שלום אני חדש אם משהו לא בסדר בכותרת או בבפרסום אל תנעלו בבקשה.. יש לי אקס בוקס פרוץ נרשמתי ללייב אבל לא שחקתי בו רק נכנסתי לפייבוק דרך האקס בוקס ולא הביאו לי באן יש סיכוי שיבואו לי באן בהמשך? דחוף.. תודה לעוזרים
שלום אני חדש אם משהו לא בסדר בכותרת או בבפרסום אל תנעלו בבקשה.. יש לי אקס בוקס פרוץ נרשמתי ללייב אבל לא שחקתי בו רק נכנסתי לפייבוק דרך האקס בוקס ולא הביאו לי באן יש סיכוי שיבואו לי באן בהמשך? דחוף.. תודה לעוזרים
|
|
אבל תשמע אחי אבל לא נראה לי שאני מחובר פתחתי לי פרופיל אחר באקס בוקס והפרופיל אם הלייב מחקתי אותו אז יש לי עדיין סיכוי לבאן ?אם כן אז איזה לאקס בוקס לתמיד? לפריצה שיהרוס לי אותה ?או רק ללייב?
א.יאווו תודה אבל אין סיכוי שהם "ינעלו לי את המכשיר" חח?האא וסליחה על הדאבל פעם הבאה אני ילמד אבל ב.שמעתי שזה יכול להרוס לי את הפריצה אבל אם כן? אני יוכל לפרוץ שוב?
נערך לאחרונה על ידי yoni82; 17-12-2011 בשעה 22:21.
תודה את זה הבנתי אחי אבל יש לי שאלה אחרונה ואני עוזב אותך חחח רק רציתי לשאול מה הבאן הכי רציני שהם יכולים להביא לי יש באן למכשיר עצמו ואני לא יוכל לשחק בו יותר? או שרק עדכן של הריסת הפריצה ובאן מהלייב?
אחי יש רק באן אחד אין דבר כזה באן הכי רציני או באן פחות רציני ...
באן זה משהו שהם נותנים למכשיר שלך שרק חוסם לך את האפשרות לשחק בלייב מאותו מכשיר לתמיד .. חוץ מזה הכל נישאר אותו דבר .
תוכל לשחק במשחקים צרובים ותוכל לשחק נגד חבר שבא אלייך ותוכל לשחק נגד הבוקס עצמו .. רק לא בלייב .
וזה בסדר אחי תחפור כמה שבאלך אני כאן כדי לעזור![]()
יואוווווווווו תודה אחי עזרתה חח טוב יש לי עוד שאלה אז אני יוכל לשחק בלייב כמה שאני רוצה עד שיביאו לי באן הוא עד שיבואו גל הבאנים לא??![]()
כן אתה יכול לשחק עד שיביאו לך באן .... ( אבל אתה צריך לקנות לייב זה לא חינם ... יש לך רק בהתחלה חודש חינם ... )
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...%99%D7%9A+xbox
כנס לפה ותרד קצת למטה יש הסבר על הלייב ועל מה שצריך לקנות ...
יאווו שחכתי הם גם יכולים להביא לי עדכון ששואל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו אבל אם אני מעדכן זה הורס לי את הפריצה לא?
טוב אחי תודה עזבתי אותך להיום תודה באמת עזרתה לי מאוד![]()