שם הפרומו: הרוק וג'ון סינה... תנוחו על משכבכם/ הכנה לסייבר AWL| רוי.א
הבאקסטייג' מחשיך, מתמלא עשן וברק פוגע בבאקסטייג'. רואים איש בתוך העשן אך לא יודעים מיהו האיש. לפתע האיש מתגלה כפינום אנדרטייקר. אנדרטייקר מתקדם באיטיות לזירה כשהוא לבוש חליפה שחורה ועם החליפה כובעון אשר מחובר לחליפה. אנדרטייקר ממשיך להתקדם באיטיות לזירה והקהל מריע ב"פופים" לבואו של הפינום הגדול. כשהפינום מגיע לזירה אנדרטייקר עולה על המדרגות באיטיות ואז מרים את שתי ידיו והאורות נדלקים. אנדרטייקר הולך על אדן הזירה ונכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. אנדרטייקר לוקח מ'יק מהצוות ואז לאחר מכן הוא מחזיק בכובעון ואז מוריד אותו ומרים את עיניו. לאחר מכן אנדרטייקר מסתובב בזירה ואז עוצר באמצע הזירה ומתחיל לדבר:
"סייבר סייבר סייבר AWL... הוא מתקרב לאט לאט... ואתם תקבעו... באיזה קרב הולך כנראה להסתיים הפיוד הראשון והגדול ביותר של AWL? אולי קרב TLC? אולי HIAC? רק אתם קובעים... אבל בכל קרב שאתם תבחרו אני עדיין אנצח את האפס הגדול שמחשיב את עצמו מלך המלכים טריפל אייץ... אתה המשחק? ואני משחק איתך ומנצח אותך ב"משחק" שלך... אתה לא קולט אייץ שלהתחיל איתי זה הטעות הגדולה ביותר שעשית? נחזור ל-WWE... רסלמניה 27 לפני המעבר של שנינו ל-AWL מי ניצח? אני... בורנאס 7 אייץ מי ניצח? אני... אבל מתי אתה ניצחת אותי? בדיוק אייץ ב-AWL מעולם לא ניצחת אותי ואתה גם לא תנצח... השבוע אתה תהיה עם החבר שלך ביל גולדברג בקרב זוגות ואני מקווה לראות אותכם מפסידים אבל מהקרב שלכם לא אכפת לי אלא מהקרב שלי השבוע עם מיק פולי נגד שני הלוזרים הגדולים ביותר שהיו אי פעם נגד ג'ון סינה ודווין "הלוזר" ג'ונסון..."
מייקל קול: אמא נראה שאנדרטייקר עצבני... אני לא אוהב את הפנים שהוא מראה...
ג'רי לולר: על מה אתה מדבר? אנדרטייקר אם אתה מתעצבן תלך מכות עם מישהו חוץ ממני בסדר? אני רוצה אקשן...
"ג'ון סינה מאז שהגעת לפה אתה אפס מאופס ואתה עם מאזן הפסדים ארוך מאוד... ואני ומיק פולי נמשיך את המאזן... הקרב שלנו יגמר כשאני אבצע עליו טומבסון פליידבר ואראה אותך מחוסר הכרה ואני אחסה אותך והשופט יספור לשלוש והקרב יגמר... הוא ירים את ידי ואת ידו של מיק פולי ואז טריפל אייץ יבין שאיתי אסור להתעסק... אבל בעניין טריפל אייץ אני דיברתי איתכם על העניין הזה... אבל מה עם הקרב שלי השבוע? כמו שאמרתי אני אנצח בניצחון מוחץ ומיק פולי יתלונן שהוא לא עשה שום דבר בקרב כי אני לא מתכוון לתת כיף... אני אוכיח לטריפל אייץ שאני הגבר ואראה לו שאני יכול להביס שני מתאבקים בזירה אחת ללא עזרה של אף אחד... כי אני הפינום ואותי איאפשר להביס! ומי שחושב אחרת יכול לקפוץ לי... מי שחושב אחרת היום בקבר כמו יוקנוזה, שון מייקלס וקיין... השלושה האלה היו השלושה הראשיים שניסו לנצח אותי אבל שלושתם לא הצליחו... ליוקנוזה ולשון מייקלס זה היה סיום הקריירה אבל לקיין הוא עדיין מתאבק... עד הפעם הבאה שהוא ינסה אותי... כי אני האיש היחיד בעולם שיכול להביס ולא יכול להפסיד... לאף אחד!"
מייקל קול: אנדרטייקר טועה ג'ון סינה והרוק יכולים להחזיר מלחמה הוא יתן כיף כי הוא יהיה על הרצפה ללא הכרה בכלל...
ג'רי לולר: תהיה בשקט הוא שומע אותך... יאללה אנדרטייקר!
"מייקל קול כל כך פתי... אתה מקשיב לג'ון סינה ולרוק האידיוט שאומרים ש"הם המלכים" אבל האמת שהם האפסים... ג'ון סינה והרוק בקרוב יקברו כמו כל השאר שקברתי... כי אני הקברן ואף אחד לא יכול לקבור אותי! בשבת הקרובה אני אוכיח לעולם שאני מוכן לחלוטין לקראת סייבר AWL ולקראת טריפל "הלוזר" אייץ... אני אוכיח לכל העולם שמישל מק'קול לא צריכה לעזור לי כדי שאני אנצח אלא אני צריך לעזור לעצמי... מישל היא אישה נהדרה והיא אוהבת אותי אבל אני יכול להסתדר לבד בלעדיה אבל אני לא מתכוון להיפרד ממנה... קיצר נחזור לענינים שלנו... אני ומיק פולי ביחד נגד ג'ון סינה והרוק השניים האלה הולכים להפסיד... ג'ון סינה והרוק בקרוב ירגישו איך זה לקבל צ'וקסלאם מאנדרטייקר ואם צריך גם טובסון פליידבר שיגרום להם להיות חסרי הכרה בדיוק כמו כל מי שחוטף טומבסון פליידבר ובמיוחד אתה טריפל אייץ שאני יודע שאתה רואה אותי מאחורי הקלעים מדבר ואתה חושב שאני הולך להפסיד אבל אני אנצח... בעוד שבוע וחמישה ימים אני ואתה בזירה אחת בקרב שכל העולם יבחר ובו כל העולם יראה אותי מנצח ושהשופט מרים את ידי... ג'ון סינה והרוק אתם חושבים שאתם יכולים עלי אבל אתם אפילו לא שווים לטריפל אייץ והוא לא מצליח להביס אותי... עכשיו ג'ון סינה והרוק יש לי עוד דבר להגיד לכם...
תנוחו על משכבם...................................................................... ........."
אנדרטייקר זורק את המ'יק בזירה ואז יורד על ברכו ומוציא את לשונו החוצה בזמן שהאורות באולם נכבים... לאחר מכן ברק פוגע בזירה ועשן מתפזר בזירה... לאחר שהעשן נעלם הקהל רואה שעם העשן גם אנדרטייקר נעלם מהזירה והקהל נשאר בתדהמה...

ציטוט ההודעה