חדשות הספורט של ערוץ 55
ברעיון עם ג'ף
ג'ף מגיע למקום עם מזוודה עם מנעול
והכתב שואל את ג'ף:" מה את חושב על הקרב שלך בסייבר"
ג'ף עונה:"אני לא מפחד משני אלה כי בקרוב אתה תראיין אותם עם השאלה איך זה לקבל מכות מי ג'ף הארדי"
והכתב עונה :" ג'ף אם הייתי אתה הייתי ברוח לשוויץ ומשנה את השם לאבי. ומה זאת המזוודה שאתה הולך איתה ?
וג'ף עונה:"במזוודה יש משהו חשוב מאוד ואני יראה לך אותו ג'ף פותח את המזוודה לאט לאט ומוציא....................................
כיסא שחור שמצויר עליו בלבן פנים (עיניים ופה) הינה מה שהיה במזוודה זה ג'קי
והמראיין: "צוחק ואומר ג'קי תגיד השתגעתה
וג'ף עונה לו:" אתה רוצה לפגוש את אאוץ כשהוא בתוך הפינים שלך ?"
והמראיין עונה לו :"ג'ף תירגע" ושותק
ג'ף עונה :"הכיסא הזה הוא בגיוק כמו הגרב של מיק פולי והפטיש של HHH"
והמראיין אומר לג'ף:" בוא נעזוב את העניין הזה תגיד ג'ף יש לך חלומות למשהו בליגה ?"
וג'ף עונה לו:"כן החלום שלי הוא לנצח את רנדי ולאחד את האליפויות של הליגה ולהיות האולף הבלתי מעורער!!!"
והתוכנית יורדת
________________________________________________________________________________ ___
אמצע הפרק
וג'ף לא מגיע לאולם
ורואים את ג'ף על המסכים למעלה
וג'ף יורד עם סוג של חבל מעל הזירה
יורד לזירה ומבקש מיקרופון
ואומר:"אז כנראה שכולכם יודעים על הקרב הגדול שהולך להיות בסייבר אם אני ישאר האלוף או שסטיבי יזכה או "מכונת הבכי" ביל גולדברג
כי כל מי שצופה יודע שסטון כולד מאוד אוהב להיות בבית חולים ביזמן שהרופאים אומרים ג'ף קרע את סטון אתמול בלילה
וביל גולדברג גוש גדול של שרירים ושיער שלא נמצא על הראש אלה על......................הבטן תגיד גולדברג זה מסורת משפחתית לשים תוספות שיער לבטן מה אתה מי בית האח הגדול וסטון כולד שלנו קירח שכולם שונאים ורק כי גדל לו מיני שריר חושב שיכול הוא לנצח מתאבק גדול כמוני הריי כולם יודעים ג'ף הארדי קפץ מי כל הסט מי שני סולמות ניצח את סטון כולד יותר פעמים מי שסטון שתה בירה
וג'ף יוצא לשולחן שדרנים ולוקח את חברו החדש מיסטר ג'קי ונכנס לזירה ואומר תגיד אאוץ מה אתה חושב על הקרב שלי בסייבר?
(ג'ף עושה כיאלו הוא מדבר עם כיסא) ואאוץ "עונה" :"לא יודע כי זה קרב שהוא כלום זה לא כיאלו הם בטאג נגדך
ואני ראיתי את האימונים שלך אתה הייתה עם שק איגרוף שהמאמן שלך הכניס לשם את כל הכיורים שהוא היה צריך לזרוק
וג'ף עונה :"רגע אני מדבר עם כיסא?.........................נו זה לא מענייןתגיד אתה חושב שאני יצתרך אותך בקרב שלי
והכיסא "עונה":"ברור אנחנו צוות רק תיהיה לך בעיה כי למייק פולי יש כפפה ולHHH כל פטיש הוא בסדר אבל אני מיוחד "
אז בקרוב מאוד שניכם סטיבי ובילי
תיהיו צמודים ל19 רופאים ביזמן שהדבר היחיד שתשתו זה יהיה אינפוזיה
]
וג'ף זורק את המיקרופון עולה על החבל העליון מרים את האליפות וצועק סוואנטון בומב
ויוצא מהזירה ולוקח איתו את מיסטר ג'קי מחלק כיפים לקהל וזורה את השרולים שלו ומתחילות מריבות עליהם וג'ף ממשיך ללכת נעמד עושה את התנועה שלו ומרים את האליפות ויוצא מהאולם

תגיד אתה חושב שאני יצתרך אותך בקרב שלי
]

ציטוט ההודעה