זמן הכנה: 40דק'
מספר מנות: 8
200 גר' שוקולד מריר
50 גר' שוקולד לבן או חלב
100 גר' חמאה
חצי מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קקאו
4 כפות קמח מצה
חופן אגוזים
כפית תמצית וניל
כפית נס קפה
מעט מלח
אופן ההכנה
1. יש להמיס את השוקולד המריר בלבד עם החמאה מעל סיר מים או במיקרו.
2. מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לשוקולד החלב/לבן.
3. שופכים לקערה בינונית משומנת את הבלילה.
4. "שותלים" את קוביות שוקולד החלב/לבן בצורה מפוזרת בבלילה.
4. אופים בחום של 170 מע' למשך כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת.
5. פורסים לקוביות ובוזקים אבקת סוכר.
![]()




ציטוט ההודעה

