1 לא אולי 3-4
|
|
לי אין מאמרים שמוכיחים אחרת ממה שאמרתי. לך יש מאמרים שמוכיחים את מה שאמרת?
ותאמין לי כשאני התחלתי להתאמן הייתי בן 14.. לחיצת כתפיים עם 10 קילו =\ בלע אני כנראה הייתי מצליח לעשות חזרה אחת ומתפרק
Bring the Violence-
לדעתי הגזמת עם חזרה אחת 10 קילו אבל זאת דעתי..
ונגיד שכן אז מצאת תרגיל אחד רק..
יש לך עוד? לא, כי אין עוד תרגיל שה-RM1 שלו בגיל 14 הוא 10 קילו
ואין לי מאמרים אבל אמרו לי מאמנים, הייתי ב-2 מכונים שונים והם אמרו את אותו דבר שלגיל הזה פשוט לא בריא אימון כוח
זה לא בריא מכמה סיבות.
המתאמן הצעיר הוא בד"כ לא מתאמן מנוסה ויכול לעשות שטויות בתרגיל ולפצוע את עצמו.
אימוני כח הם לא רק חזרות נמוכות יש עוד הרבה גיוונים קשים מאוד בשביל זה ואתה צריך טיפה נסיון באימון =\
שתידע לך שזה לא מספיק רק בתמונות.
זה אפשרות לכך שאתה לא נושם טוב ותאמין לי לא חסר דברים שאתה יכול להרוס אם אתה לא עושה את זה נכון (חפש ולסלביה ותראה :X)
Bring the Violence-
ככה קוראים לזה?
ותקשיב.. האימון כוח גם עושה משהו לעצמות, בגיל צעיר זה בעצם בגיל ההתפתחות
לכן זה לא בריא בגיל ההתפתחות לעשות אימוני כוח יכול לפגוע בעצמות ולשבש תגדילה
אז בגלל שגם לי וגם לך אין הוכחות, אתה מעדיף לקחת תסיכון?
ומזתומרת לא מספיק רק בתמונות לא הבנתי
נערך לאחרונה על ידי Smirnoff; 21-11-2006 בשעה 15:48.
אימון כוח למתאמנים חדשים הוא לא בריא, במיוחד לצעירים, אבל זה לא כי הוא יגרום להם להפסיק לגבוהה,
זה בגלל שיווצר לחץ על העצמות שיכול לגרום לנזקים עתידיים, העצם לא מספיק דחוסה, וזה גורם ללחץ שהוא לא בריא לגוף, אבל זה רק אימון עם משקלים באמת גבוהים שמהווים את השיא שהבנאדם (ילד) מסוגל להרים בחזרה 1 (RM1)
לא הוכך באף מקום שאימון משום סוג שהוא פוגע בגדילה, אבל אם אתה לא מבצע נכון תרגיל לא עובד במשקל שמתאין לגוף שלך לא נושם נכון מעמיס יותר מדי סטים לשריר זה יפגע בך גם אם אתה לא צעיר...
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
זה לא מנמיך אלא פוגע בגדילה. תרגילים לא נכונים בגיל צעיר כגון כל תרגיל חופשי ללא מתקן פוגע בגב שגורר לבעיות גדילה.
כמו ש ys אמר אין לך ממה להיות לחוץ בגיל כל כך צעיר ללכת למכון, ובגיל הזה לא ממש יעזור לך ולא תגדל לשום מקום תישאר אותו ילד קטן (ובקרה אתה כזה) חכה עוד שנתים שלוש.
Mirko Crocop K-1
בולשיט.. אני בשנה גדלתי ותפחתי רציני.. במקום להיות קמבודי קטן יש לי עכשיו שרירים לפחות =\
כל תרגיל חופשי? נדמה לך שמכונות כח לא יכולות לקרום לעצירה בגדילה הזאת שאתה מדבר עליה?
זה שטויות =\ אנשים מפחדים ממשקל חופשי >.>
כאילו לחיצה בשכיבה עם מוט תגרום לך נזק בגב? תעשה לי טובה =\
אה וד"א נראה לי בארה"ב פורסם חוק שמותר לילדים להתאמן מגיל 8\10 (אחד מהם).. בארץ יש מכוני כושר שמותר מגיל 12... בגלל שהוכח שזה לא פוגע בגדילה. (בין היתר)
Bring the Violence-
אם הוכח למה אין מאמרים ונושאים על זה זה כזה מעצבן שאי אפשר למצוא
והויכוח שלכם עכשיו סתם מבלבל וחבל.... רק מדעה מוסמכת ביותר אפשר לדעת...
תיקראו את זה זה מתוך האתר ynet-
מבנה הגוף והרמת משקולות
כאמור, הפגיעה האפשרית בפוטנציאל הצמיחה הסופי של ילדים שמתחילים להתאמן בגיל מוקדם עשויה לנבוע ממאזן קלורי שלילי בגיל ההתבגרות, ואין בהכרח קשר בינה לבין אימוני כוח והרמת משקולות בגיל הצעיר. העובדה כי משקולנים רבים הם נמוכים מקורה בהתאמה שבין הגוף לענף: טיפוס גוף כזה מתאים להרמת משקולות כשם שכדורסלן גבוה יצליח יותר בכדורסל - ולא משום שהכדורסל הפך אותו לגבוה.
כיום דווקא מכירים ביתרונות הרבים של אימוני כוח גם לילדים, ואת ההוכחה לכך ניתן למצוא בחוק הספורט שעודכן לאחרונה, והוא מתיר גם לקטינים מתחת לגיל 14 להתאמן בחדר הכושר.
תודה רבה >.<
וכן, דיאטה לא מומלצת לילדים בגיל ההתבגרות בגלל מה שנאמר למעלה![]()
Bring the Violence-
נערך לאחרונה על ידי PinkMist; 22-11-2006 בשעה 15:09.
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)