מצרכים:
2 כוסות קינואה שטופה
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
3 כוסות מים קרים
מלח, פלפל
חצי כפית כורכום
3 בצלים ירוקים קצוצים
חצי כוס עלי כוסברה
12 עגבניות שרי אדומות וצהובות חתוכות לרבעים
8 זיתי קלמטה פרוסים
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
- שמים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל.
- מוסיפים את הקינואה ומטגנים כשתי דקות, מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה מאד 7 דקות.
- מפוררים מעט במזלג ומעבירים לקערה.
- אל הקערה מוסיפים את שאר חומרי הסלט: עגבניות שרי, בצלים ירוקים, כוסברה והזיתים. מערבבים עם שמן זית, מגישים עם קציצות הדגים.