קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-04-2012, 16:23
  2. רייבאק ... זה השם! (פרומו נגד ג'ון סינה וסטיב אוסטין)
    על ידי w-w-e בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-01-2012, 23:25
  3. [דיון] שבוע הבא בSD,בטיסטה נגד אדג'.!
    על ידי Silver בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 19-02-2010, 23:43
  4. [דיון] שבוע הבא בSD ריי נגד בטיסטה. N1C !
    על ידי Silver בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-01-2010, 17:51
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-12-2009, 00:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

טריפל אייץ... אתה הבא בתור! פרומו נגד טריפל אייץ

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ברירת מחדל טריפל אייץ... אתה הבא בתור! פרומו נגד טריפל אייץ

שם החימום: טריפל אייץ אתה הבא בתור/ הספר של אנדרטייקר פרק 2| רוי.א

המסך נדלק!

רואים שוב את האיש אשר הקריא בפעם הקודמת את הספר. הוא פותח את הספר בפרק 2 ומתחיל להקריא:

"אנדרטייקר המשיך את דרכו לאחר שנזרק מהגיהנום לעבר עולם החיים בהאבקות. אנדרטייקר הצטרף להאבקות והיה בכמה פיודים גדולים בהיסטוריה ואחד מהם הוא נגד יוקנזה שבסוף הפיוד אנדרטייקר ניצח. אבל הפיוד אחד מהגדולים היה שון מייקלס נגד אנדרטייקר שנמשך 2 רסלמיניות רצופות! אנדרטייקר אף פעם לא הפסיד לאף אחד ברסלמניה ואחד מהאנשים שהתמודד נגדו הוא היריב של אנדרטייקר לפרק הקרוב טריפל אייץ. אנדרטייקר ניצח את אייץ ב-WWE ברסלמניה 27 וברסלמניות הקודמות לה. אייץ קרא לאנדרטייקר לוזר אבל למעשה בתוכו אייץ..." האיש קוטע את האנשים בכך שהוא מעביר עמוד וממשיך לדבר: "הוא פוחד מאנדרטייקר ומהאופל שבאנדרטייקר. אייץ רוצה לנצח את אנדרטייקר ובפרק הקרוב של AWL בשבת הקרובה הוא לא ישרוד כי אנדרטייקר יחסל אותו"

המסך נסגר.

האולם נעשה חשוך לחלוטין וברק פוגע בבאקסטייג ומלא עשן מתפזר בבאקסטייג. מתוך העשן רואים איש יוצא והאיש מתגלה כמובן כפינום אנדרטייקר. אנדרטייקר יוצא ומתחיל ללכת לזירה עם חולצה ארוכה מאוד שחורה וכובע על ראשו. אנדרטייקר ממשיך ללכת עד שהוא מגיע לזירה. כשהוא מגיע לזירה הוא עולה על המדרגות שליד הזירה ואז מרים את ידיו והאורות נדלקים. אנדרטייקר מוריד את ידיו והולך על אדן הזירה. הוא נכנס לזירה דרך החבל העליון והאמצעי. לאחר מכן אנדרטייקר תופס בכובעו ומוריד אותו ולאחר שהוא מוריד הוא מרים את עיניו. לאחר מכן אנדרטייקר לוקח מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:

"הפסדתי שוב... אני מביך את עצמי בפני כל המעריצים שלי... ובמיוחד... אני מביך את עצמי בפני השטן... אני רציתי לרצות את השטן ורציתי לחזור לשמיים אל השטן ולשרת אותו ולכפות על אנשים בגן עדן את האופל... אני מתגעגע לזה... אבל עכשיו אני יודע מה המטרה שלי... המטרה שלי היא להיות המתאבק הטוב ביותר בעולם... לא אכפת לי שברוס לי ניצח אותי זה היה חד פעמי ולא יקרה שנית... בעתיד שאני רואה אני רואה שאני שולט בגיהנום ואלוף AWL שאף אחד לא יוכל להביס... אני הוא אנדרטייקר ואף אחד לא יוכל לעצור בעדי! אני הוא אנדרטייקר ואף אחד לא יצליח לקבור אותי! ואני הוא אנדרטייקר... ואף אחד לא יצליח להיות מעלי... כי אני היחיד שעשה דברים שאף איש לא עשה... אני נהרגתי וחזרתי לחיים... אני עם רצף ניצחונות ברסלמניה... אני הטוב בכל מתאבק... ועכשיו אני מתכונן לאתגר הבא שלי בפרק הקרוב... אני מתכונן למישהו שלמרות שניצחתי אותו הרבה פעמים אני חושב שהוא אתגר טוב בשבילי... והאיש הינו המשחק טריפל אייץ."

ג'רי לולר: לי נראה שזה הולך להיות קרב מעניין בין השניים כי שניהם שונאים אחד את השני!
    מייקל קול: אולי לא? אנדרטייקר אמר שאייץ אתגר טוב בשבילו... טוב בוא נשמע את ההמשך

"אני ראיתי ביום ראשון את אישתי היקרה מישל מק'קול עולה על מטוס ונוסעת מפה ישירות לישראל לשבת חתן... והיא השאירה אותי ואת ביל גולדברג לנהל את הליגה הגדולה שלה... ואני ניהלתי אותה בכבוד... אני שולט עם ביל בליגה כמו שרק מלך האופל הבא צריך לשלוט... באכזריות... ובגלל זה קבעתי את הקרב ביני לבין טריפל אייץ... כדי להראות לו שאני שונא את מה שהוא עשה לי בפרק הקודם... הוא השפיל אותי מול כל הקהל שבעולם הזה ובפני השטן והגיהנום שאותם אני מייצג ואני הצגתי בושה בשבילם... אבל השטן יתגאה בי כשביום שבת הקרב ידי תהיה על העליונה וטריפל אייץ יתחנן לרחמים ממני... אני יודע מה אני מייצג ואני יודע שבשבילם אני צריך לנצח את טריפל אייץ... אייץ החבר שלך מייקלס הפסיד לי וגם אתה הפסדת לי אז למה אתה רוצה להפסיד לי שוב? כדי להראות שאתה אמיץ? אבל אתה משקר... בתוך הלב אתה יודע שאתה פוחד ממני ובהזדמנות הראשונה אתה בורח מהזירה... אבל הפעם... אני לא אתן לך אפילו לזוז... אני אראה לך מה זה להיות מתאבק כמוני... כמו אנדרטייקר!"

ג'רי לולר: הוא נשמע לי מאוד עצבני ודבוק במטרה שלו... יאללה אנדרטייקר תחסל את טריפל אייץ!
    מייקל קול: תירגע הוא לא יחסל את טריפל אייץ הוא ישאיר אותו בחיים אבל טריפל ינצח... ולפני שאני מתחיל להתווכח איתך מי ינצח בואו נחזור לאנדרטייקר...

"אייץ אשתך היא אישה שלא יודעת מה רוצים ממנה כי סטפני מהקמהן היא ממש כמו המשפחה שלה... משפחה של טיפשים... ואתה אייץ? מה אתה? אתה חכם אבל נגרר אחרי אשתך ועושה מה שהיא רוצה... למה התחתנת איתה? כדי לגרום לוינס להתעצבן? לא... כי נגררת אחריה! אייץ ביום שבת אתה תיגרר אחרי כי אני אקח אותך איתי כל הקרב ולא אתן לך לנשום ולזוז... בקרב אני אחסל אותך ולא אשאיר ממך חתיכה קטנה... ואני אשמח לעשות זאת כי אתה יריב ראוי להיות נגדי בשביל הקהל אבל לא בשבילי... אני קבעתי את הקרב כמו שהזכרתי בשביל הכבוד שלי ולא בשבילך ולא בשביל האוהדים... אלא רק בשביל... כי רק אני מחליט לאן אני אקח את חיי ולא האוהדים האלה בכל העולם!!! אני אחליט מה לעשות עם החיים שלי ואף אחד מכם לא יגיד לי לא!!! אני הוא האיש שחזר לחיים ואני עשיתי החלטות יותר קשות בחיים שלי!!! אני אנדרטייקר... וביום שבת אני מבטיח לכם... אני אנצח את טריפל אייץ ולא ארחם עליו... אני אהרוס את טריפל אייץ ולא אשאיר ממנו חתיכה קטנה... טריפל אייץ... לקראת יום שבת ישלי דבר אחרון להגיד לך... תנוח... על... משכבך..."

אנדרטייקר זורק את המ'יק בזירה. לפתע פוגע ברק בזירה ואנדרטייקר נעלם מהזירה ולא משאיר שום זכר.

לפתע המסך נדלק ועליו כתוב:
    "טריפל אייץ תנוח על משכבך!"

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ברירת מחדל "ברוך הבא למגרש המשחקים של אימפרית המלכים"

פרק 7 | פרומו נגד הקברן | "ברוך הבא למגרש המשחקים של אימפרית המלכים" | חלק א'

טריפל
    H נגד הקברן – הסיפור האמיתי
    עשרות פעמים שהשניים האלה נפגשו באותה זירה , באותו מקום , באותו יום ובאותה שעה. אך אף אחד לא יודע מהו באמת הסיפור האמיתי. לקראת המפגש הבא בין השניים החלטתי להראות לכם את הסיפור האמיתי , מה שאתם האוהדים , לא יודעים !!

המפגש הראשון – רסלמניה 17 , שנת 2001

זהו היה הקרב הראשון בין השניים ברסלמניה. בקרב הזה כמו כל קרב התוצאה הייתה צפוייה. טריפל H , אשר היה בטופ במשך כל הקריירה שלו הפסיד בקרב הגדול נגד הקברן. אתם בטח שואלים את עצמכם איך ? הרי , איך זה יכול להיות שמתאבק שהיה בטופ במשך כל שנותיו בארגוני האבקות הפסיד בקרב חשוב ברסלמניה. יש הטוענים שהקברן שיחד את השופט. יש הטוענים שהקברן שיחד את טריפל H. יש הטוענים שהקברן איים על וינס מקמהן שהיה אז איש בכיר בארגון. הקברן ניצח בקרב לאחר 9 ניצחונות משעממים ברסלמניה. חלק גדול טוען שדווקא השופט החליט לתת את הניצחון לקברן בלי שום קשר לשוחד , כדי שהרצף לא יגמר בגללו.

המפגש השני – רסלמניה 27 , שנת 2011

ב21.3.11 נראה שעון על המסך. ראו איש הולך ומסמן באש תאריך. התאריך היה ה21.3.11. רבים טענו שזהו סטינג , חלק טענו שזהו כריס ג'ריקו , חלק בכלל חשבו על באטיסטה. אך לבסוף האיש שהופיע בסרטון התגלה כ....אנדרטייקר. הנה חזר המתאבק המשעמם לארגון. הקהל הבין שזהו הקברן בלבד ושמחו אך , לא השתוללו. הקברן נעמד בזירה. לפתע המוזיקה של HHH הכה את האולם. כאן הפופים גברו. הקהל שמח שמתאבק אמיתי חזר לWWE. השניים נעמדו אחד מול השני והסתכלו על השלט של רסלמניה 27. אז הייתה לנו עוד רסלמניה מסריחה. המיז ניצח בME , סנטינו חוגג ואדג' מנצח בעוד ניצחון צפוי. הגענו לקרב של הקברן וHHH. כרגיל , לפי המסורת , הקברן ניצח. לאחר הקרב הזה רבים התחילו לזלזל באנדרטייקר. רבים הבינו שטייקר הוא "אחיו התאום של סופרמן". זה כבר היה נמאס לראות את טייקר מנצח שוב ושוב ושוב.

המפגש השלישי – בורנאס פרק 5
    בפרק 5 , בדיוק כמו במפגש האחרון , השניים הגיעו לארגון. מישל קבעה בין השניים קרב לME. בקרב הזה אף אחד לא ניצח. הכול קרה בגלל אמריקאי אחד ששותה בירות והחליט לעשות מעשה דווקא במהלך הקרב של השניים. אז במפגש השלישי לא הוכתר מנצח.
    .
    .
    .
    אז מה למדנו ??
    הקברן נהפך לסופרמן של ארגוני האבקות. הקברן ניצח ברוב הקרבות שלו. הניצחונות נערכו בגלל:
    העלאת הרייטינג , שוחד ופחד מהקברן. בנוסף , הבנו שלאחר 25 שנה הגרוטאה המתה לא מוותרת. אבל עכשיו , עכשיו הגיע הזמן שהקברן יעביר את השרביט הלאה ! הגיע הזמן שמישהו אחר יהפוך לבלתי מנוצח. הגיע הזמן לשחק את המשחק !

המפגש הבא – בוראנס פרק 7
    אז המפגש הבא יערך ב17.3.12 , בפרק 7 של בורנאס. גם הפעם הקברן קרוב מתמיד לניצחון. הפעם , אשתו של הקברן , היא השופטת המיוחדת של הקרב. עוד פעם אנו נהיה עדים לניצחון משעמם של הקברן והכל בגלל אשתו. בפרק 6 , HHH ניצח בקרב בעוד שהקברן לא. זה כבר מוכיח משהו. זה כבר מוכיח שHHH הוא הטוב ביותר. אם מישל מיקקול לא תעזור לבעלה , הקרב בין השניים יגמר בניצחון של HHH. אך תמיד יש לי הרגשה שמישל תהרוס את הכול ותיתן לבעלה את הניצחון.

הקברן , מי אתה באמת ??
    הקברן , מי אתה באמת ? שאלה זו נשאלת בלבבותיהם של אוהדי הרסלינג. אף אחד באמת לא יודע את הסיפור על הקברן. אתה סופרמן ? אתה מכונה ? אתה חייה ? אתה אל ? מה אתה ?? הקברן הוא סוג של ווינר. הוא כל פעם מת וחי , מת וחי. הוא קורא לעצמו האיש המת אבל תמיד יום אחרי שהוא "מת" בתוכנית אתה תראה אותו אוכל במסעדה או מדבר בטלפון ברחוב. הקברן הוא איש לא אמין. הקברן קורא לעצמו מתאבק אבל הוא לא נלחם כל השנה מלבד רסלמניה. עכשיו , לאחר כל ההתרחשויות הללו , אני בטוח שהבנתם משהו מכל הסיפור הזה. שהקברן הוא לא באמת מי שאתם חושבים. הקברן הוא לא סופרמן , הוא לא חייה , הוא לא מכונה והוא לא אל. הקברן הוא בסך הכל מתאבק פשוט שמאחוריו עמדה אישה שעזרה לו להתקדם. לאישה הזו קוראים: מישל מיקקול. מישל שיחדה שופטים , מישל פיתתה מנהלים , מישל עשתה הכול כדי לעזור לבעלה להתקדם בארגוני ההאבקות. אז אולי לא כל הישגיו של הקברן קרו ע"י עזרתה של מישל , אבל ללא מישל , הוא לא היה משיג חצי ממה שהיה לו עד היום.

מה יקרה במפגש הבא ?
    כולם כבר יודעים מה יקרה במפגש הבא ! מישל תדפוק את הקרב ותיתן לבעלה את הניצחון. גם אם הקברן ינצח וגם אם הוא יפסיד , כולכם תדעו מיהו הקברן האמיתי.

דבריו של טריפל H בנושא:
    הקברן , כולנו גילנו מי אתה. כולנו הבנו מיהו "האיש המת". אתה ומישל תעשו הכול כדי לקחת את הקרב , אבל הקברן , לצדך יש את מישל ולצדי יש את "אימפרית המלכים". בוא נראה אותך הפעם מביס את המלך !! הקברן נכנסת למקום שממנו לא תוכל לצאת !! ברוך הבא למגרש המשחקים של "אימפרית המלכים".

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אולם בורנאס:

עוד תוכנית של בורנאס עומדת לעלות לשידור. למי שטעה זהו רק האוס שואו אבל הקהל מגיב לפתיחת התוכנית כאילו היא תוכנית רגילה בשידור חי המופיעה כרגע בטלוויזיה. כל אוהד מרים את השלט שלו. ההתרגשות בשיאה. קולות הפופים והצרחות משמחה מציפות את האולם הגדול. גווני הכחול מופיעים באולם. המצלמה המרכזית מצלמת את כל האולם במהירות. הקהל יושב במקומו והוא יודע שעוד ערב מרגש עומד להתרחש כאן במקום הזה.

ג'רי לולאר: אנחנו בעוד תוכנית הכנה לפרק 7.
    מייקל קול: מיטב המתאבקים הבולטים שבארגון יבואו לכאן וילחמו וידברו והכל לקראת פרק 7.
    ג'רי לולאר: אם אנו מדברים על פרק 7 , איך אנו יכולים להתעלם מקרב הME המדהים שבפרק.
    מייקל קול: אנדרטייקר וטריפל H יפגשו בזירה לעוד קרב עצבני וענקי.
    ג'רי לולאר: ואם זה לא מספיק מייקל , מישל מיקקול תהיה השופטת המיוחדת של הקרב.

מנגינתו של טריפל H מושמעת ברחבי האולם. צבעי הכחול נהפכים במהרה לגווני הירוק. הפופים עולים וגוברים מרגע לרגע. טריפל H נכנס לאולם עם חולצה ירוקה שבמרכזה כתוב בלבן מודגש: "אימפרית המלכים" טריפל H אוחז בבקבוק מים מינרלים בידו השמאלית. הוא מרים את ראשו ומסתכל על הקהל. הוא מחייך. טריפל H צועד לעבר עמדת האוהדים השמאלית. שם הוא מחלק לקהל כיפים כאשר הקהל בפופים מטורפים וטריפל H זוכה קריאות של: "טריפל H , טריפל H" טריפל H עובר אל עמדת האוהדים השנייה. שם הוא מחלק כיפים לקהל ושהוא מגיע לסופה , הוא עוצר. הוא לוקח לגימה מהבקבוק שלו ולאחר הלגימה הוא מעיף את בקבוקו לקהל. טריפל H עולה על המדרגות ומוריד את ראשו מטה. לאחר שניות טריפל H מרים את ראשו והוא מבצע את הטאונט שלו כאשר הוא יורק את המים שבפיו לאוויר הצח. טריפל H סוף כל סוף כנס לזירה. שם הוא עולה על הTB ומבצע את הטאונט שלו ולבסוף משתחווה לקהל. בTB השני הוא מבצע את אותו הדבר. טריפל H יורד מהTB ומסתכל על הקהל. טריפל H לוקח מעובד הפקה מיק' והוא פוצח בדיבור.

טריפל H: אני עומד כאן , בארגון הטוב ביותר בעולם ואני מתרגש. אני מתרגש כי בפרק הראשון אני הבסתי יחד עם גולדברג את המיז ורנדי אורטון ** פופים +קריאות של "אימפרית המלכים" **. באותו פרק רמזתי לקברן שמה שהיה בנינו לא נגמר. כמו שאתם יודעים מאחורי אנדרטייקר עומדת אישה אחת. לאישה הזו קוראים: מישל מיקול. מישל קבעה קרב לפרק 7. קרב שיגמור את העבר בנינו. ביני לבין טייקר. אך מישל הבינה משהו. מישל הבינה שבעלה לא יכול לנצח את טריפל H. מישל הבינה שבעלה לא יכול לנצח את המשחק. מישל לא רצתה שבעלה יפסיד שוב והיא לא רצתה שהוא יהרוס את השם הטוב שלו , אז לכן , מישל החליטה להפוך לשופטת המיוחדת של הקרב. ** היטים ** ואני שואל את עצמי למה ? למה את עושה זאת ? למה את מראה לכולם שבעלך לא יכול לנצח אותי בלי ההתערבות שלך ? מישל וטייקר , אתם כבר הרסתם את שמכם הטוב. טייקר , כולם כבר הבינו , כולם כבר גילו את האמת. ואתה לא מוכן להשלים עם האמת הזו. בגלל זה האמת יצאה לאור רק בימים הללו ולא לפני כן. טייקר , בשבוע שעבר אני שיחדתי את השופט בגלל דבר אחד. אני שיחדתי את השופט מכיוון שאתה עשית זאת לפני כן. מתחילת הקריירה שלך. בכל קרב וקרב. בכל תוכנית ותוכנית. ואם זה לא היה בשוחד , זה היה באיומים. איך נראה לכם אנדרטייקר זכה בכל התארים ? איך נראה לכם שהוא ניצח במשך 19 שנה ברלסמניה ? איך נראה לכם שהוא תמיד היה בטופ במשך 20 שנה ? דברים כאלו לא קרו עם הרוק , עם סטון קולד סטיב אוסטין , עם האלק הוגן ואפילו לא עם שון מייקלס. אנדרטייקר , אתה התקדמת במשך כל הקריירה שלך על גבי שוחד ואיומים. בליגה הזו , אתה התקדמת ע"י מישל מיקקול. בפרק 5 אומנם הקרב ביננו נגמר בתיקו. ובפרק 6 הקרב נגמר בשוחד ע"י. בפרק 7 הניצחון גם לא יגיע לידיך. בכל הפעמים הללו מישהו אחד חסם לך את הדרך לניצחון. הפעם בליגה הזו האיומים לא יעזרו , השוחד לא יעזור וגם העזרה מצד מישל מיקקול. כלום לא יעזור לך , כל עוד אתה עומד מולי ! כול עוד אתה עומד מול הגיימר הגדול ביותר. כל עוד אתה עומד מול טריפל H ! אנדרטייקר , לא נשארה לי ברירה והגיע הזמן לברך אותך. טייקר , ברוך הבא למגרש המשחקים של "אימפרית המלכים" !

HHH זורק את המיק' ויוצא מהזירה. הקהל מריע לטריפל H. האם טריפל H הוא זה שיעצור סופית את אנדרטייקר ?

מאחורי הקלעים:
    טריפל H נכנס אל מאחורי הקלעים ועליו מגיעים שמונה כתבים שונים אשר רוצים לראיין אותו לאתר שלהם ולעיתון שלהם. טריפל H מסרב לכולם אך הם לא מרפים. טריפל H דוחף את כולם ומעיף אותם מדרכו.

טריפל H: אתם רוצים לראיין אותי על הקרב שלי בשבת הקרובה ? אז אין לי מה להגיד לכם למעט דבר אחד , הגיימר הגדול ינצח שוב פעם במשחק !

טריפל H עוזב את המקום והוא מתרחק מהכתבים. הם נראים משוכנעים והם כותבים את דבריו של טריפל H.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,015 | הודעות: 8,151,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect