נכתב במקור על ידי
Desire
יא אללה איזה שיתוף פעולה נדיר בין רונאלדיניו לקאקא. נכון, רונאלדיניו לא עשה הגנה, ולא לחץ את
מי שהוא צריך לשמור עליו מה שאגב קאקא כן עושה, אבל הוא כל כך פנומן עם הכדורים שלו שזה פשוט
לא יאומן פשוט. הוא מבצע מהלכי כדורגל נדירים, משהו יוצא מן הכלל, קאקא כמה שהיום תפס מנהיגות
ובאמת היום ראיתי למה גם כל כך מעריצים אותו, לא מגיע לרמת הנגיעה הקטנה הזאת בכדור של מציאת
שחקן לבד. הרי מי שמצא את השער זה ממסירה של רונאלדיניו לקאקא שהגביה בצורה פנטסטית, אבל
איזה שער נדיר. היום מילאן הוכיחה שאם היא רוצה, היא הטובה ביותר באירופה, ואמרתי את זה כבר
מתחילת העונה. ברגע שרונאלדיניו וקאקא משתפים פעולה, אין קבוצה שיכולה לעצור 2 גאונים, זה עולם
אחר של כדורגל. כמה שמוריניו רצה והתאמץ לנצח, והאמת גם יכל אם לא ההחמצות הנוראיות של הקבוצה
שלו, אבל פשוט הוא לא יכל לגבור על שתיהם. בכל מקרה, איש המשחק היום - סיידרוף ללא ספק בכלל,
זה פנומן בפני עצמו, רציתם פירלו שמע פירלו, תאחלס, סיידרוף זה איש המפתח בקבוצה, היום ניהל את
המשחק בצורה פנטסטית, זה היה אדיר. היום הכול טיקטק למילאן כמו שעון, הם שיחקו בצורה טקטית
אדירה, ואינטר פשוט לא יכלו עליהם במחצית הראשונה. מחצית שנייה זה כבר היה כאוס עם כל המשחק,
אבל בכל מקרה, אהבתי את החזרה של רונאלדיניו ואני מקווה שאנג'לוטי יתן לו קרדיט על זה, כי הרי אם
בארולרי או איך שקוראים לו, לא היה פצוע(זה שלא מפסיק להבקיע בשבוע האחרון), רוני לא היה פותח.
הערה קטנה לגבי פאטו - תפסתי פה הרבה מהפורום שכולם אמרו פנומן, שחקן על, יהיה יותר טוב, תאחלס
אנשים, בסדר הוא כולה בן 18, אבל הוא לא מגיע לפסיק של הרמה של רונאלדיניו או קאקא, הוא שחקן
טוב, יש לו טכניקה גבוהה, אבל הוא לא מגיע לרמה שלהם, הוא גם לא יהיה החלוץ מספר 1 של ברזיל זו
דעתי.. תראו את אגוארו, מסי, בוז'אן כאלה שפאטו אמור להתחרות איתם, היום הוא הראה שהוא כרגע
ממש לא בליגה של הגדולים, לא מגיע לפסיק שלהם. נכון, תגידו לי הוא צעיר וכ'ו וכ'ו.. אבל הוא כבר צריך
להתקדם הלאה.. בין 18, עוד מעט 19.. הזמן רץ... אגב גאטוסו כיכב היום, איזה חילוצי כדור, האמתי
שאף פעם לא ראיתי משחק איטלקי שלם, ואני חייב להודות בלב שלם שממש נהנתי.