סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
|
|
הבא שמקלל עף מהפורום לכמה ימים.
אוף איתך שמואל, רציתי לחלק באנים!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
רוב הפעמים כשאנחנו אומרים על מישהו ערס הוא באמת ערס וזה דווקא נראה שמחמיא לו לשמוע את זה !
וכמעט ולא נתקלתי שמישהו נעלב מזה , והוא לא ערס..
בימינו להיות ערס זה אחלה זה להיות שווה וכאלה אז מי ייעלב מזה שקוראים לו ככה .. ?
יש משהו שלא הבנתי בערסים, למה הם קוראים לאשכנזים נאצים/מסריחים/קמצנים/אגואיסטים/מתנשאים ועוד אומרים שהאשכנזים גזענים?
בחיים שלי לא שמעתי אשכנזי אומר "מזרחי מסריח" אבל אפילו אם כן "אשכנזי מסריח" שמעתי הרבה אבל הרבה יותר
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ערס בשבילי זה אחד שמשחק אותה שיכור ומנסה לריב עם כל דבר שזז זה ערס אמיתי!
צודק 100%....
בשבילי ערס זה בנאדם שמושך לעצמו צומת לב אם זה במכות או בכבוד ולא משנה באיזה צבע הוא, מה הוא לובש או איך הוא נראה...
מקווה שהבנתם![]()
חמודי...האשכנזיים לא אומרים מזרחי מססריח למרות שיש כאלה
הם מדברים בשפה גבוהה כביכול וזורקים עקיצות של פילוסופים
תרצה או לא תהפוך תעולם זה בדוק ככה.
זה שהם יודעים להיות מאופקים וקרים לא אומר שהם לא חושבים דברים שליליים על מזרחים ותאמין לי הם חושבים.
אני לא מזרחי ולא אשכנזי,אבל להגיד לך את האמת אני אוהב פי שתיים להיות יותר עם מזרחי.יותר כיף איתם יותר מצחיק ואתה לא מרגיש שמשהו חושב שהוא יותר טוב ממך בגלל הצבע של העור...
הנה דוגמא למשהו שלא יודע מה לענות כי הוא יודע שזה נכון
אבל למעשה הוא מעדיף לצאת "גדול" בכך שהוא זורק איזה משפט בלי בסיס אליו בכלל ובלי קשר לעולם.
אני לא צריך שתגיד לי מה לשמור ולא צריך גם את הדעה שלך אתה יכול לשמור אותה לעצמך
אתה פשוט עוד 1 לרשימה שלי שמוכיחה לי דברים שאני צריך לדעת
יום טוב
חחח אני גרה כל החיים שלי בבת ים ,
אז אני ערסית ? ממש לא
זה סתם סטיגמות
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי