קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בורנאס - פרק 4 (11.2.12)
    על ידי NetaMimi בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 13:46
  2. קארד: בורנאס - פרק 5 - יפורסם מחר
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 01-03-2012, 23:30
  3. קארד: בורנאס - פרק 4
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 14:57
  4. בורנאס - פרק 3 (4.2.12)
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-02-2012, 00:23
  5. קארד: בורנאס - פרק 3
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 01:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

בורנאס - פרק 9 (8.4.12)

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל בורנאס - פרק 9 (8.4.12)

שם: קארד: בורנאס - פרק 9

תאריך: 8.4.2012

- - - - - - - - - - - - - -

ג'רי לולר: "יש לי תחושה שהלילה יהיה לילה טוב".
    מייקל קול: "שהלילה הזה יהיה לילה טוב".
    ג'רי לולר: "היום זו התוכנית האחרונה שניה לפני שנגיע לספיישל הבא - סייבר AWL".
    מייקל קול: "כן, ואיזה קרבות הולכים להיות לנו הערב".
    ג'רי לולר: "מיק פולי הולך לעשות את הופעת הבכורה שלו בארגון".
    מייקל קול: "והוא ישתף פעולה עם לא אחר מאשר האנדרטייקר".
    ג'רי לולר: "שניהם ילחמו ביריבים שיצטרכו לשתף פעולה בפעם הראשונה - ג'ון סינה והרוק".
    מייקל קול: "וכמובן אל תשכח את אמן אומנויות הלחימה שיעשה את ההופעה שלו מול כריס ג'ריקו".
    ג'רי לולר: "בפעם שעברה ג'ריקו יצא עם ידו על העליונה, האם זה יקרה גם הפעם?"
    מייקל קול: "כמובן שאי אפשר לתהות לגבי עתידו של כריסטיאן".
    ג'רי לולר: "נכון, מישל מק'קול אמרה שאם הוא יפסיד בקרב הזה, הוא יפוטר מהארגון".
    מייקל קול: "רנדי אורטון, היריב שלו, כנראה הולך להרוג הערב 2 ציפורים במכה אחת".
    ג'רי לולר: "וכמובן שאי אפשר בלי המיין אבנט שלנו להערב - סטון קולד וג'ף הארדי נגד גולדברג וטריפל H".
    מייקל קול: "בקיצור, זו הולכת להיות תוכנית מדהימה".
    ג'רי לולר: "אני חייב לשאול אותך שאלה לפני שנתחיל".
    מייקל קול: "אוקי, מה אתה רוצה לשאול אותי?"
    ג'רי לולר: "מה הדבר הכי טרנדי עכשיו בטוויטר".
    מייקל קול: "אני מבין שגם אתה נכנסת לעסק הזה חחחח אוקי, בוא ונראה".

עכשיו טרנדי בטוויטר: "להחליף את מישל מק'קול באביבית בר זוהר מהאח הגדול".
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 08-04-2012 בשעה 21:37.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

הרוק וג'ון סינה נגד מיק פולי והקברן בקרב זוגות
    (מסקר: נועם)

הארבעה נמצאים בזירה. מיק פולי מסמל לקברן שהוא פותח בקרב. סינה רואה מיק פולי והקברן מתווכחים על "מי יפתח את הקרב" סינה רץ לעבר מיק פולי והוא מוריד אותו. סינה לא משאיר ברירות וסינה ומיק פולי פותחים את הקרב. סינה נמצא מעל מיק פולי והוא פותח בסדרת אגרופים לעבר ראשו. לאחר מכן סינה קם ומתחיל לבעוט בגופו של מיק פולי. סינה מרפה והוא מרים את ידיו. הרוק מסתכל מהצד על סינה והוא נראה כועס. סינה רץ לעבר החבלים אשר קרובים לרוקי. שסינה מגיע לחבלים הרוק טופח על שכמו והשניים מתחלפים. סינה מתעצבן על המהלך הזה ורוקי נכנס לזירה והוא נעמד מול מיק פולי. לאחר פייס אוף ארוך הם מתחילים בסדרת אגרוף – אגרוף. בסדרה זו יצא מיק פולי כאשר ידו העליונה. מיק פולי רץ לחבלים ושהוא חזר הוא הוריד את הרוק בקלוזליין. לאחר מכן הוא רץ לחבלים , שהוא חזר הוא נחת עם מרפקו על הראש של רוקי. פולי אחז בראשו של הרוק וחנק אותו. לאחר 17 שניות הרוק משתחרר ומעיף את מיק פולי בבאדי סלאם הפוך. הרוק מנצל זאת ומצמיד 1........2.. ומיק פולי השתחרר. מיק פולי קם בכוחות עצמו. הרוק ראה זאת ורץ לעברו והוריד אותו בדרופ קיק. רוקי הרים את מיק פולי ושלח אותו לעבר הTB. שם הרוק ביצע עליו קלוזליין צדדי ומוחץ. הרוק הרים את מיק פולי לטופ של הTB. הרוק הרים את ידיו והקהל הגיב לכך בפופים. רוקי עלה על החבל השני וביצע על מיק פולי סופלקס מהטופ של הTB ! הקהל השתגע ! הוא הגיב בפופים ללא הפסקה ובחוזקה רבה !

הרוק מיהר להצמיד 1.......2...... והקברן נכנס לזירה והרס את ההצמדה. הרוק התעצבן. הוא קם ושהבחין שמדובר בקברן הוא לקח צעד לאחור. סינה טפח על גבו של הרוק ונכנס במקומו. הרוק עזב את הזירה כאשר ג'ון רק נכנס עליה. ג'ון הרים את הקברן לAA. הקברן השתחרר וביצע עליו צ'וקסלאם. השופט התעצבן על הקברן ואמר לו לצאת גם הוא מהזירה. הקברן התעצבן וביצע על השופט גם צ'וקסלאם. מיק פולי עלה על ג'ון סינה והצמיד. לאחר 10 שניות נכנס שופט חדש לזירה. השופט ספר מחדש 1.......2.... וג'ון סינה השתחרר ! מיק פולי קם והתחלף עם הקברן. הקברן נכנס לזירה והשופט עצר אותו. השופט אמר לו שבמידה והוא יתקוף אותו הוא יצא מהקרב. לפתע הגיע ג'ון סינה מאחורי הקברן והוא ביצע עליו גרמני סופלקס. סינה הצמיד 1.......2..... והקברן השתחרר. סינה נראה מותש. הפעם הוא הרים את הקברן ושלח אותו לעבר הTB שלידו נמצא הרוק. סינה שלח את ידו לעבר הרוק אך הרוק לא ביצע עליו טאג. הרוק ירד מהזירה. בנתיים הקברן הרים את ג'ון סינה וביצע עליו סופלקס. הרוק שם לב שהקרב עומד להסתיים בהפסד אז הוא גרר את ג'ון סינה וביצע עליו טאג. הרוק נכנס לזירה וביצע על הקברן ברו קיק קטלני ! הקברן התגלגל אל מחוץ לזירה. מיק פולי הפנה את פניו לעברו של הקברן. והרוק הוריד את מיק פולי באגרוף. מיק פולי נפל אל מחוץ לזירה. לאחר 5 שניות הוא קם כמו חדש עצבני מתמיד. הוא נכנס לזירה וביצע על הרוק ספיר. לאחר מכן הוא ביצע עליו את הפינשר שלו והוא עוזב את הזירה. השופט סופר לקברן 7.....8....9 והקברן נכנס. הוא רואה את מצבו של רוקי והוא מבצע עליו את החניקה שלו. לאחר 23 שניות הרוק נכנע והשופט מורה לסיום הקרב.

המנצחים בקרב: הקברן ומיק פולי !

בזמן שטייקר וג'ון סינה הולכים לחדרי ההלבשה, מיק פולי והרוק מסתכלים אחד על השני, הם בוחנים זה את זה ולבסוף לוחצים ידיים.
    השניים חוזרים לחדרי ההלבשה ומתחילים לדבר ביניהם, הקהל מת על העובדה שהרוק והסוק חזרו להיות ביחד.

לייקים
    46
    נקודות
    0

מישל מק'קול מגיעה מאחור לאחר הסגמנט הויזואלי הזה ומוחאת כפיים. "אני חייבת להודות, שניכם ממש טובים, שניכם זה תופעה שטרם נתקלתי בה. אתם כמו תום וג'רי, אתם כמו בוני וקלייד, אתם כמו אביבית בר זוהר ויאנה יוסף, דאמט, אתם כמו אש ופיקאצ'ו, לא לא, אתם פיניאס ופרב, וזה למה נראה לי שכולם יאהבו את העובדה שאתם תצטרכו להלחם אחד בשני. כן, אומנם שניכם חדשים בארגון, אבל אני משערת שיש לכם הרבה מה להוכיח ואני לא יכולה לחשוב על שום דבר אחר מלבד קרב שבו הרוק יתמודד נגד הסוק בקרב שבו המעריצים יקבעו איך הוא יתנהל. ומכיוון שאנחנו חוגגים בימים אלה את חג הפסח, אז זה יהיה רק נכון לעשות את הסטיפולציות ברוח החג. מה אתם חושבים?"

- נקבע לסייבר AWL: הרוק נגד מיק פולי

לייקים
    46
    נקודות
    0

רנדי אורטון נגד כריסטיאן - קרב שאם כריסטיאן מפסיד - הוא מפוטר
    (מסקר: דימה)

כריסטיאן עומד על הטרנבאקל ועושה את הטאונט שלו אך לפני שהוא עומד לרדת מהטרנבאקל רנדי מתעצבן ורץ אל כריסטיאן אך הכרוז והשופט עוצרים את רנדי אורטון והוא נרגע וכריסטיאן קולט את זה ויורד מיד מהטרנבאקל ומסתכל על אורטון בעצבים והם נועצים מבטים אחד בשני והם מתקרבים אחד לשני ונעמדים בפייס אוף אך השופט מרחיק ביניהם וכל אחד הולך לפינה שלו והם מסתובבים בזירה כאשר האחד עומד מול השני והם לא מורידים את המבטים אחד מהשני והשופט בודק שהם מוכנים ומורה לצלצל בפעמון.

**דינג דונג**

הקרב מתחיל בזה שרנדי וכריסטיאן רצים אחד לכיוון של השני ונאחזים כל אחד בכתפיו של האחר ולאחר כ10 שניות רנדי אורטון מצליח לתפוס בזרועו את ראשו של כריסטיאן וכריסטיאן מנסה להשתחרר אך רנדי לא מסכים לשחרר אותו וכריסטיאן מצליח להביא את רנדי לחבלים ושולח את רנדי לחבלים הנגדיים מה שגורם לרנדי לעזוב את ראשו של כריסטיאן וכאשר רנדי חוזר בריצה מהחבלים כריסטיאן נשכב על מזרן הזירה ורנדי עובר מעליו ומהתנופה רנדי לא מצליח לעצור ורץ לחבלים הנגדיים שוב פעם וכאשר הוא חוזר כריסטיאן קופץ מעליו ורנדי שוב פעם מהתנופה אינו מצליח לעצור ושוב פעם נשלח לחבלים הנגדיים אך הפעם כריסטיאן קופץ על רנדי בשולדר בלוק ורנדי נופל וכריסטיאן ישר מזנק על ההזדמנות ומנסה להצמיד 1... ורנדי משתחרר מההצמדה וכריסטיאן מרים את רנדי ונותן לרנדי אגרוף לפנים ומההדף של האגרוף רנדי הולך אחורה עד שנתקע בפינת הזירה ושם כריסטיאן תופס אותו ולוקח אותו לחבלים ושולח אותו שוב פעם לחבלים הנגדיים אך רנדי מצליח לעצור את עצמו והופך את המצב ושולח הוא את כריסטיאן לחבלים וכאשר כריסטיאן חוזר רנדי עושה לא את הסקופ פאוורסלאם ורנדי קם במהירות וכריסטיאן שוכב וסובל מכאבים בגב ולאחר כמה שניות כריסטיאן נעמד על ברכיו ועדיין סובל מכאבים בגב וכאשר רנדי קלט את זה הוא רץ אל כריסטיאן במהירות ותפס אותו מראשו ועושה לו את הבלואוס טו צ'סט ולא הפסיק לאגרף את החזה של כריסטיאן ורק לאחר 9 אגרופים לחזה השופט איים לפסול את רנדי ורנדי הפסיק ועזב את כריסטיאן וכריסטיאן נפל מחוסר כוחות ורנדי נראה עצבני ומסתכל על הקהל וכאשר הוא מפנה את מבטו אל כריסטיאן הוא רואה שכריסטיאן מנסה להתייצב על רגליו על האפרון מאחורי החבלים ורנדי ישר הלך אל כריסטיאן ותפס אותו לרופ DDT אך כריסטיאן התחמק ישר והרים את אורטון על כתפיו וזרק אותו מעל החבלים ואורטון עף אל מחוץ לזירה וכריסטיאן עושה את הטאונט שלו שהוא מוחא כפיים בזמן שאורטון מתאושש וקם והקהל מגיב בפופים אדירים לכריסטיאן וכריסטיאן נשען על החבלים ושולח את עצמו לחבלים הנגדיים ורנדי מתקרב אל החבלים והקהל חשב שכריסטיאן מתכוון לקפוץ מעל החבלים אך לא הוא נתן דרופקיק בין החבלים לחזה של אורטון שעף אל חומת ההפרדה השחורה מההדף של הדרופקיק ואורטון מתאושש לאט לאט וקם וכאשר הוא מפנה את מבטו אל כריסטיאן הוא רואה שכריסטיאן קופץ מעל החבלים עליו אך אורטון מתחמק ברגע האחרון ורץ הצידה וכריסטיאן נופל על הרצפה וכריסטיאן נפגע עם ראשו בחומת ההפרדה השחורה ורואים שאורטון מתיישב על הרצפה מחוסר כוחות ושניהם מחוץ לזירה על הרצפה.

מייקל קול: וואי זה היה כואב!
    ג'רי לולר: כן זה נראה כאילו זה עידן הECW!
    מייקל קול: כן רק חסרים פה חפצים.
    ג'רי לולר: וואלה אתה צודק.

רואים את רנדי עומד בזירה כאשר כריסטיאן שוכב ורנדי תופס את ידו של כריסטיאן ובועט בבטנו ולאחר מכן תופס ברגלו של כריסטיאן ושוב פעם בועט בבטנו ולאחר מכן רנדי תופס בשתי רגליו של כריסטיאן ומרים את רגליו של כריסטיאן לאוויר ומפסק אותם ובועט בחזה של כריסטיאן ורנדי דורך על החזה תוך כדי לשנייה ומרים את הרגל ושוב פעם בועט בחזה של כריסטיאן ומשאיר את הרגל לשנייה ובכך מוחץ את החזה של כריסטיאן ואז שוב פעם מרים את הרגל ושוב פעם בועט בחזה של כריסטיאן ומשאיר את הרגל בשביל למחוץ את החזה של כריסטיאן ורנדי מוריד את הרגל מכריסטיאן ועוזב את רגליו של כריסטיאן ומסתכל על כריסטיאן ששוכב סובל בזירה ורנדי מפנה את מבטו לאנשי הצוות שמחזיקים את החגורה והוא צועק אף אחד לא יקח לי את החגורה ויורד על הברכיים כאשר כריסטיאן שוכב לידו ורנדי תוך שנייה מסובב את כריסטיאן על גבו ומצמיד 1... כריסטיאן לא זז 2... כריסטיאן לא זז 3 כריסטיאן משתחרר בקיק אפ ורנדי מסתכל על כריסטיאן ולא מאמין שכריסטיאן קם ורנדי קם ומסתכל על כריסטיאן ששוכב על מזרן הזירה ורנדי נעמד בצד ימין של כריסטיאן ונוחת עם הברך שלו על ראשו וישר מצמיד אחרי זה והשופט סופר 1... כריסטיאן לא זז 2... כריסטיאן משתחרר ורנדי קם וכריסטיאן קם גם כן אחריו ורנדי שולח את כריסטיאן לפינת הזירה במירב עוצמתו וכריסטיאן מתנגש בפינת הזירה ונראה שסובל מכאב בגב ורנדי לוקח אותו ושולח אותו בעוצמה לפינת הזירה הנגדית ושוב פעם נראה שכריסטיאן סובל מכאב בגב ורנדי שוב פעם לוקח את כריסטיאן ושולח אותו לפינת הזירה נגדית בכל עוצמתו וכאשר כריסטיאן מתנגש בפינת הזירה נראה שרנדי לא יכול לעמוד וכריסטיאן פשוט נופל ורנדי מסתכל על כריסטיאן בעצבים וכר לא יודע מה לעשות ורנדי מרים שוב פעם את כריסטיאן ולוקח אותו לפינת הזירה ורנדי נשען על כריסטיאן ולאחר כשנייה שולח את כריסטיאן בכל כוחו אל פינת הזירה הנגדיתוכריסטיאן נפגע מפינת הזירה במרכז החזה וכריסטיאן מתמוטט בזירה ורנדי רץ ומצמיד את כריסטיאן והשופםט סופר 1... כריסטיאן לא זז 2... כריטיאן מרים את רגלו ושם אותה על החבל התחתון והשופט מראה לרנדי שרגלו של כריסטיאן על החבל ורנדי לא מאמין למראה עיניו וגורר את כריסטיאן למרכז הזירה ומצמיד 1... כריסטיאן לא זז2... כריסטיאן מתחמק בקיק אפ ורנדי לא מאמין למראה עיניו.

מייקל קול: רנדי אורטוןן פשוט לא מוותר!
    ג'רי לולר: פה אתה צודק!
    מייקל קול: אני יודע שאני צודק מה אתה מצדיק אותי?
    ג'רי לולר: קיצר לך תזד**ן בוא נחזור לקרב.

רנדי קם וכריסטיאן גם כן קם ישר אחריו ורנדי שכבר מותש תופס בראשו של כריסטיאן שבקושי מצליח להחזיק מעמד ורנדי נותן אגרוף לגוגולת של כריסטיאן וכריסטיאן מחזיר אגרוף לראשו של רנדי שעף אחורה לחבלים מההדף של האגרוף וכריסטיאן מתקרב אל אורטון ואורטון בועט לכריסטיאן בבטן וכריסטיאן מתקפל ורנדי נותן לכריסטיאן אגרוף לגולגולת ואז עוד אגרוף לגולגולת וכריסטיאן ישר נותן ברכית לבטנו של אורטון וכריסטיאן שולח את עצמו לחבלים וכאשר הוא חוזר רנדי עושה דרופקיק ודריסטיאן ואורטון קמים במהירות ורנדי מוריד את כריסטיאן בקלוזליין ואז כריסטיאן קם במהירות ורנדי נותן לכריסטיאן עוד קלוזליין וכריסטיאן נשכב על מזרן הזירה ורנדי מסתכל עליו וכריסטיאן מתחיל לקום אך רנדי מרים אותו ושולח אותו לפיטנת הזירה ורנדי רץ אל כריסטיאן אבל כריסטיאן עושה לרנדי את הדאבל רופ קיק ורנדי הולך אחורה כאשר הוא מחזיק את פניו וכריסטיאן עולה לאופ רופ האמצעי ומחכה שרנדי יסתובב אליו ולאחר כשנייה רנדי מסתובב וכריסטיאן קופץ אל רנדי בדרופקיק וכריסטיאן ממהר להצמיד והשופט סופר 1... אורטון לא זז 2... אורטון לא זז 3 אורטון מתחמק בקיק אפ וכריסטיאן מסתכל על השופט והשופט מסמן שהיה רק 2 וכריסטיאן לא מאמין ורכריסטיאן מרים את אורטון ותופס אותו לDDT הפוך ותוך כדי האחיזה של כריסטיאן אורטון משחרר לכריסטיאן מספר אגרופים לפניו וכריסטיאן עוזב אותו ורנדי נותן אגרוף לגולגולת של כריסטיאן ורנדי תופס את כריסטיאן ומשליך אותו מעל החבלים אל מחוץ לזירה ורנדי כבר חושב שיש לו זמן לנוח כי כריסטיאן לא בזירה אך כריסטיאן לא עף מהזירה הוא הגיע לאפרון וכאשר רנדי קולט את זה הוא רץ אל כריסטיאן אך כריסטיאן תפס את אורטון מהראש וכאשר כריסטיאן אוחז בראשו של אורטון הוא קפץ מהאפרון וגרונו של אורטון נתקע בחבל העליון שחנק אותו ורנדי נפל ומתגלגל בזירה וכריסטיאן תפס תאוצה ועלה לאפרון ותיפס על הטרנבקל ומסתכל על אורטון ואורטון מתכוון לקום וכריסטיאן מחכה בעמידת הפרוג ספלאש וכאשר רנדי קם כריסטיאן קפץ בבודי ספלאש על אורטון וישר נפ]ל עם אורטון והצמיד 1... אורטון לא זז 2... אורטון לא זז 3.. אורטון מתחמק בשנייה האחרונה וכריסטיאן כבר לא יודע מה לעשות והוא לא מאמין שזה מה שקורה לו וכריסטיאן קם והל לטופ רופ הנגדי ועלה על הטרנבקל ומחכה שרנדי יקום וכאשר רנדי קם הוא פשוט קפץ על רנדי בבלוק שולדר ורנדי התחמק וכריסטיאן נפל על הזירה ונראה שרנדי לא יכול כבר לעמוד והוא נפל גם כן והשופט מתחיל לספור 1... שניהם שוכביםללא תזוזה 2... שניהם שוכבים ללא תזוזה 3... שניהם שוכבים ללא תזוזה 4... כריסטיאן ורנדי מתחילים לקום ופתאום המצלמה עוברת לכניסה לארינה ורואים גבר מסתורי רץ לעבר הזירה כאשר הגבר לובש מכנס טרנינג אדידס ונעליים של אדידס וקפוצ'ון שחור כך שלא רואים את פניו ולבן אדם יש בנדנה על פניו כך שרואים רק את עניו ואף אחד לא מזהה אותו ורנדי וכריסטיאן שכבר הצליחו לקום לא מבינים מי זה מגיע והבן אדם המסתורי נכנס לזירה ומאגרף את אורטון מספר פעמים בגולגולת ודוחף את השופט לצד והשופט פוסל את הקרב דינג דונג.

המנצח: רנדי אורטון כתוצאה מפסילה!

מייקל קול: וואי אורטון ניצח!
    ג'רי לולר: כן זהו אין מה לעשות קפטן הכריזמה מפוטר!
    מייקל קול: ולפי דעתי אורטון מוכיח את עצמו.
    ג'רי לולר: אתה צודק אורטון אלוף ראוי, אבל מי זה המסתורי?

ובינתיים הבן אדם המסתורי מתחיל אגרף את כריסטיאן והוא רץ לחבלים ורנדי וכריסטיאן קמים ורצים אליו והוא מוריד אותם בדאבל קלוזליין והוא מרים את רנדי ותופס אותו מתחתוניו ומהעורף ומשליך את רנדי אל מחוץ לזירה והבן אדם המסתורי מרים את כריסטיאן על כתפו והוא רץ לחבלים ומשליך את כריסטיאן מחוץ לזירה והמסתורי מסתכל על הקהל שלא מבין מה קרה פה והבן אדם המסתורי יורד אל שולחן השדרנים ולוקח שם לאנשי הצוות את חגורת האליפות והוא הולך מסביב לזירה כאשר החגורה ביד ימין שמורמת גבוהה בגאווה וכאשר הבן אדם המסתורי עובר ליד אורטון הוא זורק את החגורה על אורטון והבן אדם המסתורי עושה את דרכו אל מחוץ לארינה ורואים אנשי עזרה ראשונה באים ועוזרים לרנדי וכריסטיאן להגיע לבקסטייג'.

לייקים
    46
    נקודות
    0

מייקל קול: "מי זה היה התוקף המסתורי שעלה לכריסטיאן בקריירה שלו?"
    ג'רי לולר: "יותר חשוב לדעת למה הוא תקף את רנדי אורטון בצורה הזו?"
    מייקל קול: "אני חושב שזה שאורטון אלוף, זה כבר שם מטרה על גבו".
    ג'רי לולר: "כן, אני משער שאתה צודק, אבל מסכן כריסטיאן, נזרק מהארגון".

רואים את כריסטיאן חוזר אל חדרי ההלבשה, אורז את בגדיו ועוזב את האולם.

מייקל קול: "אתה חושב שנראה אותו שוב בארגון הזה?"
    ג'רי לולר: "אני לא יודע, זה תלוי באישה אחת - מישל מק'קול".
    מייקל קול: "אבל היא זו שאמרה שאם הוא יפסיד, הוא יפוטר".
    ג'רי לולר: "אז כנראה שזו התשובה לשאלה שלך".

מישל מק'קול מגיעה למשרד שלה כשיש לה 45,000 הודעות חדשות במייל ו50 הודעות במשיבון.

- כריסטיאן > העולם
    - אסור לך לפטר את כריסטיאן
    - נא להחזיר את קפטן כריזמה
    - ההפסד היה כתוצאה מפסילה ולכן אין התוצאה מבוצעת, כשם שתואר אינו עובר ידיים בעת פסילה
    - אם את תסלקי את כריסטיאן, אני נשבע לך, שאני מבטל את המינוי שלי לAWL TV
    - תני לו - One More Match
    - תנו לי 5 קרבות של כריסטיאן על פני כל קרב של רנדי אורטון
    - B O R I N G
    - אם תפטרי את כריסטיאן, אנחנו מחרימים את הארגון
    - רוצים את מר כריזמה בחזרה בארגון
    - W%#^$&$@@^%$&)*&(@#@~!RG&^) *צונזר*
    - אם את יודעת מה טוב בשבילך, את תחזרי מההחלטה שלך

מייקל קול: "אני מבין שמישל מק'קול מכנסת כרגע מסיבת עיתונאים בנוגע למצבו של כריסטיאן".
    ג'רי לולר: "היא בטח תעשה את הפיטורים שלו רשמיים".
    מייקל קול: "אז מעניין אם היא תכריז על היריב של אורטון לסייבר AWL".
    ג'רי לולר: "זה בטח יהיה המתאבק הסודי הזה שתקף את רנדי אורטון".

מישל מק'קול: "כפי שאתם בטח יודעים, כריסטיאן היה תחת חוזה בAWL ואחד הסעיפים שם היה שאם הוא יפסיד את הקרב בפרק הנוכחי, שהוא יפוטר. לצערי, כריסטיאן אכן הפסיד ולכן הוא פוטר לאלתר מהארגון. אני בכל הזדמנות אחרת הייתי מאחלת לו בהצלחה בכל מעשי ידיו העתידיים, אבל לא במקרה הזה. מסתבר שהיוניברס של AWL עדיין רוצה לראות את כריסטיאן בארגון ולכן החלטתי להעסיק אותו מחדש ולא רק זה, אלא לתת לו את הקרב המובטח שמגיע לו על אליפות AWL במשקל קל נגד רנדי אורטון בספיישל הקרוב. אז אני רוצה מכאן לשלוח ברכת בהצלחה לשני המתאבקים".

לייקים
    46
    נקודות
    0

מצלמה משוטטת אל עבר חדרי ההלבשה שם רואים את כריס ג'ריקו יושב על ספסל ישיבה, מכופף, ידיו מוכתמות בדם ובתוכם זוהר משהו ירוק זרחני. המצלמה מתקרבת ושומעים את כריס ג'ריקו צוחק.

"הרבה זמן חשבו שאני רק הבזק של גאונות, לא חשבו שאני יכול להיות מספר אחד, והאמינו לי שכשאחרים לא מאמינים בך, זה מוביל אותך למחוזות שלא ידעת עליהם. הייתי מוכן לעשות הכל כדי לגרום להם להיות טועים. היום הוכחתי את זה אחת ולתמיד. אני לא צריך שיהיה לי 13 אליפויות עולם כמו HHH, אני לא צריך שיהיה לי סטריק 20:0 כמו אנדרטייקר, אני גם לא צריך לעשות 2.4 סרטי הוליווד בשנה כדי להשאר רלוונטי. אני חי את זה יום יום. זה למה אני הכי טוב בעולם במה שאני עושה. אני יכול לעשות מוסיקה ואני אהיה הכי טוב בזה, אני יכול לרקוד עם כוכבים ולהיות הכי טוב בזה ואני יכול להתאבק ולהיות הכי טוב בזה. זה מה שאני עושה, אני חי את זה, אני נושם את זה, אני זה!"
    כריס ג'ריקו מתנשם ומתנשף. "היום לא יהיה קרב ביני לבין ברוס לי. אני דאגתי לכך שהוא לא יוכל להתאבק הערב. ובסייבר AWL אני הולך לפרוץ לתודעה של האנשים לא ככריס ג'ריקו, ולא כ-y2j, אלא בתור מה שנועדתי להיות.

האם אתם מבינים את מה שאני אומר ברגע זה???"

הוא צועק, קולט את המצלמה ותוקף אותה באלימות. השידור הופסק.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 08-04-2012 בשעה 21:22.

לייקים
    46
    נקודות
    0

המצלמה מטיילת בבקסטייג' ועובדרת ליד הרבה דלתות ופתאום היא נעצרת מול דלת שכתוב עליה "אימפריית המלכים" ורואים את טריפל שם את התחבושות על ידיו ומתארגן לקרב שלו וגולדברג מתאמן והצלם נכנס ואיתו נכנס ריקרדו רודריגז ומבקש מטריפל וגולדברג לפנות כמה דקות בשביל ראיון וגולדברג קם והסוהרים אוזקים אותו ברגליו וידיו והוא מתקרב אל טריפל וריקרדו ופתאום אחד מאנשי הצוות מביא סטנד על גלגלים ועל הסטנד יש טלוויזית LCD "27 אינץ' והוא נועל את המנגנון של הגלגלים והם נעמדים כאשר הטלוויזיה מאחוריהם ועל הטלוויזיה מוקרן הטרון של בורנאס וגולדברג עם שתי סוהרים מתקרבים אל ריקרדו רודריגז וטריפל בא גם כן וריקדרדו8 מבקש מהסוהרים לצאת מהמסך והם לא מסכימים וגולדברג מחייך בזלזול בגלל שהסוהרים אמרו לא וריקרדו מסדר את עצמו והוא מתחיל בראיון.

ריקדרדו רודריגז: מה שלום אימפריית המלכים?
    גולדברג: מה נראה לך ששלומנו היום?
    טריפל H: גולדברג אל תלחיץ אותו, שלומנו מצויין היום!
    ריקדרדו רודריגז: אז טריפל אתה בפיוד עמוק עם הקברן אין לך דה ז'ה וו?
    טריפל H: ברור שיש לי ואם אתה זוכר היה לי פיוד איתו שהפסדתי בו ופה אני הולך להוכיח שאני הטוב ביותר!

ריקדרדו רודריגז: וגולדברג למה אתה כל כך נחוש לאליפות הראשית האליפות הקלה לא תספק אותך?
    גולדברג: מה נראה לך? ברור שלא כי אני המתאבק הטוב בעולם אז אני אמור לקבל את הדבר הטוב ביותר שיש!

ריקדרדו רודריגז: ומה דעתכם על הקרב היום?
    גולדברג: אתה יודע אני חושב רק על דבר אחד וזה את מי להעמיד בתור הקורבן שלי את ג'ף או את סטון קולד כי את שניהם אני יודע שאני מסוגל להביס!
    טריפל H: אני תאמת לא קשור לפיוד הזה אבל אני לא הולך להפקיר חבר במצוקה כי שנינו מאותה ממלכה!

ריקדרדו רודריגז: מה זאת אומרת ממלכה?
    גולדברג: אתה דפוק? איך קוראים לנו? **גולדברג מסתכל באיום על ריקרדו רודריגז שנאה טיפה מפוחד וריקרדו בולע את הרוק שלו**
    טריפל H: אנחנו אימפריית המלכים אנחנו לא נותנים שמות מהדמיון אנחנו נקראים ככה בגלל המציאות!

ריקדרדו רודריגז: תגידו אתם לא חוששים מהקרב מול אלוף AWL והטוען לכתר הראשון שלו סטון קולד?
    גולדברג: תגיד לי נראה לך שאני חושש ממישהוא? ברור שלא אני אפילו הייתי מוכן ללכת איתם בקרב הנדיקפ!
    טריפל H: גולדברג קודם כל תירגע אני פה איתך ואנחנו לא מכירים את המושג חשש זה בשביל אנשי תמותה כמו סטון קולד וכמו ג'ף הארדי ומי שהמציא את זה והוא בעצם הכי חושש זה האנדרטייקר האיש המת שאחריי שאני יטפל בו הוא כבר לא יחזור לחיים!!!

ריקדרדו רודריגז: וואו תירגעו אבל בכל זאת טריפל אין לך חששות מול אנדרטייקר בכל זאת הוא כבר הוכיח שהו יותר טוב זה לא מפריע לך?
    טריפל H: באמת נראה לך שזה מפריע לי? אל תשכח ששם הכל היה כתוב שם הורנסווגל היה מסוגל לנצח אותו אבל פה זאת המציאות פה אנחנו לא עושים חשבון!

ריקדרדו רודריגז: טוב הבנתי אותך וגולדברג תגיד קשה לך שהסוהרים לא בוטחיםן בך ונגיד הנה לא יכולים להשאיר אותך להראיין לבד?
    גולדברג: מה לעשות יש לי רק משהוא אחד להגיד! **גולדברג שותק ומחייך בגאווה**

ריקדרדו רודריגז: מה יש לך להגיד?
    גולדברג: נחשונים הם מנייאק! **הנחשונים מסתכלים עליו בעצבים**
    טריפל H: וואלה אתה צודק חחח...

ריקדרדו רודריגז: וטריפל מה דעתך על זה? **ריקרדו זז ועל המסך מוקרן קטע מהקרב של טריפל נגד הקברן בפרק 7 כאשר הקברן מנצח אותו בהכנעה** טריפל אתה לא מפחד שזה מה שיקרה בסייבר שנייה לפני שאתה מנצח גונבים ממך ניצחון איך הרגשת פה?
    גולדברג: אתה כמו עיתונאי מוצא פוקס וחוגג עליו!
    טריפל H: דבר כזה לא יקרה כי זאת הייתה טעות שהייתי בטוח בעצמי וכאשר אני רואה את זה אני מרגיש שזה הגיע לי אבל בסייבר נפתח סיפור חדש ואני הולך לסגור את הספר של האנדרטייקר!!!

ריקדרדו רודריגז: וגולדברג מה אתה אומר אתה תצליח לשרוד את הקרב ואפילו אולי לקחת את האליפות איתך?
    גולדברג: אתה יודע אני רק צוחק ממך נראה לך שהאגדה של הארגון זה שלא רואה אף אחד ממטר לא יצליח לקחת את האליפות לחשני מתאבקים מעפנים כאלה ברור שמיום שישי אני אלוף הAWL!!!!
    טריפל H: זה נכון חלקית! **גולדברג מסתכל על טריפל במבט שהוא לא מבין מה הוא אמר**

ריקדרדו רודריגז: מה זאת אומרת חלקית?
    גולדברג: כן מה זה אומר חלקית באמת?
    טריפל H: אתה תהיה אלוף הAWL ואני יהיה זה שסגר את הסיפור עם טייקר!!!

ריקדרדו רודריגז: גולדברג אבל תחשוב על זה בכל זאת אגדה כמו סטון קולד ואגדה כמו ג'ף זה לא גדול עליך?
    גולדברג: לא. כי אני הייתי ילד ולמדתי שאגדות הם לא אמיתיות!
    טריפל H: חוץ משתי אגדות בעצם שתי מלכים שיש להם אימפריה, אימפריית המלכים!!!!!

ריקדרדו רודריגז: אגב גולדברג מתי מתכוונים לשחרר אותך?
    גולדברג: זה בתהליכים אני משתחרר בערבות רוב הסיכויים.
    טריפל H: עוד מעט גולדברג חוזר לAWL ללא אזיקים והאיפריה תחזור לחיים!

ריקדרדו רודריגז: טוב תודה לכם על הראיון הנהדר הזה ואני מאחל לכםן בהצלחה היום ובסייבר AWL ששם אנחנו איתכם!!!
    גולדברג: תודה ותהיה בריא.
    טריפל H: תודה ולהתראות תנו לנו להתארגן.

ריקרדו רודריגז והצלם וכולם יוצאים מהחדר ושומעים את טריפל וגולדברג מדברים ביניהם ותומכים אחד בשני לקראת הסייבר.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 08-04-2012 בשעה 21:28.

לייקים
    46
    נקודות
    0

סטון קולד סטיב אוסטין וג'ף הארדי נגד טריפל אייץ' וביל גולדברג
    (מסקרת: נטע)

ריקארדו רודריגז: "הקרב הבא הוא קרב להכרעה אחת והוא קרב זוגות ללא הגבלה בזמן".

ריקארדו רודריגז: "ראשון, עושה את דרכו מחדרי ההלבשה".

סטון קולד: "אוי, שתוק כבר! אתם לא מבינים שזה לא משנה מול מי אני אעמוד, אני תמיד אצא עם ידי על העליונה. זה רק בגלל מישל מק'קול, אנדרטייקר וג'ף הארדי אשר עשו יד אחת עליי שאני עדיין לא אלוף, אבל היום הכל הולך להסתיים. אני אומנם אמור לשתף פעולה עם ג'ף הארדי, אבל זה לא אומר שאני הולך להיות הטאג טים שלו. אני הולך לעשות את האימפקט שלי הערב וזו השורה התחתונה כי סטון קולד אמר ככה". הקהל מתלהב מהמילים האלה וסטון קולד כבר נמצא בזירה, מחכה.

ריקארדו רודריגז: "השני, והטאג טים שלו... קבלו את אלוף AWL...

ג'ף הארדי: "אתה יכול לתת לי רגע, ריקארדו? תודה! אני לא יודע באיזה צד של המיטה קמת הבוקר, סטיבי, אבל זו לא הבעיה שלי. אתה חושב שיש לך סיכוי נגדי? הפסדת לי יותר פעמים מאשר היריבים של טייקר ברסלמניה. אתה כלום. אני יכול לנצח אותך בעיניים עצומות. ואם עכשיו לא היה לנו קרב זוגות שבו אנחנו צריכים לשתף פעולה, הייתי מוריד את החגורה הזו ומלמד אותך לקח אחת ולתמיד. אבל מאחר ויש לנו קרב הערב, אני מציע לך בחום רב לשתף איתי פעולה, או שהדבר היחידי שתשתה בזמן הקרוב זו אינפוזיה בבית החולים הסמוך לאולם".

ריקארדו רודריגז: "והיריבים שלהם...

גולדברג: "היי ספרדי, אתה כבר יודע מה לעשות! אני לא הולך לקבל את היריבות שלכם כמשהו לגיטימי. אתם שוכחים משהו אחד חשוב וזה שאומנם יש ביניכם יריבות, אבל מי שיצא עם החגורה בסייבר AWL עומד פה מוליכם. נכון, האנטר?" HHH: "זה נכון, וזה לא משנה מה מישל מק'קול תעשה או מה טייקר, כלב המחמד שלה, יעשה, כי אני הולך לטפל בשני אלה, הרי לא סתם קוראים לי המתנקש המוחי, אז רצית להתעסק איתי, טייקר? אז תן לי לחדש לך משהו - המשחק נגמר עבורך. אתה הולך לשכב על משכבך בשלום".

ג'רי לולר: "אכן פתיחה מילולית".
    מייקל קול: "אתה חושב שהם ילחמו, או שהם ימשיכו לשעמם אותי עם הנאומים שלהם?"
    ג'רי לולר: "אני לא חושב שיש להם ברירה, אם הם רוצים לשמור על מקום העבודה שלהם".
    מייקל קול: "אתה חושב שמישל מק'קול וטייקר מסתכלים על הקרב הזה, הא?"

פעמון הזירה מצלצל

גולדברג פותח את הקרב עם סטון קולד ושניהם עומדים אחד מול השני בפייס אוף עצבני. לפתע סטון קולד ניגש לפינה של היריבים שלו ונותן לHHH מכה לא חוקית. זה מעצבן את גולדברג ששואט לעבר הפינה שלו, סטון קולד מתחמק בשנייה האחרונה, וכך יוצא שגולדברג פוגע בHHH וזה עף מעדן הזירה אל עבר גדר ההפרדה של המעריצים. סטון קולד מנסה לבצע את התרגיל סקול בוי 1.......2.....אבל גולדברג נחלץ ממנו בשניה האחרונה. סטון קולד אומר שהוא ניסה, כאילו הוא יודע שבמידה והוא לא יסיים את הקרב הזה תוך 3 שניות, גם הוא וגם הטאג טים שלו בבעיות. וכך באמת הקרב מתפתח להיות. גולדברג משיג שליטה בלתי ניתנת לעצירה על היריב שלו - סטון קולד סטיב אוסטין. הוא שולח אותו לחבלים ומוריד אותו למזרן, שם הוא ממשיך את המתקפה עם סדרה של אגרופים. גולדברג מרים את היריב שלו, מבצע עליו סדרה של תרגילים, ביניהם סופלקס, פאואר סלאם ואפילו מפתיע עם צ'וק סלאם אחד. גולדברג שואל את HHH אם הוא רוצה להצטרף למסיבה וטריפל אייץ' מחייך בחיוב.

ג'רי לולר: "זה הולך להיות כמו מסיבת סיום של האח הגדול".
    מייקל קול: "אתה עדיין תקוע בקטע של האח הגדול, לא הספיק לך הקרב של אביבית ויאנה משבוע שעבר?"
    ג'רי לולר: "אבל איזה ציצים ענקיים יש לאביבית, לא היית רוצה....?
    מייקל קול: "היי! אנחנו עדיין בPG, אי אפשר לומר את הדברים שאתה רוצה לומר.

HHH נכנס ומתחיל להלום בסטון קולד עם אגרופים סגורים. הוא שולח אותו לחבלים ואז מבצע עליו ספיין באסטר. הוא מתעייץ עם גולדברג שאומר לו לבצע את הבאטיסטה בומב, וזה בדיוק מה שHHH עושה ליריב שלו. הם ממשיכים להפוך את מה שהיה פעם סטון קולד לסמרטוט אנושי עד לנקודה שבה ההתקפה שלהם נהפכת להיות יהירות והשווצה לשמה. בנקודה הזו, סטיב אוסטין אוגר את מעט הכוחות שנותרו לו והוא מבצע בשניה שהשופט מתעסק עם כניסתו הלא רצויה של ג'ף הארדי לזירה, לואו אלבו ישר לתוך המפשעה של טריפל אייץ'. המשחק נופל למזרן כמו שק תפוחי אדמה. והקהל מתעורר לחיים. סטון קולד מנסה לקום על רגליו, אבד כוחותיו אבדו עליו. הוא מנסה להגיע לטאג שלו וכך גם טריפל אייץ'. בסופו של דבר טריפל אייץ' מגיע לגולדברג ומבצע איתו חילוף וסטון קולד עדיין לא הגיע למצב של עמידה. הרכבת האנושית הזו שנקראת ביל גולדברג רומסת כל תקווה שסטון קולד יגיע אי פעם לפינה שלו עם ספיר רצחנית במרכז הזירה ואז הוא שואט לעבר הקהל ומסמל על הסוף הקרב.

עכשיו טרנדי בטוויטר: "פעם סטון קולד סטיב אוסטין, היום סחבה לניגוב רצפות".

ג'רי לולר: "אתה באמת חושב שיש סיכוי לסטיב אוסטין להחלץ מזה?"
    מייקל קול: "YES YES YES YES YES YES YES".
    ג'רי לולר: "מה נהיית מעריץ של דניאל בריאן? אתה לא השונא הכי גדול שלו?"
    מייקל קול: "NO NO NO NO NO NO NO NO".

גולדברג מכניס את סטון קולד לאחיזה ומתכוון להרים אותו, בשנייה שהוא באוויר, סטון קולד משתולל בידיים של היריב שלו ואז הופך את זה מג'ק האמר לסטאנר במרכז הזירה. כל הקהל צורח: "HOLLY SHIT, HOLLY SHIT". שני המתאבקים שרועים חסרי הכרה על הזירה וכל אחד מהם צריך להגיע ולבצע חילוף על מנת שהטאג שלו יוכל להכנס לזירה. בפינה של אמפריית המלכים, גולדברג מושיט יד חלושה לעבר השותף שלו וסטון קולד עדיין שרוע חסר אונים על הזירה. בסופו של דבר, גולדברג מגיע אל HHH ומבצע חילוף ובדיוק באותה שניה, סטון קולד נעמד על רגליו ומבצע חילוף עם ג'ף הארדי. הקהל עומד על רגליו וכולם מסתכלים כיצד הוא מקפץ מעל לחבלים וזורק את עצמו על טריפל אייץ' שנופל למזרן. גולדברג גם נכנס ומקבל דרופ קיק לפנים. שני המתאבקים נעמדים אחד על יד השני, וג'ף הארדי מקפץ ונותן להם ספינינג קיק. שניהם קורסים לפינות מנוגדות. ג'ף הארדי רץ לחבלים ומבצע על ביל גולדברג פייס פירסט דרופ קיק. הוא רץ לחבלים הנגדיים ואז מבצע על HHH שירה בתנועה.

ג'רי לולר: "ג'ף הארדי משליט פה שלטון בקרב שנראה אבוד עד כה".
    מייקל קול: "נראה אם זה יספיק לו להביא את הנצחון לצד שלו".
    ג'רי לולר: "אל תשכח שמהלך אחד יכול לגמור את הקרב הזה".
    מייקל קול: "אבל זה רלוונטי לשני הצדדים ובצד של אימפריית המלכים יש 2 נסיכים".

השופט מוציא את גולדברג מחוץ לזירה וג'ף הארדי מעמיד את HHH ומבצע עליו טוויסט אוף פיית' במרכז הזירה. הוא מצמיד 1.......2.....ולא, HHH נחלץ! ג'ף הארדי מסתכל על השופט בחוסר אמונה, הוא יוצא מהזירה, מטפס על החבלים ואז צועק סוונטון. הקהל מתכונן למהלך ומשום מקום, זהו סטון קולד סטיב אוסטין שדוחף את ג'ף הארדי מהעמוד אל תוך הזירה. הקהל לא יודע איך לעכל את המהלך הזה. כולם בתדהמה אדירה. טריפל אייץ' מסתכל על סטון קולד ואז על ג'ף הארדי. גולדברג צורח עליו שיצמיד אותו כבר וזה בדיוק מה שהמתנקש המוחי עושה 1........2.......3....והם מנצחים.

ריקארדו רודריגז: "המנצחים בקרב...

גולדברג מביא מיקרופון ואומר: "כן, אנחנו נצחנו וזה נחמד וכל זה, אבל אתם צריכים שזה מה שאתם צריכים להתרגל אליו מעכשיו ואילך - שליטה מוחלטת של אימפריית המלכים בAWL. האנטר, ידידי, תראה להם למה אני מתכוון". HHH תופס את סטון קולד ומעיף אותו מעל החבלים ואל תוך הזירה, הוא בועט לו במרכז הגוף ומבצע עליו פדיגרי במרכז הזירה. טריפל אייץ' וביל גולדברג חוגגים את הנצחון.

BONG

התוכנית ירדה משידור
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 08-04-2012 בשעה 21:41.

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

וואלה נטע פרק קטלני ממש אהבתי את הסגמנט פיטורים חבל שהיה קצת קרבות אבל זה רק בגלל שלא כולם כתבו ואני מבין אותך זאת החלטה נכונה נראה שהרוסטר שלנו מוכן לסייבר AWL ברעל!!!!!!!

משתמש מתחיל האוואטר של yoni27theking
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    7
    נקודות
    83

קראתי ת'פרק בלייב!!!
    אחלה פרק,אהבתי ת'סגמנטים את הקרבות,את הכל
    ניצחות בדיביוט!!!
    דימה,נועם,רוי וורטון שאני לא יודע את השם שלו,מזל טוב על הניצחונות שלכם!
    רוק,אני יראה אותך בסייבר... בהצלחה,אתה תזדקק לה!

לייקים
    46
    נקודות
    0

רק מעדכנת אתכם שהרוסטר עודכן. מתארת לעצמי שהכל יתברר בחדשות שיפורסמו במהלך השבוע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מעניין מה קרה לאייץ...

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

פרק חייה למתי צריך להגש פרומו ומתי יתעדכן הקרב שלי ושל כריסטיאן ומתי אפשר לבחור את הקרבות?

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

את הקרבות סוחרים ממחר כנראה ופרומואים לסייבר מותר להגיש עד יום שישי ב16:00 נטע אמרה דקה אחת אחריי זה לא נחשב וזה הפסד אוטומטי!

לייקים
    46
    נקודות
    0

הכל תלוי בדימה. הוא ביקש הארכה לעיצובים. ככה שהתקווה היא שעד מחר יעלה הקארד המלא לאירוע.
    הזמן שיהיה לכם לבחור את הקרבות זה מיום שני ועד חמישי ב16:00.
    דד ליינים לפרומואים זה יום שישי ב16:00.
    האירוע עצמו יפורסם בתקווה ביום שישי בלילה. אני מתארת שזה יהיה בסביבות חצות.
    מי שרוצה לעזור בקליפים, עיצובים, סיקורים, סגמנטים, שירגיש חופשי לפנות אלי בטופיק של הספיישל.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,229 | הודעות: 8,173,816 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect