|
|
עוד חש...
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 24-03-2008 בשעה 20:02.
תשמע אחי אני תומך בארסה מאז ומתמיד ואני באמת שונא את ריאל,
אבל מה שהבאת פה זה די שטויות.
אתה יודע שלפני כמה שנים שבחרו נשיא חדש לבארסה אז התמודד על התפקיד יהודי ספרדי ורק בגלל גרעין האוהדים האנטישמי של בארסה ועקב
זה שהם איימו על חייו הוא החליט לפרוש מהמירוץ לתפקיד.
בקיצור אין קבוצה באירופה שהגרעין הקשה של האוהדים שלה לא קיצוני.
I LOVE INTER
אני שונא את ריאל כי היא משחקת מגעיל ומלוכלך, לא מעניינת אותי ההיסטוריה.
ברצלונה מעדיפה משחק יפה על ניצחון מבחינתי שהיא תשחק מושלם ותהיה על 0-0 מאשר שתשחק מגעיל ותנצח 1-0 הגול בדקה 80 כמו שריאל אוהבת לעשות כבר כמה שנים טובות.
חוץ מזה שברצלונה בונה את עצמה תמיד עם שלד של שחקני בית וריאל לא ממש שמה על הנוער שלה למרות שלאחרונה התחילה להשקיע בנוער ב"חיפוש אחרי ראול הבא" שד"א הוא לא גדל בריאל אלא ביריבה אתלטיקו, אם זה הסמל שלהם הם ממש אפסים, אם שחקן היה מגיע מהפועל למכבי אני לא חושב שהייתי אוהב אותו ברמה שאוהדי ריאל אוהבים את ראול.
הסיבה שברצלונה לא מפרקת את הליגה היא שהיא לא השקיע סכומים מטורפים והעדיפה להשים את המושכות על בוג'אן ודוס סאנטוס ולא להביא שחקנים במליוני דולרים בניגוד לריאל שאת שחקני הנוער שלהם מוכרים ומביאים שחקנים כמו פפה או מרסלו או ברזילאי אחר.. כאילו לא קיימים זרים כולם ברזילאים.
קיצר אני יכול לחפור על כמה שאני שונא אותם עוד שנה אבל הוכחתי פה נקודה, ברצלונה קבוצה עם עקרונות ואהבה לכדורגל יפה וריאל מעדיפה למכור את העקרונות שלה ולנצח בצורות מפוקפקות מנבדלים או משהו.
יאללה מכבי! לעולם לא תצעדי לבד
8 זה בדם אבי נמני במכבי לעולם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Bl9PJ5KczJM[/YOUTUBE]
צודק 100 אחוז, לכל קבוצה בעולם יש את הגרעין הקשה שלה, הקיצוני או כמו שקוראים לזה בארץ קומץ, שמה לעשות יש לו דעות שמגיעות גם לאיומים ולצערי גם למעשים, אז כל אחד יבוא ויגיד פה ריאל הם אנטישמים, ובארסה הם אנטישמים? לא מתאים, רובם וכמעט כולם לא כאלה.
למעט קבוצות כמו ליון, פיינורד,לאציו ורומא ועוד כמה שלא עולות לי ממש בראש עכשיו יש להם אחוז קהל גבוה של שונאי יהודים,כושים וכל זה...
יהיה כיף!
זה לא בגלל שהוא יהודי זה הבוישוס נויס (BOIXOS NOIS) אלו עם הציור של הבולדוג אין קשר לזה שהוא יהודי הם איימו גם על לאפורטה שהוא נכנס לתפקיד והיו איומים בלתי פוסקים על חייו אתה יודע למה? כי הם דרשו ממנו כרטיסים חינם לכל המשחקים והם לא קיבלו את זה. לאפורטה בן אדם חזק ולא נכנע להם היהודי היה חלש אופי.
ריאל משחק גרועה???? 5-0 על ויאריאל 7-0 על ויאדוליד אם אני זוכר נכון 5-0 על ולנסיה מגעיל ריאל לא יודעת לשחק או 1-0 על ברסה טוב ראול לא גדל בריאל
אבל הוא הגיע בגיל צעיר מאתלטיקו
מעצבן אותי שאוהדי ברצלונה לא יכולה לקבל את זה שריאל השנה יותר טובים מהם זה הכל כמו שאמרתי באיזה נושא אחד מתי שברסה זכתה בליגת האלופות ובשתי האליפויות אני לא אמרתי כלום חוץ מזה שברסה יותר טובה מריאל
טבל עכשיו אוהדי ברסה אוכלים את הלב איך שיש לנו שחקנים כמו רוני מסי אטו והנרי וריאל יותר טובים מאיתנו לסיום די ליפתוח דיון על כל שטות בין ריאל לברסה
יהיה הרבה מה לומר בסופר קלאסיקו ובסיום העונה
טחחחחח עלק נותנים את המושכות לבוז'אן ודוס סנטוס.. דוס סנטוס בקושי משחק.. חחחחחחח ועלק בשרצלונה משחקת יפה? אתה רואה בכלל משחקים של ברצלונה העונה? כל משחק היא מנצחת בשיניים במשחק מגעיל..
ואם דיברתה כבר על גולים בדקה ה80... צ'אבי הכניס לכם בחודשיים האלה 3 גולים בדקה ה90 ועוד אמרתה שזה מגעיל להכניס גולים בדקה ה80-90... יצאתה טמבל לאללה. וראול הגיע מאתלטיקו בגיל 16 שהוא עוד לא שיחק בבוגרים. וfaassas גם 5-0 על ויהריאל
נערך לאחרונה על ידי skiper; 25-03-2008 בשעה 07:29.
מסכים איתך ב 100 אחוז!
גם אני שונא את רעל מדריד
איזה חפירה... :|
וגם הגזמת-אתה מדבר על דברים לפני מלא זמן....
אני אוהד ברצלונה וזה טבעי שאני לא אוהב את ריאל אבל אתה ממש הגזמת..!
תביא הוכחות ממקורות אמינים ואני אוכל את הכובע כי אני ממש לא זוכר דבר כזה, אני לא אומר שאין גזענות בקרב אוהדי בארסה אבל, אצל ברצלונה בניגוד לרעל זה מזערי. אף פעם לאורך ההיסטוריה שמה של בארסה לא נקשר עם פאשיזם בניגוד לרעל. והקבוצה בניגוד לזאת של מדריד לא הוקמה ולא תמכה אף אחת מ-109 שנות קיומה באידיאולוגיה גזענית.