ג'ון סינה:
מתאבק חסר חיים שאין לו שום כישרון,עשר שנים הוא מתאבק וממנו לא יצא כלום! ,הוא חושב שהוא הכי טוב,בWWE הקהל אהב אותו! הוא היה איש מאוד מוכשר,אבל הוא סתם יצור מחוספס שהגיע מהמקום שאנחנו קוראים לו,מזבלה! ג'ון סינה הולך להפסיד! הפסד מוחץ על כך שהוא התערב בקרב של כריסטיאן ורנדי אורטון! הוא הולך לשלם על זה קשות! הוא יקבל את ההיאבקות של החיים שלו! ישלו עכשיו אתגר קשה! קרב אחד על אחד,מול קפטן כריזמה! אכן כן! ג'ון סינה היה אלוף לפחות יותר מעשרה פעמים! הוא חושב שהוא המתאבק הכי טוב רק בגלל שיש לו כמה שרירים והוא יודע לשיר ראפ! הוא סתם אחד,שבא לאירגון חדש! כי הWWE היה סבל,היו שם דברים רעים! גם הוא פותח דף חדש! אבל דף חדש אם הפסדים!
כריסטיאן:
כריסטיאן,המתאבק שהצליח בWWE,כריסטיאן בחר לעזוב מכוון שהוא חושב שהWWE לא נתנו לו להראות להם את היכולות שלו! האירגון המטונף הזה הרס אותו! האירגון המטונף הזה הורס כל מתאבק! הוא הרס עשרות מתאבקים! עד שכריסטיאן הציל את עצמו מהבושה והגיע לאירגון חדש,אירגון נקי,ששמו AWL,מקום מסריח לא פחות מכל מקום אחר,היה קשה לעבור ממקום למקום,לרגע אחד כשמריחים את הריח של האנשים שעוברים שם,זה פשוט שערורייה,אין מילים למה שקרה שם כשכריסטיאן הגיע לשם,אין מצב שזה ימשיך ככה! בריסטיאן בא ומשפר את AWL!
אירגון AWL
השעה כעת היא 10:00
טוד גרישהם עומד אם החליפה הרגילה שלו,אם מיקרופון ביד,הוא מקרב את המיקרופון אל פיו ומתחיל לדבר:
טוד:שלום לכל צופי ומאזיני AWL,היום אני רוצה לראיין איש מסויים,ושמו כריסטיאן. בבקשה כריסטיאן.
כריסטיאן:תודה טוד.
טוד:אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות,שאלה ראשונה,איך זה להרגיש כאשר מתאבק שלא קשור לקרב נכנס לשם?
כריסטיאן: זוועה,פשוט זוועה,זה היה כל כך מציק ומפריע,אני יכולתי לגמור את הקרב המכובד שלי אם ג'ון סינה לא היה מתערב,אם הוא רוצה קרב הוא יקבל קרב! בפרק הבא! זה יהיה קרב על אליפות,והוא הולך לשלם על זה!
טוד: אוקיי,שאלה הבאה,איך לדעתך יהיה הקרב על האליפות,אתה מתרגש?
כריסטיאן: יש שתי סיבות למה זה טוב,סיבה מספר אחת,ג'ון סינה יראה איך זה להתערב בקרב שלי,סיבה מספר שתיים אני עומד לנצח בקרב הזה לזכות בקרב לאליפות! אליפות מתוקה שכול אחד היה רק חולם לגעת! ג'ון סינה יורד ברמה,וזה יקרה בגללי.
~כריסטיאן צוחק זורק את המיקרופון והולך~

ציטוט ההודעה