יש מלא שאומרים שהלכיון דופק ברכיים? זה באמת נכון? אפשר מחקרים שתומכים בתשובה בבקשה![]()
יש מלא שאומרים שהלכיון דופק ברכיים? זה באמת נכון? אפשר מחקרים שתומכים בתשובה בבקשה![]()
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 18-07-2008 בשעה 18:22.
|
|
גם מתי שאתה הולך ברחוב זה דופק... קיצור סתם שטויות.
הליכון הכי פחות דופק את הברכיים..תלוי כמובן איזה הליכון
מתי שאתה רץ על המדרכה או על כביש כמו רוב הרצים זה דופק בהרבה יותר.
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
יש דבר שנקרא סחוסים
אבל חוצמיזה אני לא מאמין שמשהו יכול לקרות
האמת היא שיש אנשים שאשכרה לא יודעים ללכת נכון, אז תוודא שאתה יודע חחח ( מעניין איך XD )
רק שתדע שריצה על החול בים זה אחד הדברים הכי מסוכנים, אם אתה רץ בים יש שיפוע שלילי לכיוון המים ולכן שאתה רץ על ברך אחת יש לך יותר מעל הברך השנייה, אם אתה רץ בים תחפש מקום שהחול יחסית ישר, בעיקרון גומי זה המשטח האידאלי יש גומי בגני שעשועים חדשים זה אידאלי אם אין כורכר זה גם טוב, זה גם תלוי בסוג הנעליים, בבולמים, לכן חשוב להתאים את הנעל שלך לסוג המשטח, אם אתה רץ על המדרכות תחפש נעליים עם בולם זעזועים חזק יותר אם לא אז עם בולם חזק פחות, אני אישית נגד הליכון, זה לעצלנים, תרוץ בחוץ תהנה מהרבה דברים אחרים, הליכון זה עצלנות!
לא חסר לי דיונות מאחורי הבית , יש לי אחלה מסלול. ריצה על הליכון לא רק שהיא דופקת את הסחוס היא גם משעממת, לפחות שתיהיה מהנה כל הזמן אתה צמוד למסך שם , אותו דבר. לפחות בדיונות יש המשכיות דרך אחרת.
הליכון לפי דעתי קצת פחות דופק ממדרכה אבל בכל זאת עדיף לרוץ על מדרכה מאשר הליכון. הליכון זה בתחתית , זה שנגמרו כל האופציות אתם הולכים לעשות אירובי שם.
ויש מסלולים עם גומי אחד הנוחים שיש לריצה. זה לא רק בגני שעשושים יש כבר מסלולים מוכנים. בכל עיר יש כזה דבר. אם ביבנה יש אז חייב להיות בכל עיר חח..
מה קשור לא מבין? אתה רואה מישהו עכשיו רץ באיזזה גן ילדים עושה סיבובים כמו מיסכן ? אם כבר פארקים גדולים אם דשא זה משהו אחר ..
ומה קשור הליכון זה לעצלנים איזה שטויות בניגוד אלייך או לאנשים אחרים הם שומרים על הרגליים שלהם ולא הולכים לרוץ על כביש אולי זה משעמם אבל לפחות מונע פציעות מיותרות .
לוקחים אייפוד אם מוזיקה טובה והכל טוב..
ובים צריך לרוץ אם נעליים לא יחפים לא שמים לב וזה מזיין את הקרסול
נערך לאחרונה על ידי Asmo; 20-07-2008 בשעה 18:47.
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
לא יודע המ להגיד לך, לדעתי זה יותר עיניין של נעליים ולא של "ללמוד לרוץ" אבל מקבל את זה.