קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דעה | המשתמש שלי
    על ידי orhero בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 08:32
  2. [דעה] דוד שלי בנה מפרט אני צריך חוות דעת!
    על ידי T0Blerone בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 23:22
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-05-2007, 20:16
  4. דעה שלי על הדיוידי של סקאזי
    על ידי YaBoy בפורום אלקטרונית
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 21:07
  5. [דעה] שלי על PES5
    על ידי LinkinH בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 23:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

[דעה] השנאה שלי למדריד - עמוד 2

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    הגזמת.. חפרת אחושילינג..
    אתה מדבר על דברים שהיו מזמן, אני אוהד בארסה בעצמי ואני שונא את ריאל אבל יש גבול..
    הגעת לזמנים של לפני 50 שנה עם השנאה שלך.
    היום אף אחד לא מסתכל על התקופה הזאת. אווירה כזאת תהיה תמיד בין ריאל לברצלונה וזה בגלל התחרותיות בין 2 המועדונים. גם לברצלונה יש אוהדים פאנאטיים. לכל קבוצה יש.

סוף סוף אחד מאוהדי ברצלונה שאומר משהו נורמלי.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

עוד חש...
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 24-03-2008 בשעה 20:02.

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    לקללות אני לא מתייחס כי באמת לא באתי לריב פה עם אף אחד, וספלאש וסקיילאנסר תראו שהעלתי את הנושא הזה הרבה לפני שהמשחק עם ולנסיה נגמר.
    ועכשיו אני רואה את ההתלהמות שלכם אז הנה אני אקדים תרופה למכה:
    הוכחה שריאל קבוצה בצל הפשיזם http://www.youtube.com/watch?v=UW1KeS21WHw שימו לב לזמנים הבאים בסרטון 00:09, 00:20, 1:48, 3:10 בכל הזמנים שציינתי מופיע סמל הפשיזם צלב ועיגול, אתם מוזמנים לחפש בעצמכם ביוטיוב Skinheads וwhite power ולמצוא את אותם מקועקעים על גופם של הניאו נאצים, אתם תומכים בקבוצה כזאת?! אני פשוט נגעל ממנה.
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A8%D7%99%D7%93 זה מידע בויקיפדיה על ריאל, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...A0%D7%A7%D7%95 זה על פרנקו תעשו את ההקבלה בין התארים ושנות שלטונו בעצמכם.
    ותיקון אחד יש לי די סטפנו כן שיחק בנבחרות לאומיות ב-3 נבחרות שונות אבל פיפ"א לא נתנה לו לשחק בגביע העולמי (מונדיאל)
    תשמע אחי אני תומך בארסה מאז ומתמיד ואני באמת שונא את ריאל,
    אבל מה שהבאת פה זה די שטויות.
    אתה יודע שלפני כמה שנים שבחרו נשיא חדש לבארסה אז התמודד על התפקיד יהודי ספרדי ורק בגלל גרעין האוהדים האנטישמי של בארסה ועקב
    זה שהם איימו על חייו הוא החליט לפרוש מהמירוץ לתפקיד.

בקיצור אין קבוצה באירופה שהגרעין הקשה של האוהדים שלה לא קיצוני.

I LOVE INTER

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    409
    משפט מחץ
    שים ג'ל על הפוני ושמור על קשר טלפוני

אני שונא את ריאל כי היא משחקת מגעיל ומלוכלך, לא מעניינת אותי ההיסטוריה.

ברצלונה מעדיפה משחק יפה על ניצחון מבחינתי שהיא תשחק מושלם ותהיה על 0-0 מאשר שתשחק מגעיל ותנצח 1-0 הגול בדקה 80 כמו שריאל אוהבת לעשות כבר כמה שנים טובות.

חוץ מזה שברצלונה בונה את עצמה תמיד עם שלד של שחקני בית וריאל לא ממש שמה על הנוער שלה למרות שלאחרונה התחילה להשקיע בנוער ב"חיפוש אחרי ראול הבא" שד"א הוא לא גדל בריאל אלא ביריבה אתלטיקו, אם זה הסמל שלהם הם ממש אפסים, אם שחקן היה מגיע מהפועל למכבי אני לא חושב שהייתי אוהב אותו ברמה שאוהדי ריאל אוהבים את ראול.

הסיבה שברצלונה לא מפרקת את הליגה היא שהיא לא השקיע סכומים מטורפים והעדיפה להשים את המושכות על בוג'אן ודוס סאנטוס ולא להביא שחקנים במליוני דולרים בניגוד לריאל שאת שחקני הנוער שלהם מוכרים ומביאים שחקנים כמו פפה או מרסלו או ברזילאי אחר.. כאילו לא קיימים זרים כולם ברזילאים.

קיצר אני יכול לחפור על כמה שאני שונא אותם עוד שנה אבל הוכחתי פה נקודה, ברצלונה קבוצה עם עקרונות ואהבה לכדורגל יפה וריאל מעדיפה למכור את העקרונות שלה ולנצח בצורות מפוקפקות מנבדלים או משהו.
    יאללה מכבי! לעולם לא תצעדי לבד

8 זה בדם אבי נמני במכבי לעולם

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bl9PJ5KczJM[/YOUTUBE]

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    אתה יודע שלפני כמה שנים שבחרו נשיא חדש לבארסה אז התמודד על התפקיד יהודי ספרדי ורק בגלל גרעין האוהדים האנטישמי של בארסה ועקב

צודק 100 אחוז, לכל קבוצה בעולם יש את הגרעין הקשה שלה, הקיצוני או כמו שקוראים לזה בארץ קומץ, שמה לעשות יש לו דעות שמגיעות גם לאיומים ולצערי גם למעשים, אז כל אחד יבוא ויגיד פה ריאל הם אנטישמים, ובארסה הם אנטישמים? לא מתאים, רובם וכמעט כולם לא כאלה.

למעט קבוצות כמו ליון, פיינורד,לאציו ורומא ועוד כמה שלא עולות לי ממש בראש עכשיו יש להם אחוז קהל גבוה של שונאי יהודים,כושים וכל זה...

יהיה כיף!

ציטוט נכתב במקור על ידי Galoni צפיה בהודעה

ברצלונה מעדיפה משחק יפה על ניצחון מבחינתי שהיא תשחק מושלם ותהיה על 0-0 מאשר שתשחק מגעיל ותנצח 1-0 הגול בדקה 80 כמו שריאל אוהבת לעשות כבר כמה שנים טובות.

חוץ מזה שברצלונה בונה את עצמה תמיד עם שלד של שחקני בית וריאל לא ממש שמה על הנוער שלה למרות שלאחרונה התחילה להשקיע בנוער ב"חיפוש אחרי ראול הבא" שד"א הוא לא גדל בריאל אלא ביריבה אתלטיקו, אם זה הסמל שלהם הם ממש אפסים, אם שחקן היה מגיע מהפועל למכבי אני לא חושב שהייתי אוהב אותו ברמה שאוהדי ריאל אוהבים את ראול.

הסיבה שברצלונה לא מפרקת את הליגה היא שהיא לא השקיע סכומים מטורפים והעדיפה להשים את המושכות על בוג'אן ודוס סאנטוס ולא להביא שחקנים במליוני דולרים בניגוד לריאל שאת שחקני הנוער שלהם מוכרים ומביאים שחקנים כמו פפה או מרסלו או ברזילאי אחר.. כאילו לא קיימים זרים כולם ברזילאים.

קיצר אני יכול לחפור על כמה שאני שונא אותם עוד שנה אבל הוכחתי פה נקודה, ברצלונה קבוצה עם עקרונות ואהבה לכדורגל יפה וריאל מעדיפה למכור את העקרונות שלה ולנצח בצורות מפוקפקות מנבדלים או משהו.
    כל מילה זהב זה מה שאני טוען מאז שנרשמתי לפה

זה לא בגלל שהוא יהודי זה הבוישוס נויס (BOIXOS NOIS) אלו עם הציור של הבולדוג אין קשר לזה שהוא יהודי הם איימו גם על לאפורטה שהוא נכנס לתפקיד והיו איומים בלתי פוסקים על חייו אתה יודע למה? כי הם דרשו ממנו כרטיסים חינם לכל המשחקים והם לא קיבלו את זה. לאפורטה בן אדם חזק ולא נכנע להם היהודי היה חלש אופי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ריאל משחק גרועה???? 5-0 על ויאריאל 7-0 על ויאדוליד אם אני זוכר נכון 5-0 על ולנסיה מגעיל ריאל לא יודעת לשחק או 1-0 על ברסה טוב ראול לא גדל בריאל
    אבל הוא הגיע בגיל צעיר מאתלטיקו
    מעצבן אותי שאוהדי ברצלונה לא יכולה לקבל את זה שריאל השנה יותר טובים מהם זה הכל כמו שאמרתי באיזה נושא אחד מתי שברסה זכתה בליגת האלופות ובשתי האליפויות אני לא אמרתי כלום חוץ מזה שברסה יותר טובה מריאל
    טבל עכשיו אוהדי ברסה אוכלים את הלב איך שיש לנו שחקנים כמו רוני מסי אטו והנרי וריאל יותר טובים מאיתנו לסיום די ליפתוח דיון על כל שטות בין ריאל לברסה
    יהיה הרבה מה לומר בסופר קלאסיקו ובסיום העונה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טחחחחח עלק נותנים את המושכות לבוז'אן ודוס סנטוס.. דוס סנטוס בקושי משחק.. חחחחחחח ועלק בשרצלונה משחקת יפה? אתה רואה בכלל משחקים של ברצלונה העונה? כל משחק היא מנצחת בשיניים במשחק מגעיל..
    ואם דיברתה כבר על גולים בדקה ה80... צ'אבי הכניס לכם בחודשיים האלה 3 גולים בדקה ה90 ועוד אמרתה שזה מגעיל להכניס גולים בדקה ה80-90... יצאתה טמבל לאללה. וראול הגיע מאתלטיקו בגיל 16 שהוא עוד לא שיחק בבוגרים. וfaassas גם 5-0 על ויהריאל
    נערך לאחרונה על ידי skiper; 25-03-2008 בשעה 07:29.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Ido
    לייקים
    1
    נקודות
    1

מסכים איתך ב 100 אחוז!
    גם אני שונא את רעל מדריד

מורחקים האוואטר של -Shon-
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קל בחופשים,קשה בלימודים :]

איזה חפירה... :|
    וגם הגזמת-אתה מדבר על דברים לפני מלא זמן....

אני אוהד ברצלונה וזה טבעי שאני לא אוהב את ריאל אבל אתה ממש הגזמת..!
    נערך לאחרונה על ידי -Shon-; 25-03-2008 בשעה 11:54.

קרדיט לbill goldberg על החתימה הזאת ^^

במקור פורסם על ידי Nestle
    אבל אני יודע לכתוב אבל יש לי טעויות כתיבה
    אבל אין לי שגיאות כתיב..

חחחחח
    יש טעויות כתיבה,אבל אין לי שגיאות כתיב חחחחחחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    זה לא בגלל שהוא יהודי זה הבוישוס נויס (BOIXOS NOIS) אלו עם הציור של הבולדוג אין קשר לזה שהוא יהודי הם איימו גם על לאפורטה שהוא נכנס לתפקיד והיו איומים בלתי פוסקים על חייו אתה יודע למה? כי הם דרשו ממנו כרטיסים חינם לכל המשחקים והם לא קיבלו את זה. לאפורטה בן אדם חזק ולא נכנע להם היהודי היה חלש אופי.
    ממש לא.
    אני זוכר שאותו יהודי אמר שהם איימו על חייו וכתבו לו מכתבי נאצה גזענים
    אך ורק בגלל שהוא יהודי.
    הוא היה המועמד המוביל ליהיות נשיא בארסה ורק בגללם הוא לא הלך לתפקיד.

אל תחיה באשליה שאין קבוצה באירופה שחלק מהאוהדים שלה פאשיסטים וגזענים.

I LOVE INTER

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי Elkaim צפיה בהודעה
    מסכים איתך ב 100 אחוז!
    גם אני שונא את רעל מדריד
    אני מציא לינעול את הדיון הזה גם כך עכשיו זה סתם דיבורי סרק
    ועדיף לינעול אותו לפני שסקיילנסר יירד לו הבאן והא יקפיץ את הנושא

ציטוט נכתב במקור על ידי fassass צפיה בהודעה
    אני מציא לינעול את הדיון הזה גם כך עכשיו זה סתם דיבורי סרק
    ועדיף לינעול אותו לפני שסקיילנסר יירד לו הבאן והא יקפיץ את הנושא
    אני גם ממליץ לנעול את הנושא ואמרתי שאין לי בעיה שינעלו אותו ברגע שפתחתי אותו, פשוט רציתי להסביר למה אני באופן אישי ואוהדי בארסה בכלל (ואני מדבר בעיקר על אוהדי בארסה שחיים בברצלונה, הקטאלונים) שונאים את רעל מדריד הרבה מעבר ליריבות הספורטיבית.

ממש לא.
    אני זוכר שאותו יהודי אמר שהם איימו על חייו וכתבו לו מכתבי נאצה גזענים
    אך ורק בגלל שהוא יהודי.
    הוא היה המועמד המוביל ליהיות נשיא בארסה ורק בגללם הוא לא הלך לתפקיד.

אל תחיה באשליה שאין קבוצה באירופה שחלק מהאוהדים שלה פאשיסטים וגזענים.
    תביא הוכחות ממקורות אמינים ואני אוכל את הכובע כי אני ממש לא זוכר דבר כזה, אני לא אומר שאין גזענות בקרב אוהדי בארסה אבל, אצל ברצלונה בניגוד לרעל זה מזערי. אף פעם לאורך ההיסטוריה שמה של בארסה לא נקשר עם פאשיזם בניגוד לרעל. והקבוצה בניגוד לזאת של מדריד לא הוקמה ולא תמכה אף אחת מ-109 שנות קיומה באידיאולוגיה גזענית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,968 | הודעות: 8,198,561 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect