המומים ומופתעים מהדחתו של איתי תורג'מן עוזבים המושבעים את מועצת השבט. מה חושב אושרי כהן על המהלך של בוקי והדחת חברו הטוב? "כל אחד היה צריך להחליט לעצמו מההתחלה, מה הנורמות שלו ומה הוא מוכן לעשות. אם אתם שואלים אותי עברנו את הגבול הלגיטימי ממזמן". צפו בפרק ה- 45 של סדרת "וילת הסלבס", כל יום פרק חדש בלעדי בנענע 10
המושבעים יוצאים ממועצת השבט הדרמטית ומנסים לעכל את הדחתו הדרמטית של איתי תורג'מן שהודח במועצת השבט על ידי בוקי נאה. נטלי דדון מנסה לצנן את האווירה הקשה ומתבדחת:"איך שבוקי נכנס, וקלטתי את החבילה החדשה שלו, אמרתי או שהקוקוסים באי עושים לו טוב, או שיש לו פסלון חסינות".תוהים איך חש אושרי כהן בקשר להדחתו הדרמטית והמפתיעה של חברו איתי תורג'מן מהמשחק? "ברור שאני מאוכזב שהוא יצא מהמשחק, מצד שני גם אני בא עם מטען כבד כלפי השלישייה הזאת". אושרי מגדיל לעשות ומביא צידוקים לגניבת הפסלון על ידי בוקי: "אם שואלים אותי מה הדעה שלי על כל המהלך הזה, אני חושב שבגדול הם הפכו את המהלך של בוקי ללגיטימי ובמיוחד תורג'י. המהלך של תורג'י של הכאילו גניבה ועוד מהלכים שקריים נוספים שנעשו בתוך הברית החזקה שלו הביאו את השלישייה למצב שבו קרה להם בדיוק מה שהם עשו לאחרים".
http://survivor.nana10.co.il/Article/?ArticleID=916945
תהנו :}.