקט את הרעיונות או הדעות שלך לגבי הודעה זו ותהפוך את הדיון לפורה וטוב יותר למענך ומען אנשים אחרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

כמו שאמרת לעסוק בפעילות גופנית..
    לישון בשעות קבועות,
    שאתם קמים בבוקר לשמוע שירים שאתם אוהבים(אני למשל בזמן שאני מתארגן לבית ספר שם טראנסים פול ווליום, לפעמים גם רוקד )
    להיות אקטיביים לעשות פעולות לא לשבת כל היום מול המחשב, או הטלוויזיה..
    לראות תוכניות מצחיקות במחשב (אני רואה מערכונים של צחוק מעבודה, ואם מישהו מכיר דובדבני וקובץ'..)
    לשמוח ובאמת לחפש סיבות לחייך ולהיות אופטימיים.

זה בגדול מה שאני מאד משתדל לדבוק בו, אם יהיו לי עוד רעיונות אני יפרסם פה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

מעבר לפעילות גופנית, אהבתי את הרעיון של לישון בשעות קבועות בכל ערב.
    לשמוע שירים בפול ווליום וכו' זה אדיר אחלה רעיון- אימצתי. + לראות תוכניות מצחיקות- כדאי לכל אחד מדי פעם להסתכל ולצחוק- אחלה השקעת זמן..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

רעיון פנטסטי לפוסט! כל הכבוד.

הנה ההרגלים שלי:

• דמיון מודרך/רמת אלפא (הרבה פעמים לשם מטרה קרובה שהצבתי לעצמי או לשם החזון שלי).
    • שותה מים ולאחר מכן מיץ עשב חיטה (פשוט מעדן).
    • מבצע כושר בימים שקבעתי לעצמי (שלוש פעמים בשבוע) ולאחר מכן אוכל ארוחה חלבונית.
    • נוהג לקחת איתי תמיד פנקס-כיס ולציין לעצמי דברים שאשכח או שעולים בראשי רק בזמן או מקומות מסויימים או רק כשיש "מוזה".
    • עובר על הפנקס שלי + ה-OUTLOOK ומבצע את כל מה שציינתי לעצמי לבצע (תכנון יעיל של זמן).
    • מבצע דמיון שרירותי, זה מדהים.. זה כיף, זה גורם לך להרגיש טוב, גם אם הדמיון שלך לא מעשי.
    • משחק במשחקים המאתגרים את המוח לפחות פעם בשבוע, בתקופתי הצבאית זה היה בהרבה יותר.
    • רמת אלפא לפני השינה, בדגש על חוסר חשיבה.
    • בתקופתי הצבאית, שמירה על מחזורי שינה תקינים, כיום פחות בשל אילוצים.
    • מסכם מקורות מידע הקשורים להתפתחות אישית (אשר מבחינתי גם ספורט, תזונה וכיוצא בזה קשורים אליהם).
    • מבצע אימון אישי עם מכר יקר שלי פעם בשבוע (מועיל בצורה יוצא-מן-הכלל).
    • עד לפני שבוע, סאונה בכל סוף שבוע, כרגע זה נפסק.
    • ריצה של 2000 מטר בכל סוף שבוע.
    • שימוש בחומרים מן העבר המעגנים אותי בהרגשות ורגשות מלאי עוצמה
      (קצת קשה להסביר אך בכלליות זה סוג של "עיגון", רק בהרבה יותר חזק ועמוק).
    • עד לפני שנה עשיתי זאת המון, כעת פחות אבל אני נוהג לבלוש באתרים, פורומים, ספרים ובכל מקורות שאני יכול ללמוד מהם.
    • נוהג ללמוד כמיטב יכולתי מאנשים (גם כאן בפורום): ברחוב, בעבודה, מזדמנים, משפחה, חברים.. גם מאלה שלכאורה מוצגים כ-"שיטחיים" (שמתי לב שלרוב הם האנשים הכי מעשיים שיש).
    • סרטונים, קטעים, מערכונים וכל דבר מצחיק, בכל סוף ותחילת שבוע.
    • מחייך הרבה, המון.. גם אם זה בהתחלה מאולץ, לאחר מספר רגעים הצחוק הופך לאמיתי והוא משנה לי מייד את המצב הפנימי שלי ומעניק הרגשה טובה.
    • ואחרון חביב - חי את החיים

יישר כוח dodli669!
    אשמח לשמוע עוד הרגלים מועילים וללמוד מעוד גולשים כאן בפורום!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-12-2011 בשעה 18:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    41
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    רעיון פנטסטי לפוסט! כל הכבוד.

הנה ההרגלים שלי:

• דמיון מודרך/רמת אלפא (הרבה פעמים לשם מטרה קרובה שהצבתי לעצמי או לשם החזון שלי).
    • שותה מים ולאחר מכן מיץ עשב חיטה (פשוט מעדן).
    • מבצע כושר בימים שקבעתי לעצמי (שלוש פעמים בשבוע) ולאחר מכן אוכל ארוחה חלבונית.
    • נוהג לקחת איתי תמיד פנקס-כיס ולציין לעצמי דברים שאשכח או שעולים בראשי רק בזמן או מקומות מסויימים או רק כשיש "מוזה".
    • עובר על הפנקס שלי + ה-OUTLOOK ומבצע את כל מה שציינתי לעצמי לבצע (תכנון יעיל של זמן).
    • מבצע דמיון שרירותי, זה מדהים.. זה כיף, זה גורם לך להרגיש טוב, גם אם הדמיון שלך לא מעשי.
    • משחק במשחקים המאתגרים את המוח לפחות פעם בשבוע, בתקופתי הצבאית זה היה בהרבה יותר.
    • רמת אלפא לפני השינה, בדגש על חוסר חשיבה.
    • בתקופתי הצבאית, שמירה על מחזורי שינה תקינים, כיום פחות בשל אילוצים.
    • מסכם מקורות מידע הקשורים להתפתחות אישית (אשר מבחינתי גם ספורט, תזונה וכיוצא בזה קשורים אליהם).
    • מבצע אימון אישי עם מכר יקר שלי פעם בשבוע (מועיל בצורה יוצא-מן-הכלל).
    • עד לפני שבוע, סאונה בכל סוף שבוע, כרגע זה נפסק.
    • ריצה של 2000 מטר בכל סוף שבוע.
    • שימוש בחומרים מן העבר המעגנים אותי בהרגשות ורגשות מלאי עוצמה
      (קצת קשה להסביר אך בכלליות זה סוג של "עיגון", רק בהרבה יותר חזק ועמוק).
    • עד לפני שנה עשיתי זאת המון, כעת פחות אבל אני נוהג לבלוש באתרים, פורומים, ספרים ובכל מקורות שאני יכול ללמוד מהם.
    • נוהג ללמוד כמיטב יכולתי מאנשים (גם כאן בפורום): ברחוב, בעבודה, מזדמנים, משפחה, חברים.. גם מאלה שלכאורה מוצגים כ-"שיטחיים" (שמתי לב שלרוב הם האנשים הכי מעשיים שיש).
    • סרטונים, קטעים, מערכונים וכל דבר מצחיק, בכל סוף ותחילת שבוע.
    • מחייך הרבה, המון.. גם אם זה בהתחלה מאולץ, לאחר מספר רגעים הצחוק הופך לאמיתי והוא משנה לי מייד את המצב הפנימי שלי ומעניק הרגשה טובה.
      [8} ואחרון חביב - חי את החיים

יישר כוח dodli669!
    אשמח לשמוע עוד הרגלים מועילים וללמוד מעוד גולשים כאן בפורום!
    ואו כול הכבוד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    בדיחות הביאור, הלכתי לדפוק לך רימונים בבית

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

- מתי אתה שותה מיץ עשב חיטה - כל פעם שאתה שותה מים? (על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...אבל אני בטוח שהמטרה מקדשת את האמצעים.)
    -מהו דמיון שרירותי?
    - לא הבנתי לגבי רמת אלפא לפני השינה, אתה נכנס לרמת אלפא תמיד לפני השינה בין אם תרצה או לא תרצה, לא?
    - עיגון- לפי מה שידוע לי המוח עושה כאלה תמיד ואפילו בצורה טובה, ואפשר ליצור אותם לבד וכו' וכו'... אבל לא הבנתי- "שימוש בחומרים מן העבר המעגנים אותי בהרגשות ורגשות מלאי עוצמה " איך זה שאתה קורא את החומרים יוצר עיגון? אתה יצרת אותו?
    בנוסף- אילו חומרים אלה? אפשר לעיין בהם?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

- מתי אתה שותה מיץ עשב חיטה - כל פעם שאתה שותה מים? (על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...אבל אני בטוח שהמטרה מקדשת את האמצעים.)
    קודם כל, מיץ עשב חיטה הוא לא הכי טעים בלשון המעטה
    דבר שני, אסור להגזים עם המיץ הזה.
    שלישית, אני שותה אותו בכל בוקר, לאחר שאני לוגם חצי כוס מים (למרות שלפי מיטב הבנתי צריך לשתות מיץ עשב חיטה לפני שתיית המים).
    רביעית, אתה צודק בהחלט - המטרה מקדש מאוד את האמצעים

קרא על תרופת הפלא הזאת אם היא מעניינת אותך.

-מהו דמיון שרירותי?
    דמיון שרירותי - דמיון שאתה מבצע בלי שליטה, בלי מטרה ובדרך כלל בצורה טבעית שאינך מודע אליה עד שמגיעה היקיצה (ההתעוררות). או דמיון שאתה מבצע בצורה ספונטנית ללא הכוונה מודעת מצידך.

אני נותן למוח שלי לעבוד על "טייס-אוטומטי"

לא הבנתי לגבי רמת אלפא לפני השינה, אתה נכנס לרמת אלפא תמיד לפני השינה בין אם תרצה או לא תרצה, לא?
    אתה צודק, בכל פעם לפני שאתה נרדם אתה עובר דרך רמת אלפא (לרוב כשאתה ישנוני-רדום).
    הנקודה שאני משתדל כמיטב יכולתי (זה לא תמיד עובד) להישאר מספר דקות ברמת אלפא ולהטמיע את הרצונות שלי בצורה מודעת. אני לא בדקתי זאת מדעית כי איני מדען, אבל מתוך התנסות אני יכול לומר לך שזה עובד מצויין!

בימים אלו שיניתי כיוון, אני נכנס לרמת אלפא ולא חושב בצורה מודעת, אני משתדל להיות נוכח ברגע הזה.
    גם לכך ישנה מטרה ועוד יתרונות רבים.

עיגון- לפי מה שידוע לי המוח עושה כאלה תמיד ואפילו בצורה טובה, ואפשר ליצור אותם לבד וכו' וכו'... אבל לא הבנתי- "שימוש בחומרים מן העבר המעגנים אותי בהרגשות ורגשות מלאי עוצמה " איך זה שאתה קורא את החומרים יוצר עיגון? אתה יצרת אותו?
    בנוסף- אילו חומרים אלה? אפשר לעיין בהם?
    אכן כן, עיגון מתבצע הרבה פעמים בצורה לא-מודעת וטבעית לחלוטין.
    בזה פחות או יותר אני משתמש.

כיום, אנחנו יודעים מהו "עיגון" ומנסים להשתמש בו.. אבל פעם, עוד כשהיינו ילדים קטנים, לא ידענו מה זה אך השתמשנו בזה הרבה בלי להתכוון בכלל. אם זה כך, למה לא להשתמש בעוגנים שהטמענו בעצמנו בעבר (ולדעתי הם בהרבה יותר חזקים מכיוון שהם "טבעיים").

לגבי החומרים, איני קורא חומרים, כשכתבתי "חומרים" הכוונה שלי הייתה לכל דבר מהילדות שלי: אנשים, תמונות, ספרים, משחקי מחשב (משפיע מאוד חזק), שירים, זיכרונות ועוד.

מה שאני נוהג לעשות זה פשוט לקבץ המון מהחומרים הללו שליוו אותי בילדות, לסדר אותם וגם לכתוב הוראות כיצד לבצע את אותו העיגון, במה להיזכר, מה עלי להרגיש כתוצאה מכך, במה עלי להתבונן וכו'.

אם אתה רוצה דוגמה קטנה לאחד החומרים, קח את זאת:

בטח למי שהיה מחשב לפני שנות ה-2000 והוא נהג לשחק בו מזדהה מאוד עם הדוגמה הזאת.

האם הגעת להבנה מלאה יותר?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-12-2011 בשעה 23:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

עשב חיטה- אם כך למה אתה עושה ההפך?

רמת אלפא לפני השינה- מה זאת אומרת להטמיע את הרצונות שלך? לדמיין/להגיד לעצמך מה אתה רוצה? ואם כן לאיזה מטרה/ במה אתה מרגיש שזה עוזר לך?

לגבי עיגון לשמחק מחשב ששיחקת פעם- לא הבנתי במה זה תורם לך.

בנוסף, אנשים שתפו אותנו בטיפים, עכשיו..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עשב חיטה- אם כך למה אתה עושה ההפך?
    מכיוון שבמקור מידע אחר קראתי פעם שיש לשטוף את פיך ואת החלקים הפנימיים בגופך בכל בוקר.
    ויחד עם זאת, מיץ עשב חיטה הוא מאוד מייבש, כך שחשוב להקפיד על שתייה לפני או אחרי.

כל זה לפחות לפי הידוע לי, אל תתפוס אותי במילה, אני לא רופא.

רמת אלפא לפני השינה- מה זאת אומרת להטמיע את הרצונות שלך? לדמיין/להגיד לעצמך מה אתה רוצה? ואם כן לאיזה מטרה/ במה אתה מרגיש שזה עוזר לך?
    לגבי השאלות הללו הייתי ממליץ לך להתחיל ולקרוא את הנושאים בלינקייה, יש שם הסברים לכל זה.
    מה שכן אציין זה שכל תהליך ההטמעה והגדרת המטרות דיי נדוש עבורי, כשאני במצב אלפא, אני משתדל להרגיש בפועל את המטרות שלי.

אם לצורך הדוגמה המטרה שלך כרגע היא ללכת לים, כשאתה ברמת אלפא אל תגדיר את המטרה.. בין היתר בגלל שכל הרעיון במצב אלפא זה להיות לא-הגיוני במידה מסויימת (והגדרות זה דבר הגיוני) אלא תרגיש איך זה להיות בים? איך זה להיכנס למים? איך זה לגלוש על הגלים? איך זה לראות בנות בביקיני? איך זה שאחת מהן ניגשת לנשק אותך? איך זה לשמוע את הרעש של הגלים?

או אם אתה דומה לי, איך זה לגלוש על צונמי ולקפוץ מהגלשן כשאתה נמצא במעלה הגל?
    הנקודה היא לחיות את המטרה שלך ולא רק להגדיר אותה או להכריז עליה, לחיות אותה ברמה כזאת שכבר לא אכפת לך אם לא תקבל אותה, כי כבר חווית אותה בדמיון.

לגבי עיגון לשמחק מחשב ששיחקת פעם- לא הבנתי במה זה תורם לך.
    לא ציפיתי שתבין כיצד זה תורם לי, הרי לכל אחד ישנם העוגנים האישיים שלו התורמים לו תחושות אישיות שלו.
    אצל אחד המשחק הזה יכול לעגן הרגשה של עוצמה וכוח בעוד שלשני המשחק יכול לעגן את הרגשת הפחד בגלל שהשאגה של סימבה מאוד הבהילה אותו כשהוא היה בן 3. אצל כל אחד זה אינדיבידואלי.

מה שכן ציפתי שתבין, זה שבאפשרותנו להשתמש בעוגנים מן העבר, מן הילדות, וניסיתי לתת לתת לך דוגמה מוחשית יותר עבור העניין.

מה זה תורם לי אתה שואל? במקרה שלי את ההרגשות הבאות: שחרור (מהחוקים, מהמציאות, מהשגרה), ביטחון עצמי מאוד גבוהה, רוגע מהסוג העמוק (קשה להסביר הרגשה שכזאת, אך אני יכול לומר לך שהרקע של המשחק + האור הכחול של הערב + המוזיקה הם אלו שיצרו בי את ההרגשה), הרגשה שהכל הולך לי או הכל נפלא בחיים שלי.

ישנה עוד הרגשה אבל אין לה שם, קשה לי לבטא אותה, מה שאני כן יכול לומר שהיא הבסיס להכל.

בגלל זה ציינתי בתגובה הקודמת שאני מבצע סוג של "עוגן" רק בהרבה יותר עמוק. לפי ההסבר הלוקה שלי קל להבין למה התכוונתי כשכתבתי "עמוק".

בנוסף, אנשים שתפו אותנו בטיפים, עכשיו..
    מחזק! זה מעניין מאוד, יכול לקדם ולעזור לכולנו!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-12-2011 בשעה 07:15.

פרסמתי מאמר חדש עם 50 עצות לחיים.
    יש שם מספר הרגלים, לעיונכם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,164 | הודעות: 8,173,751 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect