<כריסטיאן נכנס לזירה ולוקח מיק'>
כריסטיאן:מה קורה "מיי פיפ"?
<הקהל צועק>
כריסטיאן:תקופה ארוכה אני מחכה לרגע הזה.לרגע שבו אני יעשה את הדיביוט שלי כאן בליגת AWL.
רק חבל שזה נגד "פיפ" שלי לשעבר.הגיע הזמן לשנות את התנהגות שלי ולחשוב על עצמי קודם ואז אולי אחר כך על אחרים.
שנים אחרי שנים אני רודף אחרי הזהב ובסוף מה אני מקבל?.2 ריינים מסריחים!! הגיע הזמן שלי להוביל את ענף האבקות
דבר שמגיע לי שני....
<אדג' נכנס לזירה>
אדג':כריסטיאן??מה קרה לך?אתה רוצה להשאיר את כול ה"פיפס" שלך מאחור?
כריסטיאן:אני לא משאיר את ה"פיפס" שלי מאחור.אני משאיר את כל מי שהתקדם במקומי מאחור.
אדג':ואתה חושב שאני אחד מהם?
כריסטיאן:כן.אחרי ההצלחה שלנו כזוג אתה התקדמת וזכית באליפות ועוד אליפות ועוד אליפות. די נמאס לי!
אדג':מה אני אשם שאני המוכשר מבין שתינו?
כריסטיאן: נותן כאפה לאדג' ובורח למאחורי הקלעים
אדג':<תופס את הלחי חושב לכמה שניות ורץ לבאקסטייג' לתפוס את כריסטיאן>
.
.
.
<המצלמה מתחלפת>
רואים את אדג' בועט בדלת ומחפש את כריסטיאן בחנייה.אדג' מסתכל במכונית שברולט לראות עם כריסטיאן שם.
כריסטיאן בא מרחוקעם כיסא ומכה באדג' בבטן.ומכה אותו בראש שוב ושוב ושוב ושוב.עד שאדג' מדמם.כרטיסיאן מסתובב ופוסע ליציאה.
ואדג' בא לכריסטיאן ותוקף אותו וזורק אותו על פגוש של מכונית.אדג' לוקח פטיש ומרביץ איתו לכריסטיאן בבטן שוב ושוב ושוב ושוב.
עד שהפטיש נשבר.אדג' לוקח את כריסטיאן ושם אותו על השמה הקידמית ורץ מרחוק וקוף כדי לעשות ספיר.אבל כריסטיאן מתחמק ואדג' נכנס בשמשה.כריסטיאן הולך ליציאה ושומע מאדג' "עוד לא סיימתי איתך הומ1" כריסטיאן לוקח כיסא נוסף ומכא את אדג' שוב ושוב ושוב
ושוב.עד שקבוצה של שופטים נכנסת ומנסה להפריד בניהם.כריסטיאן נותן אגרוף לכל אחד מהשופטים.וחוזר להרביץ לאדג' שדוחף לו
אצבע לעין.ומנסה לברוח ליציאה.אדג' נכנס ללוקר רום.ומחפש את המזוודה שלו.עד שכריסטיאן נכנס ותופס את אדג' וזורק אותו על אחד
הקירות ומחזיר את אדג' לחנייה.כריסטיאן מעלה את אדג' על מכונית ומנסה לעשות לו קילסוויץ'. אבל אדג' מתחמק ועושה לכריסטיאן DDT
על המכונית.<המצלמה עושה קלוז אפ על כריסטיאן שמדמם> אדג' מרים את כרסטיאן ומנסה לעשות לו ספיר שוב על המכונית.
אדג' רץ אבל כריסטיאן מסתובב ותופס לו את הידיים ועושה לאדג' קילסוויץ על המכונית.
.
כריסטיאן צועק "זה הזמן שלי!!!!!!!!"
ויוצא מהחניה לכיוון הזירה
כריסטיאן יוצא לזירה ואומר:ראיתם מה עשיתי לאדג'?זה סופו של כל מי שהרס לי את הקריירה !!!
<כריסטיאן זורק את המיק' ויוצא מהזירה>

!! הגיע הזמן שלי להוביל את ענף האבקות 

ציטוט ההודעה