קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה לכאלה שמבינים בספורט]
    על ידי אסף רחמים בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 16:04
  2. [שאלה לכאלה שמבינים בספורט]
    על ידי אסף רחמים בפורום ספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 21:56
  3. [שאלה לכאלה שמבינים בספורט]
    על ידי אסף רחמים בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 21:28
  4. בנות, אי אפשר להבין אותן, אולי גם לא צריך. סוג של שיתוף רגשות.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 18:50
  5. שאלה לכאלה שמבינים בתוספי תזונה
    על ידי 5800 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31-05-2007, 07:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

צריך סוג של ווינג ווירטואלי. לכאלה שמבינים בפיקאפ

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל צריך סוג של ווינג ווירטואלי. לכאלה שמבינים בפיקאפ

מי שמבין בפיקאפ ולא בסנטרים וחומרים לשיער...אשמח אם יכתוב כאן שהוא מוכן ואני אתן לו בפרטי את הפייסבוק שלי.
    אשמח לעזרה פרטנית, המקרה שלי קצת שונה משל אחרים.

תודה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

חחח לא גבר, כנראה שהמקרה שלך לא שונה כלל.
    ככל הנראה זה גם מה שמעכב אותך בכל הקשור לבחורות, ברגע שתבין כי אינך נמצא במרכז העולם וכי העולם לא סובב סביבך, ככה לא תיקח את כל הדברים שקורים לך אישית, תפחית בחשיבות של בחורות או פיקאפ וכל השטויות, הביטחון העצמי שלך יעלה ואז אולי יהיה לך סיכוי להעלות משהו בחכה.

כמעט כל בחור שהולך לו עם נשים יזכיר לך בשלב כלשהו את הנושא הזה,
    90% מהגברים שלא הולך להם, פחות או יותר, נדפקים ממנו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-04-2013 בשעה 15:07.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    חחח לא גבר, כנראה שהמקרה שלך לא שונה כלל.
    ככל הנראה זה גם מה שמעכב אותך בכל הקשור לבחורות, ברגע שתבין כי אינך נמצא במרכז העולם וכי העולם לא סובב סביבך, ככה לא תיקח את כל הדברים שקורים לך אישית, תפחית בחשיבות של בחורות או פיקאפ וכל השטויות, הביטחון העצמי שלך יעלה ואז אולי יהיה לך סיכוי להעלות משהו בחכה.

כמעט כל בחור שהולך לו עם נשים יזכיר לך בשלב כלשהו את הנושא הזה,
    90% מהגברים שלא הולך להם, פחות או יותר, נדפקים ממנו.
    כשאמרתי שהמקרה שלי שונה לא התכוונתי לשום דבר ממה שאמרת.
    בכל מקרה, אני צריך פרקטיקה.

הפרקטיקה היחידה שאתה יכול להתחיל לאמץ היא: להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן להתאמן .

ופעם אחרונה, להתאמן!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    כשאמרתי שהמקרה שלי שונה לא התכוונתי לשום דבר ממה שאמרת.
    בכל מקרה, אני צריך פרקטיקה.
    אם המקרה שלך הוא לא מהסוג של מגבלה פיזית כלשהי, חזותית ממש חמורה, בריאותית וכולי..
    אני מניח שאינך צריך פרקטיקה, לפחות לא כרגע.

אני משאר כי אתה צריך לשנות את נקודת ההסתכלות שלך על כל העניין ולאחר-מכן להתחיל לפעול.

תוכל להתחיל בזה שתבין כי אתה לא יותר מבורג בעולם הזה, כמוני וכמו האחרים, וכי לצערך או שמחתך ישנו משהו יותר גדול ממך..
    דבר שבהרבה מקרים כדאי לך להשקיע למענו ולוותר לפרק-זמן מסויים על רצונותיך ועל הדרך שלך להשיג אותן, ואז ייתכן מצב שבו תבין כיצד המכונה החברתית שלנו פועלת.

לדוגמה, אם אינך סובל את העבודה שלך, תתחיל להשקיע בה, אם אינך סובל ברים אבל חברים שלך יוצאים בעיקר למקומות אלו תתחיל לצאת איתם ולבדוק מה בכל-זאת יקרה.. ככל שיחלוף הזמן ייתכן שההשקעה הזאת תפתח בפניך דלתות היכן שפעם היו קירות. קשה מאוד להסביר את העיקרון הזה.. עוד דוגמה: מכיר את הבחורות החמודות ההן שהגבר שלהן הוא לא אליל במיטה אך הן בכל-זאת יישארו איתו? כי הן נהנות ממנו בתחומים אחרים ומוכנות "להקריב" את הסקס לשם-כך ולדעתי זה משתלם.. יש עוד דברים מרתקים בעולם הזה חוץ מסקס. למרות שהדוגמה הזאת לא מציגה בצורה ישירה את הרעיון שאני מדבר עליו, היא אמורה לספק לך לפחות את הכיוון. תיצמד לכלל האצבע: ישנו משהו יותר גדול ממך והעולם אינו סובב סביבך, מה שאומר כי אם תיכשל או לא תשיג את רצונותיך, לא יקרה כלום בשורה התחתונה. ומנגד, גם אם תצליח, ההצלחה שלך תהיה חסרת חשיבות בעולם הזה! יש לך שתי דרכים להביט על הנושא:

- אם ההצלחה היא חסרת חשיבות אז לשם מה לטרוח בכלל?

- אם לא יקרה כלום במידה ואכשל או אצליח, אז ממה אני מפחד/מה עוצר אותי? אעשה מה שנראה לי כנכון והעולם יכול לקפוץ.. גם ככה הכל הבל הבלים וההצלחה או הכישלון שלי הם חסרי חשיבות. אני פשוט אפעל כמו שאני פועל כשבא לי לאכול או לשמוע מוזיקה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-04-2013 בשעה 17:38.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אם המקרה שלך הוא לא מהסוג של מגבלה פיזית כלשהי, חזותית ממש חמורה, בריאותית וכולי..

אני משאר כי אתה צריך לשנות את נקודת ההסתכלות שלך על כל העניין ולאחר-מכן להתחיל לפעול.

תוכל להתחיל בזה שתבין כי אתה לא יותר מבורג בעולם הזה, כמוני וכמו האחרים, וכי לצערך או שמחתך ישנו משהו יותר גדול ממך..
    דבר שבהרבה מקרים כדאי לך להשקיע למענו ולוותר לפרק-זמן מסויים על רצונותיך ועל הדרך שלך להשיג אותן, ואז ייתכן מצב שבו תבין כיצד המכונה החברתית שלנו פועלת.

לדוגמה, אם אינך סובל את העבודה שלך, תתחיל להשקיע בה, אם אינך סובל ברים אבל חברים שלך יוצאים בעיקר למקומות אלו תתחיל לצאת איתם ולבדוק מה בכל-זאת יקרה.. ככל שיחלוף הזמן ייתכן שההשקעה הזאת תפתח בפניך דלתות היכן שפעם היו קירות. קשה מאוד להסביר את העיקרון הזה.. עוד גומה: מכיר את הבחורות החמודות ההן שהגבר שלהן הוא לא אליל במיטה אך הן בכל-זאת יישארו איתו? כי הן נהנות ממנו בתחומים אחרים ומוכנות "להקריב" את הסקס לשם-כך ולדעתי זה משתלם.. יש עוד דברים מרתקים בעולם הזה חוץ מסקס. למרות שהדוגמה הזאת לא מציגה בצורה ישירה את הרעיון שאני מדבר עליו, היא אמורה לספק לך לפחות את הכיוון. תיצמד לכלל האצבע: ישנו משהו יותר גדול ממך והעולם אינו סובב סביבך, מה שאומר כי אם תיכשל או לא תשיג את רצונותיך, לא יקרה כלום בשורה התחתונה. ומנגד, גם אם תצליח, ההצלחה שלך תהיה חסרת חשיבות בעולם הזה! יש לך שתי דרכים להביט על הנושא:

- אם לא יקרה כלום במידה ואכשל או הצליח, אז ממה אני מפחד/מה עוצר אותי? אעשה מה שנראה לי כנכון והעולם יכול לקפוץ.. גם ככה הכל הבל הבלים וההצלחה או הכישלון שלי הם חסרי חשיבות. אני פשוט אפעל כמו שאני פועל כשבא לי לאכול או לשמוע מוזיקה.
    רוצה לדעת למה המקרה שלי שונה?
    כי הכרתי מישהי הייתה איתה במערכת יחסים הייתי מאוהב היא אמרה לי בבכי שהיא אוהבת אותי ואחר כך זרקה אותי וחזרה לאקס שלה, האקס היחיד שלה, ואמרה שהיא אוהבת אותו יותר מאת עצמה, ושאיתי אולי זו לא הייתה אהבה.
    קשה לי. ואני פגוע. ומאוהב.

לא סתם קוראים לגיל הזה טיפש-עשרה. תאמין לי שאני מכבד כאן כל אחד ואני מת על החבר'ה בקהילה הזאת, אבל הבעיה שלך באמת לא שונה.

אנשים כמוך משלמים הרבה מאוד כסף לכל מיני מומחים בתחום, כשהפתרון לבעיה שלהם היא פשוט להמשיך הלאה לבחורות חדשות.

למעלה מ-3 וחצי מיליארד נשים בעולם הזה ואתה נתקע על בחורה אחת ומסכנה שבעצמה לא יודעת מה היא רוצה?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לא סתם קוראים לגיל הזה טיפש-עשרה. תאמין לי שאני מכבד כאן כל אחד ואני מת על החבר'ה בקהילה הזאת, אבל הבעיה שלך באמת לא שונה.

אנשים כמוך משלמים הרבה מאוד כסף לכל מיני מומחים בתחום, כשהפתרון לבעיה שלהם היא פשוט להמשיך הלאה לבחורות חדשות.

למעלה מ-3 וחצי מיליארד נשים בעולם הזה ואתה נתקע על בחורה אחת ומסכנה שבעצמה לא יודעת מה היא רוצה?
    תראה, בוא נדבר תכלס, אני מחפש קשר רציני.
    אם אני אתאמן כמו שאתה אומר, זה יכול להתחרבש לי וקשה להסביר למה.

נגיד ואני אתחיל עם מישהי, ואצליח. תתחיל להיות מערכת יחסים. איך אני אמשיך להתאמן?

ויותר מזה אני אגיד לך. לפעמים אני הולך בדיזינגוף או סתם במקומות עם הרבה בחורות, אני פשוט לא מוצא את הסטייל שאני אוהב.
    אני לא אוהב בנות מזרחיות עם חולצה בתוך המכנסיים ששומעות ליאור נרקיס. אני לא אוהב בנות אוחצ'ות עם גאלח וצבעים בחצי מהראש.
    אבל הרוב בגיל שלי ככה! אני בן פאקינג 16, גם לזה עוד לא הגעתי.

הבחורה שהתאהבתי בה הייתה רגילה כזאת..זה נשמע טיפשי ולא חשוב בכלל אבל היא שמעה רק פופ בלדות ורוק כזה נחמד.
    זה נשמע דבילי ולא קשור אבל זה גם אמר משהו על האופי שלה! אופי שאני אוהב!
    אני לא מוצא כאלה.

בנות כוסיות יש בעיקר בסטייל המזרחי ובסטייל האוחצ'י הזה. ואני לא יכול להתחיל איתך
    לא בגלל שהן לא יכולות להימשך אליי או להתחבר אליי.
    זה סוג של בחירה לפי סטטוס!

בחורה שאוהבת אוחצ'ות נגיד, איכס מי יסתכל עליו, אני רוצה חבר עם צבעים בשיער עם קוצים ופוני!
    חלק מהבחורות רק יוצאות עם בחורים כאלה וכאלה. ושוב - למי אכפת? אני לא רוצה להיות עם כאלה בכל מקרה.
    אבל קשה לי למצוא סוג שאני אוהב ואני יכול להתחבר איתן. אם אני אתחיל עם אוחצ'ות אני רק אעשה לעצמי פאדיחות.
    ויותר מזה, אם אני מתחבר עם אוחצ'ות אני מכניס את עצמי לסיבוכים של מכות וריבים. אני מכיר את זה, ככה זה.
    יום אחד אתה בסטוץ עם אוחצ'ה אחת, יום אחרי זה יש לה חבר והוא מתקשר ומאיים עליך.\

זה הסטייל שאני מחפש בבחורות:
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 16-04-2013 בשעה 17:17.

אתה פשוט מתרץ פה שזה חבל על הזמן עד כמה. "אני אתאמן, זה יתחרבש, ואין לי איך להסביר"... תנסה לא להיות תלוי במחשבות שלך רגע. למה להיות אותו אחד שנכשל פעם? אנחנו הרבה פעמים נותנים אמון בראש שלנו יותר מידי, הוא גורם לנו להיכשל פעמים רבות. ממש כמו לנחש במבחן אמריקאי כשאתה יודע שאחת התשובות הן א' או ב' אתה מסמן משהו או לא מסמן בכלל. אם סימנת, לקחת סיכון עשית משהו שלא ידעת וגם סביר להניח לא תדע אם נכון עד שתקבל את המבחן. אותו דבר עם בחורה, לא תדע עד שתקבל ממנה תגובה. התגובה שלה לא צריכה להפחיד אותך, אתה צריך להיות גבר ושום דבר לא ישבור את מה שהיא תגיד.

אתה אוטומטית משדר לסביבה את מה שאתה רושם פה "אני יתחרבש" זה משהו שבחיים לא הייתי אומר על משהו שיש לי את היכולת לעשות לבצע ולהצליח. אז מה היא דחתה אותך... הפסד שלה. היא לא רואה את היופי שבך, לא רואה את מה שאתה רואה בה בחזרה, והיא תפספס אותך או שתחליט שהיא כן רוצה אותך. אני לא חושב שללכת בדיזינגוף ולנסות להתחיל עם בחורות שנראות לך "מתאימות" לקשר רציני אכן יצליח לך. אני חושב שאתה צריך להסתכל קצת מסביבך, בטוח יש הרבה מאוד בחורות שמעוניינות גם כן במשהו בדיוק כמוך, גם אם לא. אתה יכול לגרום להן אם לא תתפתה ישר לנשיקה או רגע אינטימי, אל תשכח אתה זהו שמוביל בסופו של דבר.

עריכה: דווקא הבחורות הנחמדות האלה נופלות על המניאקים. הפכים משלימים.

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 16-04-2013 בשעה 17:22.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אתה פשוט מתרץ פה שזה חבל על הזמן עד כמה. "אני אתאמן, זה יתחרבש, ואין לי איך להסביר"... תנסה לא להיות תלוי במחשבות שלך רגע. למה להיות אותו אחד שנכשל פעם? אנחנו הרבה פעמים נותנים אמון בראש שלנו יותר מידי, הוא גורם לנו להיכשל פעמים רבות. ממש כמו לנחש במבחן אמריקאי כשאתה יודע שאחת התשובות הן א' או ב' אתה מסמן משהו או לא מסמן בכלל. אם סימנת, לקחת סיכון עשית משהו שלא ידעת וגם סביר להניח לא תדע אם נכון עד שתקבל את המבחן. אותו דבר עם בחורה, לא תדע עד שתקבל ממנה תגובה. התגובה שלה לא צריכה להפחיד אותך, אתה צריך להיות גבר ושום דבר לא ישבור את מה שהיא תגיד.

אתה אוטומטית משדר לסביבה את מה שאתה רושם פה "אני יתחרבש" זה משהו שבחיים לא הייתי אומר על משהו שיש לי את היכולת לעשות לבצע ולהצליח. אז מה היא דחתה אותך... הפסד שלה. היא לא רואה את היופי שבך, לא רואה את מה שאתה רואה בה בחזרה, והיא תפספס אותך או שתחליט שהיא כן רוצה אותך. אני לא חושב שללכת בדיזינגוף ולנסות להתחיל עם בחורות שנראות לך "מתאימות" לקשר רציני אכן יצליח לך. אני חושב שאתה צריך להסתכל קצת מסביבך, בטוח יש הרבה מאוד בחורות שמעוניינות גם כן במשהו בדיוק כמוך, גם אם לא. אתה יכול לגרום להן אם לא תתפתה ישר לנשיקה או רגע אינטימי, אל תשכח אתה זהו שמוביל בסופו של דבר.

עריכה: דווקא הבחורות הנחמדות האלה נופלות על המניאקים. הפכים משלימים.

בוריס.
    אני מבין ב100% מה שאתה אומר, מבטיח לך. ואני מודה, אני משתפן. אני שפן פחדן.
    אני הולך בשטח ומתרץ. זאת לא נראית משהו...זאת נראית אוהבת ערסים מדי...אבל אין מה לעשות! קשה לי.
    אבל אני מבטיח לך שאם אני רואה מישהי שנראית בסגנון שלי, אני יכול לבוא בשיא הביטחון ולמשוך בחוטים ולהיות בעל חוש הומור ולהיות המוביל והבוחר וליצור משיכה אדירה.

והאמת? אחרי אותה בחורה שזרקה אותי, היו לי 3 סטוצים. סטוץ אחד שהיה בטוח מההתחלה...מישהי שחרמנית עליי ואני גם עליה אבל אנחנו לא רוצים קשר רציני.
    עכשיו החלטתי להפסיק עם זה ואנחנו ידידים ממש טובים.

עוד אחת הכרתי והיה לי איתה סטוץ. התנשקנו הרבה והרגשתי ממש ביטחון איתה. הצחקתי אותה והיא נמרחה עליי. השלישית הייתה בחורה שגרה לידי, בהתחלה רציתי אותה כבת זוג אז התחלתי איתה. אחרי זמן קצר יצרתי משיכה והתנשקנו הרבה (זה היה עם עוד חברים).
    אבל אחרי זמן קצר פשוט הרגשתי שלא באלי אותה!! היא מאוד יפה, וגם לא סתומה, ואולי קצת בקטע שלי. אבל היא רוסיה כזאת, מהקשוחות האלה! מכירים כאלה?
    זה לא בשבילי. ואתה יודע מה הכי אהבתי בבחורה שהתאהבתי בה? שהיא הייתה כזאת חמודה ושקטה...היו לה הבעות פנים כאלה חמודות וקול כזה חלש ומתוק. זה מושך אותי. אני לא רוצה לזיין, אני רוצה לאהוב....

קשה לי לא להשתפן, קשה. כשאני רואה בנות בסגנון שלי יש לי כלכך הרבה ביטחון שאני יכול לבוא ולהיות סטלן. לבוא ולהתבדח כמו הדברים שסימפל פיקאפ עושים.
    אני לא יודע...קשה לי. קשה לי לראות תמונות שלהם מתנשקים אחרי שהיא אמרה לי שהיא שכחה ממנו בכתה לי ואמרה "אתה לא מבין בכלל כמה אני אוהבת אותך"...קשה לי לראות אותה מרחוק ברחוב עם חברות שלה. קשה לי שמישהו אומר לי "דיברתי איתה, אמרתי לה שראיתי אותך. והיא שאלה מה הוא אמר עליי שאני זונה ומכוערת וזה? תגיד אני לא נפגעת, אני יודעת שהוא מת לחזור אלי". מה היא עשתה ממני? פאקינג סמרטוט??!

הדבר הזה קרה אתמול, ערב יום העצמאות. גם ראיתי אותה מרחוק באותו רגע שחבר דיבר איתה ולאחר מכן סיפר לי מה היא אמרה.
    באותו רגע נמרחתי על מישהי (ידידה). בכוונה. והיא הבינה מה אני עושה, ועזרה לי עם זה.
    אני מנסה להראות שהמשכתי הלאה אבל אני לא מצליח לעשות לה את הסוויצ' בראש.

תבין, הדבר היחיד שאמרתי לה זה היה הודעה בפייסבוק "מעניין לי ת'תחת אל תדברי אליי יותר ואל תצרי קשר בשום דרך". היא אמרה "אמאלה XX למה?", עניתי ככה, היא "נו לפחות תסביר לי למה". פשוט עניתי לא בא לי. ומאז לא דיברנו.
    זה כואב לי, פאקינג כואב!!! אני מסתכל אחורה ואומר לעצמי שלא דמיינתי שדבר כזה יקרה.

חפרתי.......הבנתם את העניין.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

לדוגמה, אם אינך סובל את העבודה שלך, תתחיל להשקיע בה, אם אינך סובל ברים אבל חברים שלך יוצאים בעיקר למקומות אלו תתחיל לצאת איתם ולבדוק מה בכל-זאת יקרה.. ככל שיחלוף הזמן ייתכן שההשקעה הזאת תפתח בפניך דלתות היכן שפעם היו קירות. קשה מאוד להסביר את העיקרון הזה.. עוד דוגמה: מכיר את הבחורות החמודות ההן שהגבר שלהן הוא לא אליל במיטה אך הן בכל-זאת יישארו איתו? כי הן נהנות ממנו בתחומים אחרים ומוכנות "להקריב" את הסקס לשם-כך ולדעתי זה משתלם.. יש עוד דברים מרתקים בעולם הזה חוץ מסקס. למרות שהדוגמה הזאת לא מציגה בצורה ישירה את הרעיון שאני מדבר עליו, היא אמורה לספק לך לפחות את הכיוון. תיצמד לכלל האצבע: ישנו משהו יותר גדול ממך והעולם אינו סובב סביבך, מה שאומר כי אם תיכשל או לא תשיג את רצונותיך, לא יקרה כלום בשורה התחתונה. ומנגד, גם אם תצליח, ההצלחה שלך תהיה חסרת חשיבות בעולם הזה! יש לך שתי דרכים להביט על הנושא:

- אם לא יקרה כלום במידה ואכשל או אצליח, אז ממה אני מפחד/מה עוצר אותי? אעשה מה שנראה לי כנכון והעולם יכול לקפוץ.. גם ככה הכל הבל הבלים וההצלחה או הכישלון שלי הם חסרי חשיבות. אני פשוט אפעל כמו שאני פועל כשבא לי לאכול או לשמוע מוזיקה.
    לא הבנתי מה שאתה אומר.. אתה אומר לעשות לעצמי תקופת יובש בלי בחורות בלי שום דבר בלי יציאות אפילו (וואט דה פאק?) ואז לחזור לזה יום אחד?
    לא מנסה להיות ציני, באמת שלא הבנתי מה אתה אומר

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תראה, בוא נדבר תכלס, אני מחפש קשר רציני.
    אם אני אתאמן כמו שאתה אומר, זה יכול להתחרבש לי וקשה להסביר למה.

נגיד ואני אתחיל עם מישהי, ואצליח. תתחיל להיות מערכת יחסים. איך אני אמשיך להתאמן?

ויותר מזה אני אגיד לך. לפעמים אני הולך בדיזינגוף או סתם במקומות עם הרבה בחורות, אני פשוט לא מוצא את הסטייל שאני אוהב.
    אני לא אוהב בנות מזרחיות עם חולצה בתוך המכנסיים ששומעות ליאור נרקיס. אני לא אוהב בנות אוחצ'ות עם גאלח וצבעים בחצי מהראש.
    אבל הרוב בגיל שלי ככה! אני בן פאקינג 16, גם לזה עוד לא הגעתי.

הבחורה שהתאהבתי בה הייתה רגילה כזאת..זה נשמע טיפשי ולא חשוב בכלל אבל היא שמעה רק פופ בלדות ורוק כזה נחמד.
    זה נשמע דבילי ולא קשור אבל זה גם אמר משהו על האופי שלה! אופי שאני אוהב!
    אני לא מוצא כאלה.

בנות כוסיות יש בעיקר בסטייל המזרחי ובסטייל האוחצ'י הזה. ואני לא יכול להתחיל איתך
    לא בגלל שהן לא יכולות להימשך אליי או להתחבר אליי.
    זה סוג של בחירה לפי סטטוס!

בחורה שאוהבת אוחצ'ות נגיד, איכס מי יסתכל עליו, אני רוצה חבר עם צבעים בשיער עם קוצים ופוני!
    חלק מהבחורות רק יוצאות עם בחורים כאלה וכאלה. ושוב - למי אכפת? אני לא רוצה להיות עם כאלה בכל מקרה.
    אבל קשה לי למצוא סוג שאני אוהב ואני יכול להתחבר איתן. אם אני אתחיל עם אוחצ'ות אני רק אעשה לעצמי פאדיחות.
    ויותר מזה, אם אני מתחבר עם אוחצ'ות אני מכניס את עצמי לסיבוכים של מכות וריבים. אני מכיר את זה, ככה זה.
    יום אחד אתה בסטוץ עם אוחצ'ה אחת, יום אחרי זה יש לה חבר והוא מתקשר ומאיים עליך.\

זה הסטייל שאני מחפש בבחורות:
    חחחחח מה ישך מאוחצ'ות
    הם האנשים הכי נורמלים הארץ במסריחה שלכם היחידים שיודעים להנות....היציאות הכי טובות שלי היו עם אוחצ'ות

ואם אתה מחפש לוק כזה בבנות אז אתה לא צריך יותר מדי...זה לוק ממוצע לחלוטין וכל מה שאתה צריך זה להיות בחור ממוצע.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחח מה ישך מאוחצ'ות
    הם האנשים הכי נורמלים הארץ במסריחה שלכם היחידים שיודעים להנות....היציאות הכי טובות שלי היו עם אוחצ'ות

ואם אתה מחפש לוק כזה בבנות אז אתה לא צריך יותר מדי...זה לוק ממוצע לחלוטין וכל מה שאתה צריך זה להיות בחור ממוצע.
    רובם סתם נערים בלתי משכילים ששומעים מוזיקה גרועה שלא ברא השטן...
    זה שהם יודעים לחגוג זה לא אומר שום דבר חיובי עליהם

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רובם סתם נערים בלתי משכילים ששומעים מוזיקה גרועה שלא ברא השטן...
    זה שהם יודעים לחגוג זה לא אומר שום דבר חיובי עליהם
    ארמין זאת מוזיקה גרועה? טיאסטו זאת מוזיקה גרועה? דש ברלין זאת מוזיקה גרועה? האחים פרז זאת מוזיקה גרועה?

YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ארמין זאת מוזיקה גרועה? טיאסטו זאת מוזיקה גרועה? דש ברלין זאת מוזיקה גרועה? האחים פרז זאת מוזיקה גרועה?

וואו, אין לי מושג מי האמנים שציינת כרגע.
    אבל מהקצת שאני יודע עליהם, הם שומעים את איזי ועידו צוקי האלה או איך שלא קוראים להם...וזה ממש אבל ממש גרוע.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect