שלום!
אני במכון כושר בן 16 ומרים 60 קילו במוט חזה...
יש לי בעיה בחזה... הצד השמאלי יותר מפותח(הרבה יותר) מהצד הימני(לא מרגישים את השריר בצד הזה) ורציתי לדעת אם בשלב כלשהו החזה יתאזן....![]()
שלום!
אני במכון כושר בן 16 ומרים 60 קילו במוט חזה...
יש לי בעיה בחזה... הצד השמאלי יותר מפותח(הרבה יותר) מהצד הימני(לא מרגישים את השריר בצד הזה) ורציתי לדעת אם בשלב כלשהו החזה יתאזן....![]()
|
|
רואים את ההבדלים בבירור.... החזה השמאלי הוא רגיל(רואים שהוא מפותח) והימני פשוט כאילו לא התאמנתי בכלל...
אחי לחבר שלי יש בדיוק אותה בעיה
טוב אחי אני לא יודע למה אתה שואל פה בישביל זה יש לך את המדריך במכון...
תשאל אותו - ואם הוא לא יודע אז הוא חרא של מדריך...
Nemesis
אצלי בערך אותה בעיה רק שאצלי הימני יותר חטוב והשמאלי יותר עם נפח
מעצב גראפי לכל מטרה.
גוף האדם לא סימטרי בכללי
אם תמשיך להתאמן הם יתאזנו לאט לאט
מג"ב שכם
התאמנתי 9 חודשים ואז עשיתי הפקה של חצי שנה ועכשיו עוד פעם אני מתאמן כבר חצי שנה
אני מתאמן 9-10 חודשים ותראה בתמונה שהחזה גם אצלי לא ממש שווה בשניהם
מג"ב שכם
אם כבר מדברים על תמונות, איך אתה יכול להסביר את ההבדלים בין התמונה בפרופיל שלך לתמונה שבחתימה? (לא ברורה, מעט מרוחה וכו' , וכמובן שאתה הרבה יותר גדול בתמונה בחתימה + משהו לא מסתדר לי עם היד האחורית שלך.. )
בקשר לפותח האשכול, תאמין להתאמן, ובשום אופן אל תתן דגש לצד אחד, זה בסופו של דבר יתאזן, תאכל טוב, אתה שומר על תזונה?, התנועה שלך נכונה? אולי כדאי להוריד משקל, כדאי להגיע לתנועה מושלמת ככה שלא תתן יותר דגש לצד אחד בחזה..
אני מטר 83 שוקל 72 עם 9% שומן.. אז נראה לי שזאת לא בעיה של תזונה...(אין לי ארוחות קבועות...אוכל מתי שבא..)
בחזה הימני שלי יש מין שקע כזה.. לא יודע איך להסביר את זה...ולא רואים את השריר כמו בצד השמאלי..
pingvin אצלי ההבדלים יותר גדולים..
נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 08-05-2007 בשעה 17:46. סיבה: הוספתי משהו..
ציטוט:
(אין לי ארוחות קבועות...אוכל מתי שבא..)
פה הבעיה שלך
נערך לאחרונה על ידי tomerzhr; 08-05-2007 בשעה 18:05.
אחי... אל תעשה רק יד אחת בחזה! זה בטוח לא.
לדעתי זה נגרם פשוט מתנועה לא נכונה... כי קשה לי להאמין שאתה עובד ב100% נכון ומחלק את המשקל בדיוק שווה בשווה בין שני הצדדים ובכל זאת הוא לא מאוזן.
כמו שילו Yellow Slider אמר. לדעתי תוריד קצת משקל תבדוק שאתה עושה את התנועה הכי נכון שאפשר. ואז שום תעלה. לדעתי צריך להסתדר.
אה, וכשאתה עושה תרגיל- אתה מרגיש ת צד ימין יותר או להפך? או שאתה מרגיש אותם בדיוק אותו דבר וכשאתה מסיים החזה עדיין לא אותו דבר.?
יש לי עקמת קלה...זה לפחות מה שהאורטופד אמר לי..אולי זה קשור איכשהוא?
ובקשר לאיזה צד אני מרגיש.. עכשיו אני זז לחדר כושר אז אני יבדוק..
אני מרגיש את 2 הצדדים במידה שווה
נערך לאחרונה על ידי LeBRoN; 08-05-2007 בשעה 20:29.
מן הסתם התמונה שאצלי באווטר היא מלפני 3-4 חודשים התמונה שבחתימה היא מעכשיו
לפני 3-4 חודשים הייתי סתם חטוב מעפן עכשיו אני מסיבי
והיד האחורית שלי תמיד הייתה גדולה לשאר היד ויצאה ממנה ... אם אתה רוצה אני יצלם רק יד אחורית ותראה...
והאיכות זה כבר מצלמת אינטרנט ב 50 שקל ...
תראה תתמונות שלי באתגר איך היד שלי נראת ותראה איך האחורית יוצאת ממנה כמו כדור.
נערך לאחרונה על ידי pingvin; 08-05-2007 בשעה 21:11.
מג"ב שכם