מצרכים
חומרים:
150 גרם חמאה
4\3 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
רבע כפית מלח
חציי כפית אבקת אפייה
חצי כפית תמצית ווניל
רוטב לשוקולד :
250 גרם שוקולד מריר
כוס ו4\3 כוסות סוכר
רבע כפית מלח
1 ושליש כוסות מים רותחים
2 חלמונים
כפית אחת תמצית ווניל
אופן ההכנה
הכנת הרוטב :
ממיסים את השוקולד בלי הסוכר [ על אדים ] ואחרי שנמס מוסיפים את הסוכר והמלח .
מחמיים את הסיר בחום בינוני נמוך ויוצקים לתוך התערובת באיטיות את המים הרותחים מערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי .
מקציפים את החלמונים בקערה ובוחשים לתוכם שתי כפות מהרוטב החם , אחר כך בוחשים את החלמונים לתוך הרוטב ומבשלים תוך בחישה על אשדקה דקיקה מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית הווניל
להכנת העוגה :
מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת אוורירית מוסיפים את הביצים אחת אחת ומקצים היטב לאחר כל הוספה . מניפים יחד את הקמח המלח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת תוך כדי בחישה . מוספים לבלילה 2 כוסות מרוטב השוקולד ומוסיפים כף תמצית ווניל .
בוחשים היטב .
אופים ב-175 מעלות בתאבון :]
קרדיט לאתר אחר



ציטוט ההודעה





